Atejo daktare, pasake kad mamuko jau nebeisrasys... Ir vargu ar sulauksim pirmadieni. miega ir samones sutrikimai ne del morfino,o del vezines intoksikaacijos....
QUOTE(Edmė @ 2014 10 16, 17:53)
Man klausimas, o tau antrą kursą metams skirs herceptino.
To tai nežinau.
Skelbiu konkursą. Kas mane išmokys miegoti stovint, kaip arklį - premija 300 Lt. Visą naktį žirgeliams pavydėjau...
QUOTE(drambiuke @ 2014 10 17, 10:21)
Atejo daktare, pasake kad mamuko jau nebeisrasys... Ir vargu ar sulauksim pirmadieni. miega ir samones sutrikimai ne del morfino,o del vezines intoksikaacijos....
Kaip greit...
Vitute, neseniai diskusija buvo apie deguonies aparatus. Pakalbėk su gydytoju gal vis tik tikslinga
Drambiuke, lašines lašina, kad kiek pravalyt
Drambiuke, lašines lašina, kad kiek pravalyt
Drambliuke, laikykites. Zinau ka tai reiskia Pries trys menesius netekau mamos Verkiu kartu su jumis.
drambiuke, labai trūksta žodžių, kuriais norėčiau tave paguosti, nerandu jų tinkamų....
Tik stipriai,stipriai tave apkabinu....
Tik stipriai,stipriai tave apkabinu....
Bet koks gydytojų abejingumas - negali nupunktuoti skyčių, kad žmogui nors kiek būtų lengviau. O intoksikaciją ir sukelia tas ascitas.
Stiprybės Jums. Labai suprantu ir užjaučiu, nes netekau mamos vasario mėnesį nuo tos pačios ligos, kuria serga ir Jūsų mama.
[quote=Angele,2014 10 17, 10:48]
Vitute, neseniai diskusija buvo apie deguonies aparatus. Pakalbėk su gydytoju gal vis tik tikslinga
Ačiū. Reiks pasidomėti.
Atejo daktare, pasake kad mamuko jau nebeisrasys... Ir vargu ar sulauksim pirmadieni. sad.gif miega ir samones sutrikimai ne del morfino,o del vezines intoksikaacijos.... cray.gif sad.gif
*
Nesuprantu, ko tie valdininkai tiek delsia su autonazijos įstatymu? Jie ką artimųjų neturi, ar tik savimi rūpinasi?
Atėjus laikui būčiau pirma oficiali klientė. Juk neoficialių visais laikais buvo ir bus.
Ačiū. Reiks pasidomėti.
Atejo daktare, pasake kad mamuko jau nebeisrasys... Ir vargu ar sulauksim pirmadieni. sad.gif miega ir samones sutrikimai ne del morfino,o del vezines intoksikaacijos.... cray.gif sad.gif
*
Nesuprantu, ko tie valdininkai tiek delsia su autonazijos įstatymu? Jie ką artimųjų neturi, ar tik savimi rūpinasi?
Atėjus laikui būčiau pirma oficiali klientė. Juk neoficialių visais laikais buvo ir bus.
QUOTE(Vitute* @ 2014 10 17, 10:27)
To tai nežinau.
Skelbiu konkursą. Kas mane išmokys miegoti stovint, kaip arklį - premija 300 Lt. Visą naktį žirgeliams pavydėjau...
Už optimizmą Jums duočiau medalį
O sėdint jau nesigauna miegoti?
QUOTE(willow @ 2014 10 17, 11:36)
Leonile, kaip jaučiatės šiandien?
Jau visai gerai tik kai atsimenu tas dvi pragariškas skausmo paras tai apima siaubas bijau aš antros chemijos, oj bijau dar labiau negu pirmosios bijojau.
Prašiausi aš pas gyd.dėl guldymo į skyrių, kai bus lašinama pirmoji chemija, bet ji kategoriškai atsisakė mane guldyti teigdama, kad nėra reikalo, namie man bus geriau ir t.t.
Tai ir antrąjai chemijai tikrai neguldys...
Merginos,o kaip vyksta tikrinimas sveikatos vartojant biologinę terapiją?Ar tyrimus ,sakykim,kraujo daro sugėrus vieną mėn kursą,ar tikrina kas kelis mėn?
QUOTE(Leonilė @ 2014 10 17, 12:05)
Tai ir antrąjai chemijai tikrai neguldys...
Leonile, kai prasideda skausmai važiuokit į priėmimą su savo išrašu-tikrai paguldys
Vitute, o deguonies terapija nepadėtų