QUOTE(shipra @ 2014 10 28, 17:51)
Vaziuosiu i ligonine tai issiaiskinsiu. noriu kazka skanaus jai nuvesti, bet nzn ka... is miltu baltu zinau negalima valgyt, pieno irgi... vaisiu zaliu irgi nerekomenduojama, tai ka tada pasilepinimui jai galima?
Kai man buvo nustatytas vėžys, labai žiūrėjau maistą. Nors niekada nebuvo taip, kad valgyčiau bet ką, bet.... tuo metu skyriau ypatingą dėmesį: nevalgiau cukraus, miltų, bulvių ir dar daug daug ko. Paskui sekė recidyvai, o aš "taisyklingai" maitinausi. Dabar, po kažkelinto recidyvo, valgau ką noriu, kada noriu ir kiek noriu. Galiu pirmą valandą nakties išsikepti kiaušinienę ir su majonezu ir saldžia bandele suvalgyt. O prieš tai visą dieną absoliučiai nieko nevalgy, nes bloga, Kartais noriu net coca-colos (anksčiau aš jos net kvapo nemėgau). Su chemoterapeute kalbėjau, sakė jei tik maistu būtų galima pagydyti, visi būtų gydomi tik taip (net colos gerti nedraudė, nes kažkas ten su žarnynu vyksta, kad daug kas jos nori)
Įsivaizduojat, koks stresas organizmui: visą gyvenimą žmogus valgė pusryčiams miltinius blynus (čia tik šiaip pavyzdys) ir staiga "blynų nėra" . Juokauju. Bet esmė tame.
Shipra, klauskit mamos ko nori ir vežkit: bandelę, lašinių sūdytų, silkės...bet ko, kad tik valgytų.
Skanaus