QUOTE(šiandien besišypsanti @ 2014 10 14, 20:59)
Naudoju fentanilio pleistriukus. Siandien po pietu nusiemiau pleistriuka, ziuresiu kas bus. Bet siuo metu man kitokie skausmai, negu nuo paklitaxelio.
Siaip naudojau daug visko nuo skausmo.
Paklitaxelio skausmu su niekuo nesupainiosi. Praejo pusantru metu po paskutinio gavimo, o as jauciu juos ir dabar, kai apie tai skaitau, girdziu
. Skausma nuimdavo diclofenakas (bet jis kepenims nelabai). Paskui naudojau tramadolio, fentanilio (tik doze labai reikia nutaikyti).
Siaip stengiuosi nepiktnaudziauti, bet kai reikia, tai nematau prasmes kenteti.
Kojos tirpsta ir "nelaiko" nuo chemijos. Nediagnozuokit sau ligu. Po chemijos bent jau as savaite isminusuoju, o paskui vel i kalna ir toliau gyvenu.
Tai neuropatiją aš ir įvardinau, kaip vieną iš šalutinių chemoterapijos poveikių. Neuropatija, arba kitaip sakant galūnių tirpimas.
Žiūriu, kad mane supranta tik tos, kurios pačios tą patyrė ar išgyveno
Ačiū Jums už tai
O pamokslautojoms noriu palinkėti niekada nepatirti to, ką patyriau aš, ar kitos tą patyrusios.
Nuraminsiu, kad nėra man šiandien jokių "lomkių", narkomane netapau, ir "dozės" nereikalavau.
Šiandien skauda, bet pakenčiamai.
Ir vandenį gerti per prievartą tuomet, kai apsivemi po kiekvieno gurkšnio gali liepti tik tas, kas to nepatyrė, jeigu tik jus žinotumėte ką tai reikia, taip nekalbėtumėte ir tokių patarimų nedalintumėte...
O šiaip sveikatoms visoms ir Jūsų artimiesiems.