QUOTE(willow @ 2014 10 17, 18:51)
Vitute, eutanazija nėra toks vienareikšmiškas dalykas, kaip atrodo. Yra daug visokių niuansų: dvasinių, moralinių , etikos. Vistiek valios pareiškėjas uždeda sprendimo vykdymo atsakomybę KITAM, dažniausiai gydytojui.
Kazkada uz eutanazija buvau visu 100 procentu Sedejau ir postringavau apie tai, kaip svarbu oriai numirti ir kaip neapsunkinti artimuju Nuomone eme kisti, kai paliete keletas rimtu ligu musu seima. Kai pries pora metu mociutei buvo taip blogai, jog verkdama prasesi eutanazijos, o mes, salia stovejom irgi verkem, negaledami jai tos paslaugos suteikti. Tos istorijos pabaiga? Mociute gyva ir dabar, liga pasitrauke, skausmai dingo Kitas atvejas nesenas, lieciantis mano teti. Pacios pamenat, kaip raudojau, kad viskas, kad VISI daktarai nebeduoda jokies vilties...Jam skaudejo, ziauriai. O mes verkem salia ir galvojom, kodel, na kodel nera eutanazijos... Ir ivyko stebuklas-tetis atsigavo, ir tfu, tfu, tfu, kol kas su mumis.
Taigi, pradejau galvoti, o kas butu, jei butume pritaike eutanazija? Taigi brangiausius zmones tikra to prasme butumem nuzude O juk 100 procentu pasitikejom daktarais, kurie jokios vilties nemate ir jau uzuojautas reiske...
Valdziai pigiau yra priimti eutanazijos istatyma, nei skirti papildomu lesu ligos gydymui, vaistu kompensavimui, nauju gydymo budu ieskojimui. Paskaiciuokit pacios, viena eutanazija ir nebereikia zmogui moketi invalidumo, slaugos, nereikia skirti kompensuojamu vaistu... Per metus tai oho kokios sumos...O kam musu saliai paliege zmones ir seniai, kai nera uz ka metro statyti?
QUOTE(drambiuke @ 2014 10 17, 19:53)
Budim su teta... Miega vis. Kepavimas sunkus ir retas. Labai baisu man...
QUOTE(Vitute* @ 2014 10 17, 22:42)
Šį vakarą gavau dovaną. Nuotrauka daryta 2011 pavasarį, kai dar buvau stipri.
http://www.balsas.lt...iagnozavus-vezi
http://www.balsas.lt...iagnozavus-vezi
Kaip jautru ir silta
QUOTE(Leonilė @ 2014 10 17, 23:57)
Ir apie savo dukrą pagalvojau, kuri net nesuvokia, kas tas vėžys, o žino tik tiek, kad mamai "pilvelį skauda"....
O kiek metu dukrytei?