Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 51

QUOTE(kastuvas @ 2014 10 20, 12:50)
. Dar pasidariau vėžio žymenų tyrimus, eisiu atsakymų po kelių valandų.

Na tai koks atsakymas? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Leonilė @ 2014 10 20, 20:26)
Na tai koks atsakymas? unsure.gif

nepadidėję... na, CA 15.3 siekia beveik viršutinę ribą, bet neperlipa jos. Bet nėra patikimi tie žymenys, ypač diagnostikoje. smile.gif
Ai, paaiškės viskas pas mamologą nuėjus. rolleyes.gif

O kaip tu, atsigavai? Gal jau kraują darė, kaip kraujas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kastuvas: 20 spalio 2014 - 21:01
QUOTE(kastuvas @ 2014 10 20, 22:00)
nepadidėję... na, CA 15.3 siekia beveik viršutinę ribą, bet neperlipa jos. Bet nėra patikimi tie žymenys, ypač diagnostikoje. smile.gif
Ai, paaiškės viskas pas mamologą nuėjus.  rolleyes.gif

O kaip tu, atsigavai? Gal jau kraują darė, kaip kraujas?

Na duok Dieve, kad kraujas nemeluoja ir nieko ten toje krūtyje rimto tau nėra.

Aš palyginus jau visai gerai, tik kojose tirpimas išliko verysad.gif svarbiausia, kad nieko neskauda
Kraujas tik prieš 2 chemoterapiją. Dabar nepaskyrė.

Klausimas. Ar kas nors Kaune darė genetinį paveldėjimo BRCA, BRCA1 tyrimą? Aš neradau informacijos, kad Kaune juos daro,tik Vilniuje, nors mano gyd.chterapeutė sako, kad daro ir Kaune. g.gif
Jie nemokami?
Kada geriausia jį pasidaryti? Ar tik iš kraujo jį nustato? ar dar ką tyria?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leonilė: 21 spalio 2014 - 17:30
QUOTE(Leonilė @ 2014 10 21, 18:25)
Na duok Dieve, kad kraujas nemeluoja ir nieko ten toje krūtyje rimto tau nėra.

Aš palyginus jau visai gerai, tik kojose tirpimas išliko verysad.gif  svarbiausia, kad nieko neskauda
Kraujas tik prieš 2 chemoterapiją. Dabar nepaskyrė.
Klausimas. Ar kas nors Kaune darė genetinį paveldėjimo BRCA, BRCA1 tyrimą? Aš neradau informacijos, kad Kaune juos daro,tik Vilniuje, nors mano gyd.chterapeutė sako, kad daro ir Kaune. g.gif
Jie nemokami?
Kada geriausia jį pasidaryti? Ar tik iš kraujo jį nustato? ar dar ką tyria?

Man irgi sakė , kad daro ir Kaune, bet pasidariau Vilniuje. Su šeimos gydytojo siuntimu, jei yra indikacijos nemokamai. Berods šiam puslapyje yra tos indikacijos , paskaityk http://genetika.vhos...=...2&Itemid=59. Paima kraują iš venos ir viskas, dar šeimos ir giminių v. ligas tiek iš tėvo pusės tiek iš motinos pusės reikia kažkiek žinoti, jei turi jų epikrizes dar geriau.
Atsakyti
Šiandien iš pat ryto gavau didelę puokštę gėlių nuo dukrelės jos pačios 18 gimtadienio proga. Padėkojo, kad užauginau. Taip sujaudino...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vitute* @ 2014 10 22, 13:35)
Šiandien iš pat ryto gavau didelę puokštę gėlių nuo dukrelės jos pačios 18 gimtadienio proga. Padėkojo, kad užauginau. Taip sujaudino...

smagumėlis wub.gif , be to dar vienas žmogeliukas gimęs tą pačią dieną, kaip ir aš 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2014 10 22, 15:34)
smagumėlis  wub.gif , be to dar vienas žmogeliukas gimęs tą pačią dieną, kaip ir aš  4u.gif

O, su gimtadieniu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2014 10 22, 14:34)
smagumėlis  wub.gif , be to dar vienas žmogeliukas gimęs tą pačią dieną, kaip ir aš  4u.gif

Kaip šaunu, Deganti, sveikinu 000552.gif Ilgiausių metų Tau 4u.gif
Atsakyti

Abi jubiliates sveikinu su gitmadieniu
clap_1.gif
happybday.gif

Ilgiausiu metu!!! smile.gif
Atsakyti
Ačiū visoms ir sveikatytės mums visoms taip pat wub.gif

Kaip merginos laikotės?
Atsakyti
Visoms dideliausi linkejimai. Smagu matyt pažįstamus vardus, ir kad jie nedinge smile.gif Aš jau pasinėrus į darbus, jaučiuos sveika ir kupina jėgų, tik baisiai nervai jautrūs, tai dirbu nuo ryto iki vakaro kad užsimirščiau smile.gif Šis pavasaris ir vasara jau pamažu tolsta ir atrodo kaip siurrealistinis filmas. Kuris dar ir ne apie mane... smile.gif Visoms daug daug daug sveikatos, stiprybės ir gyvenimo džiaugsmo! Dievo globos! Sveikatos! Sveikatos! Sveikatos! 4u.gif
Atsakyti

Su gimtadieniu, sveikatos ir ilgiausių metų 4u.gif

Vitute, su gimtadieniu dukrą, nuostabiu žmogum užauginai. Mamoms taip pat šventė. Linkiu sklandaus gydymo. Ilgiausių metų abiems.

Liepa, linkiu pamiršti tą laiką ir kuo geriausių tikrinimo rezultatų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angele: 22 spalio 2014 - 19:54