Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 51

Nu ką, paatostogavau tris savates ir grįžtu su "neaiškiais cistiniais dariniais su vidinėm struktūrom kairėje krūtyje".

Toks jausmas, kad pas mane visokie dariniai kaip ant mieliu auga: cistos, polipai...
Dar plius zarnynas streikuoja ir grizo mano draugelis refliuksas! Gal čia tas tulžies polipas kaltas? g.gif Pilva irgi paskauda. Bijau, kad ir anas vėžiukas galvą kelia vėl.

Atsakyti
Pati nuosilrdziausia uzuojauta Drambliukei.
Mergaites, gal kuri zinot, ar galima eiti i atpalaiduojanti kuno masaza turint smegenu augli?
Ar nepabloges savijauta po tu masazu? Internete nieko nerandu...
Atrodo, kad kaip tik turetu atpalaiduoti, nuimti stresa.. bet bijau, kad klystu.. gal zinot kuri?
Sveikatos visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2014 10 20, 09:14)
Nu ką, paatostogavau tris savates ir grįžtu su "neaiškiais cistiniais dariniais su vidinėm struktūrom kairėje krūtyje".

Toks jausmas, kad pas mane visokie dariniai kaip ant mieliu auga: cistos, polipai...
Dar plius zarnynas streikuoja ir grizo mano draugelis refliuksas! Gal čia tas tulžies polipas kaltas?  g.gif Pilva irgi paskauda. Bijau, kad ir anas vėžiukas galvą kelia vėl.

cistos, polipai, nemalonus dalykas, bet dar ne piktybinis, nebijok dėl to, kastuvėli. O Tas terminas "vidinės struktūros" man nepatinka. Darys biopsiją ar operuos ir po to tirs? Nebijok, tai nebūtinai žnyplius.
Atsakyti
Pasaulis margas, mūsų istorijos irgi. Linksmos kaip Svetos, džiaugiuosi perskaičius. Užjaučiu Drambliuke tave, laikykis. Kastuve, tavo besišypsantis veidas per gražus šitiem visiem polipam ir kitokiom prielipom, net nesinori tikėti, vis dar laikau tave sėkmingai sveikstančia ir laikysiu. Wilow, gal po truputį gerėji?
Man vis daugiau požymių, kad liga grįžta. LDH Jau padvigubėjo, Strioga sako, kad reiškia procesas aktyvus. Česas irgi sako, kad išlįs aišku, tik neaišku kur ir kada. Pradedu suprasti, kad ir šalutiniai negalavimai yra bendros intoksikacijos pasekmė. Pradėjo skaudėti sąnarius, iš pradžių tik rankos piršto, nekreipiau dėmesio, dabar jau užpuolė koją. Iš pradžių lyg venos skausmai buvo, dabar jau aiškiai kelio sąnario. Sunku vaikščioti. nors dar pajėgiu. Pabundu naktį ir nemiegu, todėl Kastuvai tave suprantu, ta nežinia nelengva
Atsakyti
QUOTE(Caskada @ 2014 10 20, 10:43)
Pati nuosilrdziausia uzuojauta Drambliukei.
Mergaites, gal kuri zinot, ar galima eiti i atpalaiduojanti kuno masaza turint smegenu augli?
Ar nepabloges savijauta po tu masazu? Internete nieko nerandu...
Atrodo, kad kaip tik turetu atpalaiduoti, nuimti stresa.. bet bijau, kad klystu.. gal zinot kuri?
Sveikatos visoms  4u.gif

Caskada, žinau tik tiek, kad turintiems (turėjusiems) piktąjį su masažais reikia labai atsargiai, geriau vengti.

Sveta K, puikios žinios!!!! Belieka palinkėti, kad būtum sveika ir laiminga 4u.gif

Karme, tai jūs įtariat, kad į kaulus grįžta? Kaulų mts gydymas kiek girdėjau efektyvus bisfosonatais (ar kaip jie ten....)

Man nei geriau, nei blogiau, inkstai po truputį taisosi.... Gydymas sustojęs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo willow: 20 spalio 2014 - 11:34
QUOTE(willow @ 2014 10 20, 12:28)

na tai taisosi, viskas į gerą, pamatysit 4u.gif

aš tai į gerųjų žinių kol kas skyrelį, Sveta sveikinu pasiekus tą tarpsnį, kai oficialiai yra laikoma sveika, aš gi galiu ir pasigirti, šiomis dienomis sukanka jau 12 metų, kai išgirdau diagnozę, tad nenukabinam nosių, kabinamės, kaip aš sakau "ragais ir nagais" į gyvenimą.

Kastuve laikykitės, dariniai dar tik neaiškūs, tai kad nebūtinai ten tie piktieji 4u.gif

Karme ir būkit stipri 4u.gif

Su masažais ypač šildančiais, įvyniojimai visokie atsargiai, pirmus kelis metus tai nerekomenduotina .
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2014 10 20, 11:23)
cistos, polipai, nemalonus dalykas, bet dar ne piktybinis, nebijok dėl to, kastuvėli. O Tas terminas "vidinės struktūros" man nepatinka. Darys biopsiją ar operuos ir po to tirs? Nebijok, tai nebūtinai žnyplius.

Dar nežinau ką darys, santariškėse nėr mamologų... Tai užsiregistravau į nacionalinį vėžio institutą, bet tik kitam trečiadieniui, va tada ir paaiškės. Dar pasidariau vėžio žymenų tyrimus, eisiu atsakymų po kelių valandų. Bet tai jie nelabai ką reiškia, tai nieko nesužinosiu.

Nu šiaip jei kas ir bus, tai nedidelė stadija (darinukai mažyčiai, po pusę centimetro). Tuo guodžiuos. Išgyvensiu. Nelabai jau aš vėžio ir bebijau, jis manęs turi bijot, nes kol kas aš laimiu hah.gif
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2014 10 20, 11:50)
Nelabai jau aš vėžio ir bebijau, jis manęs turi bijot, nes kol kas aš laimiu  hah.gif

Šaunuolė, man labai patinka tokios tavo mintys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2014 10 20, 12:50)
jis manęs turi bijot, nes kol kas aš laimiu  hah.gif

Aukso žodžiai. Ne Jums, tokiai jaunai ir gražiai, bijot. Niekur nesidės, iškrapštytas lauk ir bus pribaigtas friends.gif
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2014 10 20, 12:28)
Caskada, žinau tik tiek, kad turintiems (turėjusiems) piktąjį su masažais reikia labai atsargiai, geriau vengti.
Sveta K, puikios žinios!!!! Belieka palinkėti, kad būtum sveika ir laiminga  4u.gif

Karme, tai jūs įtariat, kad į kaulus grįžta? Kaulų mts gydymas kiek girdėjau efektyvus bisfosonatais (ar kaip jie ten....)

Aciu uz atsakymus Willow ir Deganti... kazkaip panasiai ir galvojau.. O gal zinote, galite patarti, ka galima nuveikti SPA centre, i kokia proceduras butu galima nueiti? Ketiname savaitgali vaziuoti siek tiek atsipalaiduoti, noretusi kazkaip pasilepinti, bet nebezinau, kur galima nueti, kad nepakenktu sveikatai.. ... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Caskada @ 2014 10 20, 13:40)
Aciu uz atsakymus Willow ir Deganti... kazkaip panasiai ir galvojau.. O gal zinote, galite patarti, ka galima nuveikti SPA centre, i kokia proceduras butu galima nueiti? Ketiname savaitgali vaziuoti siek tiek atsipalaiduoti, noretusi kazkaip pasilepinti, bet nebezinau, kur galima nueti, kad nepakenktu sveikatai..  ...  g.gif

manau drąsiai galite paplaukioti, pagulėt burbulinėj vonioj, tinka paprastas nugaros masažas, manau tinka daryt kūno šveitimo procedurą, pylingą ir lengvą masažą, veido masažas ir visos kitos grožio procedūros, jei spa atlieka manikiūrą, pedikiūrą pasinaudokit tuo, vietoj pirčių kompelso ar įvairių masažų su įvyniojimais. Lengvas masažas tikrai nepakenks, šiaip tai vienos dienos malonumai dar niekam nepakenkė, tad atsipalaiduokit ir pasimėgaukit, visai kas kitą jei eitumėt kursą masažų, manau toks pabėgimas nuo rutinos tik padės atgaut jėgas, tad labai čia mūsų neklausykit, darykit viską tik su protu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2014 10 20, 14:10)
manau drąsiai galite paplaukioti, pagulėt burbulinėj vonioj, tinka paprastas nugaros masažas, manau tinka daryt kūno šveitimo procedurą, pylingą ir lengvą masažą, veido masažas ir visos kitos grožio procedūros, jei spa atlieka manikiūrą, pedikiūrą pasinaudokit tuo, vietoj pirčių kompelso ar įvairių masažų su įvyniojimais. Lengvas masažas tikrai nepakenks, šiaip  tai vienos dienos malonumai dar niekam nepakenkė, tad atsipalaiduokit ir pasimėgaukit, visai kas kitą jei eitumėt kursą masažų, manau toks pabėgimas nuo rutinos tik padės atgaut jėgas, tad labai čia mūsų neklausykit, darykit viską tik su protu  wub.gif

Aciu uz toki faina atsakyma, net nuotaika pakilo 4u.gif buvau nuziurejus bendra kuno masaza su eteriniais aliejais, gal sitas tiks, nemanau, kad jis bus stiprus, o galima ir paprasyti, kad butu daugiau atpalaiduojantis, nestiprus smile.gif Gal toks, kaip sakot, pabegimas nuo rutinos bus tik i nauda smile.gif ax.gif
Atsakyti