Perskaičiau straipsnį, man jis pasirodė įdomus, nutariau pasidalinti ir su jumis
http://www.manosveik...bas-o-isganymas
QUOTE(Angele @ 2014 10 26, 20:32)
Man vis daugiau minčių pasidomėti genetika, kas įtakoja, noras apsaugoti vaikus, bet ar prevencija viskas.
Nepyk, bet kadangi mes ne tik virtualiai pažystamos - neužsiciklink. Tavo vyro vėžys, jei aš dar gerai pamenu nėra paveldimas, tėvukas jau metuose buvo, o tai kita situacija Su pavelditom tai moteriškų daugiau sričių reikalas ir tada tikrai reikia pasidaryt tuos tyrimus, tikrintis, viską suprantu. Kraujo gi ligos onkologinės viskas kitaip. Pažįstu šeimą, kur vienas vaikelis mirė nuo leukemijos, bet tėvai nepaisant to susilaukė dar vaikų ir jie jau yra suaugę sveiki žmonės.
Angele su vaikais viskas bus gerai, Jūs abu džiaukitės, kad jie atėjo pas Jus iki ligos, nes labai daug šansų kaip vaikų paskui išvis negali sulaukt, aš išgyvenau tą jausmą, kaip kiekvienam kabinete sakė, vaikų daugiau nebus, na bet ir gydytojai klysta, o paskui ir patys džiaugiasi, nesu patyrus smagesnių akimirkų, kai atėjau į hematooginį prisiduot, kad esu nėščia... Taigi tiek man, tiek Jums labai pasisekė, kad mes tuos mažutėlius turim
Ir merginos nesipykit, mes visos skirtingos, bet yra vienas dalykas, kuris mus vienija, jungia ir ne visada viskas turi patikti, tiesiog bički tolerancijos vienos kitoms r viskas bus gerai
Is ties visi mes skirtingai priimam savo ar artimojo liga. Deja mano tecio su mumis nera jau daugiau nei 5 metai, gydesi jis intencyviai du 2,5 metu ir mire jis ne nuo vezio, o nuo streso ir gydymo pasekmiu, gydytoju prognozes nebuvo stebuklingos, bet viltis mumyse gyveno ir as ju prognozemis netikejau, taip, kaip ir statistika ir zinot po skrodimo gydytojas pasake, kad del vezio jis butu dar gyvenes ne vienerius metus, uz ko as kabinausi bei tikejau medicinos pazanga, bet atsitiko, taip, kaip atsitiko, mire jis nuo infarkto ir tik po penkeriu metu galiu drasiai teigti, kad per daug buvome uzsicikline i pacia liga, tada norejosi ja nugaleti visomis priemonemis ir atrode, kad tetis ta ir daro, jis buvo tikras kovotojas, bet deja dabar drasiai galiu teikti, kad vis gi jam buvo begalo sunku viduje, greičiausiai jis taip stipriai netikejo, kaip tikejome mes ir tai buvo jo kelias. Todel sergancios ar sergantys, vykit salin blogas mintis ir tikekit ka darote, laikas yra Jusu sajunginikas. Jeigu skaitete visas temas nuo pradziu, turejote rasti musu sviesaus atminimo ADIS postus, ji pragyveno visas statistines prognozes ir taip dziaugesi, kad per ta laika jos mergaites tapo pilnametimis, o galejo likti mazametes naslaites, tad raskite uz ko kabintis ir kabinkites is visu jegu, si liga bijo labai stipriu dvasiskai ir psichologiskai zmoniu.
O mes vakar rožinio kaspino bėgime prabėgom. Kotryna aišku pasidomėjo kada bus geltonojo kaspino bėgimas-vaikų onkologinio, bet niekas atsakymo nežinojo Kai kas po starto parvažiavo į palatą, o kai kas išbėgo
QUOTE(NERA @ 2014 10 27, 09:32)
O mes vakar rožinio kaspino bėgime prabėgom. Kotryna aišku pasidomėjo kada bus geltonojo kaspino bėgimas-vaikų onkologinio, bet niekas atsakymo nežinojo Kai kas po starto parvažiavo į palatą, o kai kas išbėgo
oho šaunuolės, tiek ligoniukas, tiek palaikymo komanda O vaikų olimpiadoj nebuvot, kur Rugutės fondas organizavo?
QUOTE(Deganti @ 2014 10 27, 08:43)
O vaikų olimpiadoj nebuvot, kur Rugutės fondas organizavo?
Nebuvom Su varžybom sutapo.
O aš noriu pasidžiaugti, kad ir menku, bvet vis tiek pasiekimu-pavyko sukontroliuoti temperatūrą ir kažkiek skausmus. Aišku vaistai, pleistrai naudojami nuolat, bet bent nėra nepakeliamo skausmo.
Skubu pasidžiaugt - mano CA-125 nukritęs iki 5
Tai, veikiausiai, ne kiaušidžių vėžiukas skrandį ir žarnyną jaukia.
Tai, veikiausiai, ne kiaušidžių vėžiukas skrandį ir žarnyną jaukia.
Gal kuri esat domėjusis šiasi vaistais Klimadynon http://ligos.sveikas...tai/klimadynon/ . Senose temose buvo rašyta (Vaistininkas rašė), kad tinka esant klimaksui vartoto Klimaktoplan, nes jame yra Kekinių blakėžudžių (Cimicifuga racemosa), kad ši žolė sustiprina tamoksifeno veikimą. Dabar skaitau Klimadynon lapelį, jo sudėtinė dalis irgi ši žolė, bet va yra parašyta "Pacientėms, kurios buvo gydomos arba kurios yra gydomos dėl krūties vėžio arba kitų nuo hormonų priklausomų navikinių susirgimų, Klimadynon neturėtų vartoti be gydytojo leidimo". Gal kuri yra domėjusis šiuo preparatu ir konsultavusisi su onkologu dėl jo vartojimo. Ką sakė? Klausiu, nes pati galėsiu paklausti pas daktarą tik lapkričio viduryje.
Kai man pašalino kiaušides, Antakalnio poliklinikos ginekologė man rekomendavo, jei bus visokių klimakterinių reiškinių. Bet man nieko blogo nebuvo (buvo jau metai praėję kai chemoterapija panaikino mėnesines, o ir jos rekomendacijomis nebūčiau naudojusis, nes turiu kitą ginekologę, pas ją tęsiau tik biuletenį po laparoskopijos), tai daugiau ir nesidomėjau. Tiek ir susidūriau su šiuo vaistu....
Edme, man gydytojai onkologai rekomendavo NIEKO nevartoti...Ginekologas, kuris mane priziuri jau ilga laika irgi sake, kad geraiu apsieiti be visu situ priemoniu. O vaistininkas kadaise rase, kad labai tinka mums CIBERZOLE. As vartojau miltelius. Dabar nusipirkau kapsules Gintarineje vaistineje.
QUOTE(Deganti @ 2014 10 26, 21:40)
Nepyk, bet kadangi mes ne tik virtualiai pažystamos - neužsiciklink. Tavo vyro vėžys, jei aš dar gerai pamenu nėra paveldimas, tėvukas jau metuose buvo, o tai kita situacija Su pavelditom tai moteriškų daugiau sričių reikalas ir tada tikrai reikia pasidaryt tuos tyrimus, tikrintis, viską suprantu. Kraujo gi ligos onkologinės viskas kitaip. Pažįstu šeimą, kur vienas vaikelis mirė nuo leukemijos, bet tėvai nepaisant to susilaukė dar vaikų ir jie jau yra suaugę sveiki žmonės.
Angele su vaikais viskas bus gerai, Jūs abu džiaukitės, kad jie atėjo pas Jus iki ligos, nes labai daug šansų kaip vaikų paskui išvis negali sulaukt, aš išgyvenau tą jausmą, kaip kiekvienam kabinete sakė, vaikų daugiau nebus, na bet ir gydytojai klysta, o paskui ir patys džiaugiasi, nesu patyrus smagesnių akimirkų, kai atėjau į hematooginį prisiduot, kad esu nėščia... Taigi tiek man, tiek Jums labai pasisekė, kad mes tuos mažutėlius turim
Ir merginos nesipykit, mes visos skirtingos, bet yra vienas dalykas, kuris mus vienija, jungia ir ne visada viskas turi patikti, tiesiog bički tolerancijos vienos kitoms r viskas bus gerai
Ačiū. Žinoma vaikai didžiausia mūsų vertybė kurią turime, begalo džiaugiuosi, kad ir mūsų pagrandukė mažoji atėjo kiek gerokai ankščiau nei planuota. Įsivaizduoju ką tau reiškė susilaukti kūdikio, po tiek išbandymų organizmui. Visada prisimenu tavo istoriją. Gera lauktis ir auginti kartu. Ištikrųjų nuovargis padarė savo. Mintys bujoja, belieka vyti lauk. Vyras trečia karta šeimoje sirgęs onko liga, nors skirtingos, tai priverčia susimąstyti. Angele su vaikais viskas bus gerai, Jūs abu džiaukitės, kad jie atėjo pas Jus iki ligos, nes labai daug šansų kaip vaikų paskui išvis negali sulaukt, aš išgyvenau tą jausmą, kaip kiekvienam kabinete sakė, vaikų daugiau nebus, na bet ir gydytojai klysta, o paskui ir patys džiaugiasi, nesu patyrus smagesnių akimirkų, kai atėjau į hematooginį prisiduot, kad esu nėščia... Taigi tiek man, tiek Jums labai pasisekė, kad mes tuos mažutėlius turim
Domogintare, taip gydymas nualina labai. Vyrui jau po pirmos chemijos pasijautė širdžiai. Ypač kai didesni išgyvenimai, o kartais tiesiog būna dėl to silpnumų, sunkumų. Geria širdį stiprinančius vaistus. Visas organizmas turi atlaikyti prieš tiek gydymo ir kitus niuansus.
Užsiciklinimas yra, matyt tiek užsisukam visame kame, tai stipru.
NERA, jūs šaunuoliai, kad tiek nuveikėt ir sudalyvavot bėgime. Sveikatos, svarbu atradot, kas sumažina skausmus, taip stipriai veikia ne tik fiziškai, bet ir emociškai.
Norejau pasidalinti, bet pamirsau
Tai va, po 7 m. mano daktaras per eilini profpatikrinima staiga mane nukreipe pas daktare-genetike. Netiketumas. Nes gydausi 7 metus, visa mano seimos anamneze korteleje, bet tik dabar gavau siuntima. Pridaviau krauja-lauksiu atsakymo.
Tai va, po 7 m. mano daktaras per eilini profpatikrinima staiga mane nukreipe pas daktare-genetike. Netiketumas. Nes gydausi 7 metus, visa mano seimos anamneze korteleje, bet tik dabar gavau siuntima. Pridaviau krauja-lauksiu atsakymo.