Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 51

QUOTE(kastuvas @ 2014 10 31, 01:42)
Iškilo man tokia durna bėda... Prisipirkom kuponų į "Vichy" vandens parką, jau žadam eit panaudot... Bet aš net neįsivaizduoju, kaip man galvą pridengt! Su skarele maudantis neišvys? Ar pirkti plaukiko kepurėlę? Kur jų būna?  g.gif

Skarelė greitai sušlaps ir bus galvai šalta. Bandžiau. Kepurėlė geriau. O gal jau ir su drąsia šukuosena galima eiti? Ar dar nelabai?
Atsakyti
ANTELE uzuojata Tau del tecio..

Dar griztant prie temos apie mityba, noriu pasidalinti keliomis nuorodomis, gal kuria sudomins smile.gif

http://www.tytoalba....deda-nuo-maisto

http://www.nutrition...m/content/4/1/5

Sveikatos visoms ir visiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(samantas @ 2014 10 31, 06:07)

LABAS RYTAS,
Santariskise galima uzsiregistruotis mokamaj konsultacijai pas norima gydytoja ( ta prasme , kad kviecia is skyriaus gydytoja). Pabandykite.

Ačiū - gera mintis.
Atsakyti
Šiandien man atsiuntė bendradarbė, pasidalinu

a.a. R. Granausko žodžiai...
„Mintys mintimis, bet ar protinga norėti, kad ir visus jausmus būtum išjautęs?..
Man atrodo – neduok Dieve!.. Geriau tegu išneša su visais būtais jausmais. Jie – tavo, jų niekam nepaliksi, jų kitiems niekuomet neprireiks, nes visi turi savuosius. Man skamba visai ne makabriškai: „Palaidojo žmogų su visais jo jausmais...“ O kaip su prisiminimais? Ar tai nėra svarbiausia, ką mes turim? Kuo skiriamės vienas nuo kito, kas yra tartum pati mūsų esmė. Niekas negali prisiminti tavo gyvenimo, tiktai tu. Kiti žino tavo biografijos faktus, tačiau biografija nėra gyvenimas. Ir niekada nebuvo. Gyvenimas yra tai, ko negali užrašyti, ką gali tiktai gyventi. Mes nežinojom, kada gimsim, mes nežinom, kada mirsim, – tas nežinojimas ir yra tavo valia gyventi. Tik savižudžiai žino savo mirties valandą, bet jų mažai, jie mus baugina, nes nesuprantam, kas iš jų atėmė tą norą ir valią.
Giliai giliai savyje suprantam, kad valia gyventi yra kažkas šventa, kažkieno mums duota, ne mūsų pačių iš kažkur pasiimta. Laikui bėgant ji negęsta, jos nemažėja, ji kaip pati gyvybė, kuri viename tavyje laikina, o visur aplinkui – amžina. Kartais šita mintis tave paguodžia: ir aš priklausau prie tos amžinosios gyvybės, nors esu laikinas. O kai nebebūsiu – vis tiek priklausysiu, nors nežinau nei kaip, nei kokiais būdais, nes negali būti, kad visai nebepriklausyčiau. Nežinojimas, kaip ar kodėl mes ir mirę priklausom amžinajai gyvybei, yra viena iš paslapčių, ant kurių laikosi pasaulis. Adomas, išvaromas iš rojaus, šitos paslapties su savim neišsinešė. Jos nebuvo tame obuolyje, kurio atsikando. Ji buvo kitame, kurį Dievas tuo metu laikė apgniaužęs saujoj ir iki šiol tebelaiko. Todėl Adomui sunku buvo gyventi, bet lengva numirti, – jis tikėjo, kad dar sugrįš ten, iš kur buvo su gėda išvarytas. Mes ne budistai, ne induistai, – mums nereikia atgal į žemę, mums reikia – į Ten, į Amžinai, nes čia jau atbuvom. Buvom iš paskutiniųjų, kabinomės nagais ir dantimis, o... Kas – „o“? O tas, kad mūsų laikinumas yra visos gyvybės pamatas. Mes laikini – gyvybė amžina. Ar tai mus paguodžia? Kai ką – taip, kai ko – ne, bet dažniausiai tokios mintys šiaip trumpam ateina į galvą ir dingsta. Nedrįstam jų išgalvoti iki galo. Mums atrodo, kad gyventi – tai veikti, dirbti, judėti, spurdėti, o kad ramiai galvoti – ne. Tik patys protingiausi supranta, kad pirmiausia – mintys, paskui – visa kita. Jas užrašo, sudeda į knygas, bet kiek lieka neužrašytų!.. Kur jos dingsta, tos mažosios?“
Romualdas Granauskas
Atsakyti
QUOTE(šiandien besišypsanti @ 2014 10 31, 13:15)
Skarelė greitai sušlaps ir bus galvai šalta. Bandžiau. Kepurėlė geriau. O gal jau ir su drąsia šukuosena galima eiti? Ar dar nelabai?

Dar nelabai, chemija paskutinė prieš mėnesį sulašėjo, tai dar tik nedrąsūs antakių plaukeliai kalasi ir pūkas viršugalvy. blush2.gif

Ačiū už patarimą, eisiu su kepuraite. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Edmė @ 2014 10 31, 16:29)
Šiandien man atsiuntė bendradarbė, pasidalinu

Širyt prieš 8 tuos žodžius išsiunčiau man mieliems žmonėms. Džiaugiuosi, kad ir Jūs gavote. 4u.gif
Atsakyti
Aciu visoms .
Kaip ir nebeturiu ko temoje likti bet manau tikrai uzsuksiu paskaityti kaip jums sekasi,kelios nares labai ystrigo atmintin su savo istorijomis .
Sveikatos visoms ir ramybes 4u.gif .
Atsakyti
Labas vakaras, mylimai mamytei iškeliavus, liko maišas išmatų plokštelių ir maišų. Kažkaip išmesti nekyla ranka ir plyšta širdis. Gal žinote, kur galima atiduoti? Ar kam praverstų?

i 
Žinutė redaguota. Apie vaistų dalybas forume negali būti nė kalbos. Ačiū už supratimą.

Užuojauta netekus Mamos...

Rasma
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasma: 01 lapkričio 2014 - 21:35
QUOTE(ashantik @ 2014 11 01, 21:30)
Labas vakaras, mylimai mamytei iškeliavus, liko maišas išmatų plokštelių ir maišų. Kažkaip išmesti nekyla ranka ir plyšta širdis. Gal žinote, kur galima atiduoti? Ar kam praverstų?

...nuneskite i vaistine 4u.gif nesiulykit ir nedovanokit forume 4u.gif ir is skelbimo istrinkite, pasinaudos kokie negerieciai doh.gif

i 
Atleiskit, teko redaguoti ir jūsų žinutę. Patarimas - puikus, ačiū, kad taip sureagavote.
Rasma
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2014 11 01, 20:42)
...nuneskite i vaistine 4u.gif  nesiulykit ir nedovanokit forume 4u.gif  ir is skelbimo istrinkite, pasinaudos kokie negerieciai doh.gif

Atleiskit, teko redaguoti ir jūsų žinutę. Patarimas - puikus, ačiū, kad taip sureagavote.
Rasma

Kazin ar vaistine gales priimti sad.gif gal paaukokit kokiai slaugos ligoninei ...
Atsakyti
Vaustinės priima, tik ne pardavimui, žinoma. Atiduoda įmonėms utilizuot.
Vaistų negalima nei išmest, nei perleist 4u.gif Aišku, kad galima perduot ligoninėj medikams drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2014 11 01, 23:24)
Vaustinės priima, tik ne pardavimui, žinoma. Atiduoda įmonėms utilizuot.
Vaistų negalima nei išmest, nei perleist 4u.gif Aišku, kad galima perduot ligoninėj medikams drinks_cheers.gif

Vaistinė priimti privalo! O ligonine negali! Tos grupės medikamentus griežtai kontroliuoja, skaičiuoja ir nuorašo.

Atsakyti