Drambliuke - stiprybės
QUOTE(Leonilė @ 2014 10 19, 11:35)
Drasuole, o kada Jums operacija paskirta? Kur operuos?
Stiprybės, vyresnelei tikrai nelengva bus, bet tik kol vyks gydymas.
----------
Kažkas klausė kiek mano dukrai metų, jai 6 metai, kitą rudenį į mokyklą...
Man 33m. Daug metų nesisekė pastoti (policistinės kiaušidės buvo),ciklas nereguliarus 48-75 dienos, buvo N-kartų skatinta
ovuliacija, bet viskas veltui... kol viena diena ėmiau ir pastojau natūraliai, net vaisingumo klinikos gydytojai tuo negalėjo patikėti, nors ir pridūrė, kad visko pasitaiko jų darbo praktikoje...
O šiandien mano dukrytė priėjusi prie manęs pasakė "mama aš nenoriu, kad tu sirgtum, kada tu pasveiksi?" labai jautriai sureagavau....
Visa laimė, kad turiu labai gerą ir rūpestingą vyrą, aš žinau, kad ir kas man nutiktų jis ją pasirūpins... svarbu, kad tik gerą moterį susirastų, kai manęs jau nebebus. Nors jis liepė man negalvoti apie tai ir neturėti tokių minčių. Vilčių pasveikti neturiu, svajoju tik apie iiiiiiiiilgą remisiją... Nors ką aš čia.... aišku pasvajoju ir apie pasveikumą, bet... į viską žiūriu realiai.
Sveiki,
Leonile, nesupykit, bet įspirsiu Jums į užpakaliuką už tokį pesimizmą
(jau 2menesius seku šią temą-aktualu, ir Jūsų didžioji dalis postų begalo pesimistiški, nepykit
)
Mano tėčiui prieš du mėnesius nustatė plaučių vėžį 3- 4stadiją, esam dabar po antros chemijos... kol kas pašalinių poveikių nejaučia jis, eina į darbą ir t.t. Bet pirmos savaitės buvo tookiooos pesimistinės, kad žiauru... Jis save nurašė iškart, tipo gyvensiu mėnesį ir viskas, mano sesuo išvažiavusi buvo į Kanada, tai keitė bilietus grįžt namo, nes tikrąją ta žodžio prasme jis jau sakė viskas, nespės pamatyt sesės, nors ji po mėnesio ir taip turėjo grįžti. Žinot, tada aš jam pasakiau (gal žiaurokai, bet padėjo) jei jau save "nusirašai", tai kokio velnio tada dar gydytis, kam eit pas gydytojus, kam tada mes artimieji stengiamės? kokio galo mes ieškome pagalbos, kokio gale mes su tavim sėdim prie daktarų kabinetų durų... Svarbiausiai, kad žinom nuo ko gydytis, o visa kita bus taip kaip turi būt. Ir dabar didžioji dalis pasveikimo yra mūsų rankose, arba mes susiimam kovojam ir laimim kova prieš tą nelemtą zarazą arba mes nuleidžiam rankas ir likusį laiką graudenamės ir gailimės savęs. Žinot kalbėjau su viena moteriške kuri 3stadijos kiaušidžių vėžį išsigydė (pati gyd onkologė buvusi), visa tai jai buvo prieš 15ar 20metų. ji sako, žinai kodėl žmonės kartais neįveikia ligos- jie nustoja kovoti, pasiduoda... Pesimizmas sveikimui neprideda, jis tik atima. Žinau, kad sunku- bet turit stengtis. Leonile Jūs turit nuostabią, ilgai lauktą dukrytę, Jūs turit kovoti nagais ir ragais už gyvenimą
Jūs turit kovoti dėl savo mergytės, kuriai mamos reikia labiausiai. Jūs TURITE padėti jai užaugti.
P.S. truputį ne į temą. Mes patys auginame neįgalų sūnų, kai jis gimė mūsų vyrenėliui buvo 3,5m ir kaip dabar atsimenu, jis vaikas buvo tik ką išmokęs kalbėti, sėdėjau verkiau, jis priėjo prie manęs ir sako: mama, mamyte tu neverk, mes užauginsim brolį viskas bus gerai
tada jo žodžiai pastatė ant kojų, dabar mūsų vyrukui 6m kuris yra aplenkes visas gydytojų prognozes. Taip kad mamukai nepasiduokit ir kovokit
Jūs tai galit VISOS ir VISI
Visom linkiu kuo dideliausios sveikatėlės