Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 51

QUOTE(Vitute* @ 2014 10 17, 11:33)
Vitute,  neseniai diskusija buvo apie deguonies aparatus. Pakalbėk su gydytoju gal vis tik tikslinga  g.gif

Ačiū. Reiks pasidomėti.

QUOTE(drambiuke @ 2014 10 17, 10:21)
Atejo daktare, pasake kad mamuko jau nebeisrasys... Ir vargu ar sulauksim pirmadieni. sad.gif miega ir samones sutrikimai ne del morfino,o del vezines intoksikaacijos.... cray.gif  sad.gif
*

Nesuprantu, ko tie valdininkai tiek delsia su autonazijos įstatymu? Jie ką artimųjų neturi, ar tik savimi rūpinasi?
Atėjus laikui būčiau pirma oficiali klientė. Juk neoficialių visais laikais buvo ir bus.

g.gif daug diskusijų keliantis klausimas. Kaip jūs sakote būtumėt už, o kaip artimiesiems, atsakomybė lieka jiems, kai yra viltis ir laikaisi įsikibęs kiek įmanoma ir neįmanoma... Reikia daug sąmoningumo ir aptarimo.

Dabar atsakomybė vyrui iškilo dėl tėvo, tiesa laukia neurochirurgų konsultacijos ar operuotina apskritai didelis smegenų auglys. Bet jei ką jis turės pasirašyti sutikimą jai. Tėvas, dar kiek prašviesėja sąmonė jokių operacijų (nepasakyta jam kas tiksliai yra) nenori, nori namo. Operacija 50/50, atsakomybė ir pasirašius, ir sutikus su tėvo noru.
Ką jūs darytumėt? Artimojo noras jokių operacijų, be jos išgyvenamumas kiek Dievas duos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angele: 17 spalio 2014 - 14:55
Dilemos nelieka, neoperuojama. Diagnozė sudėtinga, bet bent atsakomybė nuspręsti neužkraunama.
Turbūt nereikėjo rašyti...
Atsakyti
QUOTE(Angele @ 2014 10 17, 15:54)
g.gif daug diskusijų keliantis klausimas. Kaip jūs sakote būtumėt už, o kaip artimiesiems, atsakomybė lieka jiems, kai yra viltis ir laikaisi įsikibęs kiek įmanoma ir neįmanoma... Reikia daug sąmoningumo ir aptarimo.
išgyvenamumas kiek Dievas duos...

Prie ko artimųjų atsakomybė, jei aš apsisprendžiu būdama pilno proto, o ne tada, kai jau gulinti "daržovė"? Pasitraukti reikia ne tada, kai reikia kažkieno pagalbos, o kai pats gali tai iniciuoti.
Teisingai išgyvenamumas Dievo valioje. Kaip ir viskas šioje žemėje. Jei Jis neleistų autonazijos - tai ir nebūtų. Atsiprašau, jei mano pamąstymai ką nors žeidžia, bet aš turiu tvirtą poziciją šiuo klausimu.
Rodos esu minėjus, kad mano pagrandukė abiturientė yra viena iš maratono, skirto krūties vėžiu sergančioms moterims padėti, organizatorių. Kiek teko išklausinėti - surinkti pinigai pasitarus su draugija "Alma" bus skirti reabilitacijomis. Mums pačioms aišku ne maratonai galvoje, bet galime pasidalinti nuoroda su pažįstamais ir pakvieti prisijungti. Aš kai jau dabar visai niekam tikusi - tai visą dieną karpau, lankstau ir ruošiu rožinius kaspinėlius dalyviams.
Pink Run su BENU 2014 - Paramos bėgimas (Spalio 26d.)
Pink Run su BENU - nes mylime jas! Daugiau informacijos - http://pinkrun.lt/ „Pink Run su BENU“ – 5 ...
Atsakyti
Vitute, eutanazija nėra toks vienareikšmiškas dalykas, kaip atrodo. Yra daug visokių niuansų: dvasinių, moralinių , etikos. Vistiek valios pareiškėjas uždeda sprendimo vykdymo atsakomybę KITAM, dažniausiai gydytojui.
Atsakyti
drambiuke, kaip mama?
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2014 10 17, 18:51)
Vitute, eutanazija nėra toks vienareikšmiškas dalykas, kaip atrodo. Yra daug visokių niuansų: dvasinių, moralinių , etikos. Vistiek valios pareiškėjas uždeda sprendimo vykdymo atsakomybę KITAM, dažniausiai gydytojui.

Tai galima ir neuždėti. Pačiam pasiruošti ką reikia. Nebūtina viešinti tiems kas nesupranta.
Atsakyti
QUOTE(Leonilė @ 2014 10 17, 19:37)
drambiuke, kaip mama?

Budim su teta... Miega vis. Kepavimas sunkus ir retas. Labai baisu man...
Atsakyti
QUOTE(drambiuke @ 2014 10 17, 19:53)

Laikykis - aš neturiu mamos 3 savaitės. Džiaukis, kad ji medikų priežiūroje, kad padės jai......

Apkabinu........

Angele, aš neoperuočiau, jei žmogus vyresnio amžiaus - labai daug šansų, kad gali būti kaip mano mamai. schmoll.gif
Atsakyti
Šį vakarą gavau dovaną. Nuotrauka daryta 2011 pavasarį, kai dar buvau stipri.
http://www.balsas.lt...iagnozavus-vezi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitute*: 17 spalio 2014 - 21:46
QUOTE(Vitute* @ 2014 10 17, 21:42)

Siandien as per daug sentimentali ir man paskaicius taip suspaude sirdi unsure.gif As labai tikiu, kad ir po triju metu tu ji nuraminsi. Jis tik trumpam pabudo. Juk medicina zengia i priekii Cia tau 4u.gif
Laikykis mieloji. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kristule05 @ 2014 10 16, 18:44)
Labas merginos 4u.gif
Gal kuriai teko vartoti SUTENT  kapsules?Gal pasidalinsit kaip su šalutiniai poveikiais buvo? 4u.gif Jis skiriamas prie inkstų vėžio 4u.gif

Kuri stadija?

QUOTE(drambiuke @ 2014 10 17, 09:21)
Atejo daktare, pasake kad mamuko jau nebeisrasys... Ir vargu ar sulauksim pirmadieni. sad.gif miega ir samones sutrikimai ne del morfino,o del vezines intoksikaacijos.... cray.gif  sad.gif

As paskaiciau tavo znutes ir pagalvojau, kad viskas panasiai kaip mano mamai. Pbaigoj, paskutine minute jau lrasiau Dievulio, kad jis ja paimtu. Ji ir uzmigo ramiai. Dekui D
verysad.gif
QUOTE(willow @ 2014 10 17, 10:36)
Aš irgi paskaitau - siaubas apima, taigi nupunktavus, pastačius lašelines, ta intoksikacija ir sumažėtų.. Nu tikrai tokioj situacijau aš jau nežinau, kaip elgtis reiktų....

Drambiuke, stiprybės....

Leonile, kaip jaučiatės šiandien?

Zinokit jau nepadeda. Nes jie buna visur. Nekaltinu daktaru. Jie jau mato, kad situacija sad.gif

QUOTE(NERA @ 2014 10 17, 14:54)
Leonile, kai prasideda skausmai važiuokit į priėmimą su savo išrašu-tikrai paguldys  mirksiukas.gif
Vitute, o deguonies terapija nepadėtų  g.gif

doh.gif
doh.gif
Nenori, labai nenori tokiu ligoniiu. Tipo juk zinai, kad taip turi buti.
QUOTE(drambiuke @ 2014 10 17, 18:53)

Laikykis. Ir pradek pamazu pripazinti, kad tau teks su ja susitikti kazkur kitur.
Atsakyti
Begalo jautru... Suspaudė širdį... Nuostabi šeima esate, stiprūs tai jums padės.
Mano mažieji nežino kokia liga serga tėtis, apie ligą nekalbam, gydosi ir sveiksta akcentuojam. Bet vaikiškos širdelės būna paliūdi, kai nėra šalia, kad tėtis serga. Trokštu kartu užauginti vaikus, sukurti jiems prisiminimus...
Atsakyti
drambiuke, palaikau tave mintimis, nuolat galvoju kaip ten pas jus viskas klostosi.

QUOTE(Vitute* @ 2014 10 17, 22:42)

Kaip miela wub.gif
Net apsiverkiau beskaitydama... labai šilti Jūsų santykiai wub.gif
Ir apie savo dukrą pagalvojau, kuri net nesuvokia, kas tas vėžys, o žino tik tiek, kad mamai "pilvelį skauda"....
Atsakyti