QUOTE(Leonilė @ 2014 10 14, 16:42)
Aš jau trečia diena, kaip guliu lovoje, nueinu iki tualeto ir į lovą. Skauda ir šiandien dar, bet jau galima kentėti.
Kojose iš ryto jutau tirpimą (neuropatija), tai galima ir iškęsti, tik stovėti ant kojų, paeiti sunkiau, galvą skauda, svaigsta, čia irgi galima iškęsti. Dabar skauda kelių sąnarius, kenčiu.
Man baisiausias skausmas yra kaulų. Ypač ilgųjų kojų kaulų. Kol jų neskauda galiu kentėti.
Šiandien besišypsanti, (jei nicko nesipainiojau) minėjai, kad tau lašina topotekaną, ką tau nuo jo skauda? kokius nuskausminančius vartoji?
drambiuke, kaip mama?
Kojose iš ryto jutau tirpimą (neuropatija), tai galima ir iškęsti, tik stovėti ant kojų, paeiti sunkiau, galvą skauda, svaigsta, čia irgi galima iškęsti. Dabar skauda kelių sąnarius, kenčiu.
Man baisiausias skausmas yra kaulų. Ypač ilgųjų kojų kaulų. Kol jų neskauda galiu kentėti.
Šiandien besišypsanti, (jei nicko nesipainiojau) minėjai, kad tau lašina topotekaną, ką tau nuo jo skauda? kokius nuskausminančius vartoji?
drambiuke, kaip mama?
Silpna mamyte. .. Po morfino miwga istysai,pazadinam tik pavalgyt. Kaip dziuvesiukas liekna,ir balselus toks kaip pauksciuko vos girdimas. Dar dirbu siandien,tai negaliu pamatyt jos ...
Greit ja i namus israsys,nes na jokio gydymo jau ten skirt negali. Merginos kyla klausimas,ligonineje jsi leidzia morfiju, ka geriau prasyt kad israsytu namo ar pleistriukus ar leidziama morfiju? Kokia nuomone apie Megace? Noriu prasyt kad jos israsytu. Tetos dar nupirko Marij Treben lasiuku koncentrato,sako prifuoda jegu...