Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 51

QUOTE(Vitute* @ 2014 10 22, 13:35)
Šiandien iš pat ryto gavau didelę puokštę gėlių nuo dukrelės jos pačios 18 gimtadienio proga. Padėkojo, kad užauginau. Taip sujaudino...
user posted image

wub.gif

Gražaus gimtadienio, kieno šventė ir daug daug sveikatos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitute* @ 2014 10 22, 13:35)
Šiandien iš pat ryto gavau didelę puokštę gėlių nuo dukrelės jos pačios 18 gimtadienio proga. Padėkojo, kad užauginau. Taip sujaudino...
user posted image

Kaip jautru ir miela! Taip taip, mamai jos vaiko gimimas tai didziausia svente smile.gif Taigi pelnytai geliciu gavot!
DEGANTI su praejusiu gimtadieniu smile.gif Nuosirdziausi sveikinimai ir ILGIAUSIU METU, ILGIAUSIU!!!!!
Kaip nuotaikos merginos?
Atsakyti
Deganti, su gimtadieniu. Ilgiausių, sveikiausių, ramiausių smile.gif
Vitute, prašom išsamiai papasakoti, kaip auginot, mokėt, auklėjot dukrą, kad tokia šauni išaugo thumbup.gif Valio dukrai ir mamai smile.gif Kaip su dusimu reikalai? g.gif
Leonile, antrą chemiją kada pradedat?
ida1 , vyras dirba pilną dieną?
angele, kaip jums sekasi?
Remedy, ar aš praleidau ar nerašėt PET'o atskymų g.gif
Karme, ar turit planą ką darysit, jei jūsų nuogastavimai pasitvirtins?
Atsakyti
Merginos, su praejusiu gimtadieniu, sveikinimai, sioje temoje manau labiausiai reikia linketi sveikatytes, kantrybes ir tikejimo! To Jums ir linkiu! Bukite stiprios!

Drambiuke, uzuojauta tau, mamukas jau ilsisi danguje....

Mano mamuko gydytojas persiunte man tyrimo rezultatus, diagnoze: Vidutiniškai diferencijuota G2 plaučių adenokarcinoma. Pries tai mamai kol dar buvo daromi tyrimai buvo parasyta G1, tai dabar nenoriu jos labai nervinti. Pirmadieni renkasi konsiliumas ir spres ka daryti.

Dar yra toks aprasymas:
Mikroskopinis aprašymas:
Plaučių audinyje netaisyklingas, smulkias liaukines struktūras formuoja polimorfiškos ląstelės su
hiperchromiškais branduoliais ir eozinofiliška citoplazma.

tai reiskia kad smulkialastinis? labai bijo chemo, bet jauciu mes be jos neprasisuksim...
Atsakyti
Sveikos, smagių žinučių atsirado, su gėlėm ir su šventėm, su pasveikimais, darbais ir normalia kasdienybe
Nera, ačiū už dėmesį, nepasidrovėsiu pasakyti, kad man jo labai reikia. Aš neturiu plano, tai slegia. Per paskutinį vizitą prieš dvi savaites mano onkologas jutau, kad abejoja, tęsti dar seną gydymą ar ne. Paklausus negavau aiškaus atsakymo, bet jis svarstė palikti tą patį ar keisti. Tarsi jis turi planą, tik aš nežinau kokį, ten greičiausiai chemoterapija per tą vietą, kur pasirodys antrinė melanoma
Vakar pašalino du įtartinus apgamus, po 10 dienų bus atsakymai kas ten per apgamai. Jaučiuosi vėl kaip pradžioj ligos, tik tada buvo aiškios pažeistos vietos, o dabar jos išsislapstę po visą kūną. Lapkričio 7 KT
Atsakyti
Shipra, labai buitiškai paaiškinsiu, smulkialąstelinis reiškia, kad nėra "guzo", o yra daug mažiukų avižų grūdelių. Dažniausiai neoperuojamas smulkialąstelinis, bet nežinau ar paguosiu, bet būtent šitas vėžys labai gerai pasiduoda chemijai.
Kokio amžiaus mamytė?

NERA, man antra chemija tik lapkritį,truputi užvėluos, todėl ir puoliau klausinėti ar nieko tokio, jei vėluos 3-4 dienas. Bet gal nieko, jei gydytoja taip paskyrė g.gif
Ir dieną prieš kraują patikrinti.
Atsakyti
Laba diena visom :4u.NERA kaip jusu mergaite?Remedy koks PET?Visom stiprybes ir dvasines ramybes.pas mus visko buna....Mano vyro smukialastelinis.jo visas kairys plautis pilnas augliuku ir dideliu ir mazu.gydymas chemoterapija ir svitinimas.retai kada operuojamas verysad.gif Baige trecia geriama chemija.taip i darba eina kiekviena diena.dirba kol kas iki 17.Jauciasi normaliai.as sujautrejus.visur man v... vaidenas.Mama susirgo nebevaiksto.jai CD neuropatija.Tai dar rupestis prisidejo.o as bijau visko....Kazkokia baime ir nerimas uzvalde mane. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ida1: 23 spalio 2014 - 14:18
Ida1, kelintą stadiją vyrui diagnozavo? ar labai kosti?
Stiprybės tau išties nėra lengva, o dar mamytė susirgo verysad.gif laikykis.
Atsakyti
QUOTE(Leonilė @ 2014 10 23, 15:51)
Ida1, kelintą stadiją vyrui diagnozavo? ar labai kosti?
Stiprybės tau išties nėra lengva, o dar mamytė susirgo verysad.gif  laikykis.

koscioja.praitais metais 3a
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2014 10 23, 08:41)
Deganti, su gimtadieniu. Ilgiausių, sveikiausių, ramiausių smile.gif
Vitute, prašom išsamiai papasakoti, kaip auginot, mokėt, auklėjot dukrą, kad tokia šauni išaugo thumbup.gif Valio dukrai ir mamai smile.gif Kaip su dusimu reikalai? g.gif
Leonile, antrą chemiją kada pradedat?
ida1 , vyras dirba pilną dieną?
angele, kaip jums sekasi?
Remedy, ar aš praleidau ar nerašėt PET'o atskymų  g.gif
Karme, ar turit planą ką darysit, jei jūsų nuogastavimai pasitvirtins?

O kaip jūs laikotės?
Vyrui daug rūpeščių dėl tėvo, gydytojas sakė, kad mes per daug optimistiškai žiūrim doh.gif Blogiau vyrui buvo, permušimai, spaudimas, silpnumai, pykinimas dažnai būna. O taip tai pagal planą daugmaž. Kitą savaitę tyrimai, vis tikisi, kad fraxiparino dozę sumažins.

Ida, sveikatos mamai. Jums ir nauji rūpeščiai 4u.gif O kaip dėl mankštų reabilitacijos, vaistus mb gėrė, nepamenu kokius. Ir nevaikščiojo ne tik dėl raumenų atrofijos, bet ir polineuropatijos, tiesa ne dėl cukrinio diabeto. Liekamieji reiškiniai yra, bet vaikšto su įtvarais, dabar jau tik vieną ramentą pasiima.

Papildyta:
Labai nustebino iki kiek žmonės gali būti nejautrūs situacijos jautrumui, žmogiškumui.
Atsakyti
sergu kruties veziu su metastazemis kepenyse,noreciau kad man parasytu moterys sergancios ta pacia liga.noreciau suzinoti kur jos gydesi,kaip jos jauciasi,gal zino kur geriausias gydymas lietuvoje.manau kad man tas pades,norisi pabendrauti su zmonemis kurie taip pat serga,aciu is anksto .as gydausi kaune bet girdejau kad vilniuje yra efektyvesnis gydymas.prasau moteru kad pasidalintu savo patirtimi ir patartu man.aciu is anksto.as jau praejau viena chemoterapijos kursa.
Atsakyti
Gal kas galit pasidalinti patirtimi del polipu salinimo zarnyne onkologiniame? Kas ir kaip ten vyksta. Yra pamesta mamos biopsija, vienas daktaras atsisako operuoti, nes neaisku kas ir kaip ten viduje, gal net reikia pjauti pilva. Jam biopsija labai svarbus dalykas, nes polipas didelis, paprasto aprasymo neuztenka. Kiti pataria vaziuot i onkologini. Kaip suprantu ten viskas per Petruli vyksta. Gal kas turit patirties su juo?
Atsakyti