Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 51

wilow, o nesake, kad betalokas su embolija nedraugauja? g.gif Gal ne visiems g.gif
Atsakyti
Na nežinau, man net gulint Santariškėse kardiologiniam su embolija, kardiologai skyre metropololį (jis irgi betalok)....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo willow: 30 spalio 2014 - 13:52
QUOTE(willow @ 2014 10 30, 13:51)
Na nežinau, man net gulint Santariškėse kardiologiniam su embolija, kardiologai skyre metropololį (jis irgi betalok)....

Tai viskas tvarkoj, matyt skirtingos anamnezės įtakoja skirtingus vaistus mirksiukas.gif O kaip su kaliu reikalai?
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2014 10 29, 22:29)
Ačiū už patarimą, būtinai spausiu biopsijai. O kaip ją ima? Bent nuskausmina padoriai? Bijau. Darinį tai jau rado. Tiksliau kelis. Tai nežinau ar po kelis būna vėžiniai augliai toje pačioje krūtyje, visiškai šituose reikaluose nesigaudau.

Būna aspiracinė biopsija -plona adata, kaip injekcijai, kažkas panašaus, arba stulpelinė biopsija, stora adata, šauna ir išplėšia audinio gabaliuką. Taiko vietinę nejautrą. Skausmas labai individualus dalykas, kiekvienas jį pernešam skirtingai. Būna toje pačioje keli dariniai.
Iš anksto negalvok kažkaip, gal tau nėra. Maža kas, visokių darinių būna, tik tegul ištiria. O paskui šalinti, kad ir kas bebūtų.
Atsakyti
Pas mane žemas spaudimas ir tachikardija (bet yra ir širdies stimuliatorius, saugu pulsą mušt), tai gyd. už visus beta blokatorius net labiau rekomenduoja "Chronocard" (augalinis, iš gudobelės). Propranololį ir metoprololį irgi išrašinėja, bet...siūlo pirmiau bandyt su chronocard.
Veikimas stebina (matyt kažkas gerai atitaikyta sudėtyje), bet nežinau kaip su onko sutaria..
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2014 10 30, 14:18)
Tai viskas tvarkoj, matyt skirtingos anamnezės įtakoja skirtingus vaistus mirksiukas.gif O kaip su kaliu reikalai?

K- 3,7 vakar, dar keletą dienų liepė gert po du kart dienoj, per kokias 3 d turi iki 4 pakilt. Prie embolijos rekomenduojama norma - 4.
Papildyta:
QUOTE(Rasma @ 2014 10 30, 15:20)
Pas mane žemas spaudimas ir tachikardija (bet yra ir širdies stimuliatorius, saugu pulsą mušt), tai gyd. už visus beta blokatorius net labiau rekomenduoja "Chronocard" (augalinis, iš gudobelės). Propranololį ir metoprololį irgi išrašinėja, bet...siūlo pirmiau bandyt su chronocard.
Veikimas stebina (matyt kažkas gerai atitaikyta sudėtyje), bet nežinau kaip su onko sutaria..

Aš nekreipčiau dėmesio, jei gerai jausčiausi, bet namie indų suplaut negaliu, kala širdis kaip pasiutus, vakar santariškėse lėčiau einančio nemačiau už mane, net diedulis su ramentais aplenkė....vos vos padidinu žingnę, viskas, atrodo širdis iššoks iš krūyinės. Svarbiausia,, kad du gydytojai ir jokio patarimo...

Ar jums neteko susidurt su panašia situacija: kardiologiniam ligoninėj gydė l.gera kardiologė, brt ji neturi jokių priėmimo val. Pas kardiologą patekt santarškėse nėr šansų, grybe - nusivyliau, kai nesugebėjo nustatyt plaučių embolijos, aantakalny - kažkokia seniena dirba, kuri pasišnekėjusi nusprendžia kad viskas gerai, kardiolita - pagal pažystamų pasakojimus - kloaka... Kur ir kaip kuo greičiau susirast gerą kardiologą konsultacijai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo willow: 30 spalio 2014 - 15:56
QUOTE(willow @ 2014 10 30, 15:54)
..vos vos padidinu žingnę, viskas, atrodo širdis iššoks iš krūyinės.

Ar jums neteko susidurt su panašia situacija: kardiologiniam ligoninėj gydė l.gera kardiologė, brt ji neturi jokių priėmimo val. Pas kardiologą patekt santarškėse nėr šansų, grybe - nusivyliau, kai nesugebėjo nustatyt plaučių embolijos, aantakalny - kažkokia seniena dirba, kuri pasišnekėjusi nusprendžia kad viskas gerai, kardiolita - pagal pažystamų pasakojimus - kloaka... Kur ir kaip kuo greičiau susirast gerą kardiologą konsultacijai?

Dėl to iššoks iš krūtinės gerai suprantu..Man užtenka krustelt ir pulsas 140, kad ir sėdint, o šiaip apie 90-120 svyruoja..chronocard sutvarko, tik va gert juos reikia.

Teko.
Aš radau tik Grybo g. O pas ką jūs buvot, kad nesugebėjo nustatyt? Nors man irgi reikėjo porąkart kreiptis, kad rastų priežastis ir išvis, kad pakliūčiau skubiai į Santariškes.
Kardiolita - visiškas nusivylimas doh.gif
Kas gydė Santariškėse iš kardiologų? Aš tai susitariu blush2.gif Ėjau į skyrių, gavau mob. ir jokių šansų nebeieškau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ANETELE @ 2014 10 30, 07:36)
Isejo mano tetis vakar...
Uzmigo is vakaro ir nebepabudo,kazkada buvo sakes kad taip noretu uzmigt....

Užuojauta
Atsakyti
Iškilo man tokia durna bėda... Prisipirkom kuponų į "Vichy" vandens parką, jau žadam eit panaudot... Bet aš net neįsivaizduoju, kaip man galvą pridengt! Su skarele maudantis neišvys? Ar pirkti plaukiko kepurėlę? Kur jų būna? g.gif
Atsakyti
[/quote]

LABAS RYTAS,
Santariskise galima uzsiregistruotis mokamaj konsultacijai pas norima gydytoja ( ta prasme , kad kviecia is skyriaus gydytoja). Pabandykite.
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2014 10 31, 01:42)
Iškilo man tokia durna bėda... Prisipirkom kuponų į "Vichy" vandens parką, jau žadam eit panaudot... Bet aš net neįsivaizduoju, kaip man galvą pridengt! Su skarele maudantis neišvys? Ar pirkti plaukiko kepurėlę? Kur jų būna?  g.gif

Plaukiko kepurele buna senukuose arba didesnej maxej.vidutine kaina apie 20lt.Sekmes tau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ida1: 31 spalio 2014 - 08:06
ANETELE, užuojauta netekus Tėčio. Amžiną atilsį jam..o artimiesiems stiprybės ir ramybės...

QUOTE(kastuvas @ 2014 10 31, 00:42)
Su skarele maudantis neišvys?

Neišvys, niekas ten nežiūri kas ant tos galvos..aš vienąsyk pamiršau šlepetes, tai be jų..kitąsyk maudymuko neturėjau, kelnes pasiraitojau ir aišku tuomet tik po vaikų baseinus braidyt blush2.gif
Tik su skarele, gal nelabai patogu, jei smuks g.gif
Atsakyti