Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 51

Sveikos mielosios,

Gal kam teko susidurti su punktavimais po krūties operacijos? Mano mamai amputavo krūtį prieš pusę metų, po to švitino 7 savaites , dabar naudoja tamoksifeną. Ir visą tą laiką kas savaitę turi važinėti po 50 km pas gydytoją, kad nupunktuotų, nes vis kaupiasi skysčiai. Kažkurį laiką buvo skaidresnis skytis, o dabar vėl su krauju. Gydytoja sako , kad tai priklauso nuo paties organizmo, žodžiu susitvarkys kada nors....Gal kas girdėjote, gal kokių liaudiškų būdų žinote arba kur kreiptis, ką daryti, kad greičiau baigtųsi tie limfos ir kraujo tekėjimai verysad.gif
Atsakyti
Isejo mano tetis vakar...
Uzmigo is vakaro ir nebepabudo,kazkada buvo sakes kad taip noretu uzmigt....
Atsakyti
QUOTE(ANETELE @ 2014 10 30, 07:36)

Uzuojauta... console.gif
Pati geriausia ir lengviausia mirtis-pavydziu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Angele @ 2014 10 29, 22:11)
Per mažai meldžiamės ar ką.

Žinai man atrodo čia kaip ir su mityba unsure.gif
QUOTE(ANETELE @ 2014 10 30, 06:36)

Ramybė jam..... Ir aš tokios mirties norėčiau unsure.gif
Atsakyti
Atleiskit, kad taip isiverziu, tiesiog paskaitau jus kartais, nuo to, kai musu seima irgi susidure su sia liga. Kai Angele pasake apie maldas, noriu pasidalinti vienu vakar perskaitytu kuriniu. Nezinau, gerai ar blogai padarysiu, tiesiog uzkabino zanras, lengvas parasymas ir... netiketa, nors ir nuspeta pabaiga. Taigi, skaitantiems rusiskai:

Iprastas nutikimas ofise
Atsakyti
QUOTE(ANETELE @ 2014 10 30, 06:36)

Didelė užuojauta....
Atsakyti
Užuojauta ir stiprybės.
Atsakyti
Pas mane tachikardija.... Spaudimas žemas 115/75, o pulsas 100-115.... Šeimos daktarė sako, leist organizmui pačiam susinormalizuot, nesikišt, nefrologė sako, kad čia nieko baisaus, o aš negaliu net į parduotuvę per gatvę nueit, duodasi širdis kaip pasiutus.....Inkstai jau beveik beveik. Va CRB 18. Darė visokius pasėlius, nieks neauga.... Lieka šioks toks disbalansas krujodaroj: leikocitų per mažai (šiek tiek), neutrofilų - per daug (šiek tiek) Abi daktarės sako susinormalizuos....
Nežinau, ką daryt....
Atsakyti
Uf, su tokiu pulsu tik gulėti unsure.gif Pasiūlyčiau gudobelės ir betaloko, bet su tavo anamneze....
Atsakyti
Betaloką geriu, gudobelę irgi....
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2014 10 30, 13:01)
Betaloką geriu, gudobelę irgi....

willow.o kaip hemoglobinas.zemas spaudimas ir daznas pulsas.gai buti ir mazakraujystes pozymis.Nuo tachikardijos gerai padeda Korvalol lasiukai.Visom mergaites jums sveikatos ir ramybes.
Atsakyti
Hemoglobinas normos ribose. dėl korvalol:reiks prašyt, kad nupirktų
Atsakyti