Įkraunama...
Įkraunama...

Rimmel kosmetika

MAn patiko lūpų blizgis - graži spalva (Bossy, nr. ?), paputlina, gerai laikosi, neriebus ir ne per skystas thumbup.gif , net netikėjau, kad gali būti geras, pirkau tik dėl spalvos ir nebuvo kitokios kosmetikos hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(delamorte @ 2008 04 28, 10:41)
Turėjau šį tušą- labai patiko, kažkiek Masterpiece'ą primena- tankina ir gerai iššukuoja. Tik baigėsi greit, o šepetėlis dabar blakstienų šukavimui labai praverčia rolleyes.gif 
user posted image

sita turejau,bet labai nusivyliau schmoll.gif taip ir paseno nenaudojamas... doh.gif gali tepti netepus-nei ilgina,nei storina,nei nieko visai....tik siek tiek pajuodina.esu turejus blizgi is rimmel-spalvos grazios,tik lb klampus(kose gryna doh.gif )
Atsakyti
O aš šios firmos turiu korektoriu Recover anti-fatigue concealer. Nieko gero. Nesusigeria, labai matosi kur užmaskuota... tokiom demem. Paakiam iš vis netinka. Na iš pliusu tik tai, kad jis niekaip nesibaigia, bet kažin ar čia didelis pliusas biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien gavau Lasting finish kompaktinę dovanų.
Tai taip ir nesupratau... Ta kempinėle ir turi būt tokia? Na tokia, ne minkštos medžiagos, o apvilkta polietilenu? Maniau, kad jis nusiima, bet lengvai pabandžius - nepavyko, o sugadint anksčiau laiko nelabai norisi... doh.gif
Atsakyti
Nusipirkau pieštuką 1000 kisses, tai labai patenkinta esu, tik negaliu teigti, kad labai superinis, nes ankščiau nesu turėjus, tai šis mano pirmasis, bet dažo tikrai gerai ir laikosi neblogai. biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos paneles,
Keliu tema i virsu , nes visai apmire biggrin.gif 4u.gif
Turiu sia Rimmel pudra ir esu patenkinta 4u.gif Tik spalvyte kitokia negu paveikslelyje

user posted image

Taip pat siandien nusipirkau sy nagu laka

user posted image

Tiesa , kaip laikosi dar nezinau, bet dengiasi puikiai , o i rgreitai isdziusta thumbup.gif
Atsakyti
[quote=saliutas,2009 10 10, 00:37]
Sveikos paneles,
Turiu sia Rimmel pudra ir esu patenkinta 4u.gif Tik spalvyte kitokia negu paveikslelyje

user posted image

O gerai maskuoja? Ar tokia jau labai skysta yra,ar tirstesne? ax.gif g.gif
Atsakyti
[quote=diamondness,2009 10 10, 17:21]
[quote=saliutas,2009 10 10, 00:37]
Sveikos paneles,

user posted image

O gerai maskuoja? Ar tokia jau labai skysta yra,ar tirstesne? ax.gif g.gif
[/quote]
Maskuoja visai neblogai. Ji nera labai jau skysta, turejau lorealt true match tai ta buvo labai skysta , si tirstesne thumbup.gif
Atsakyti
o tusas sexy curves gerai uzriecia blakstes?
Papildyta:
QUOTE(Baltija @ 2006 09 19, 23:11)
man labai patinka pudra su šviesą atspindinčiom dalelėm  thumbup.gif

nesausina odos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuolių Delčia: 16 spalio 2009 - 10:41
mane vis dar domina atsiliepimai apie si tusa
user posted image
ax.gif
Atsakyti
Temoje apie tusus ju pilna mirksiukas.gif

Pati esu patenkinta Rimmel lakais "60 seconds", graziai padengia nagus.
Esu naudojus lupu blizgesi, bet nepatiko, nors spalva gera (Nude). Tiesiog greit pradeda "smirdet", ne nezinau, kaip ta efekta apibudint, kai nemalonus tampa lupu blizgesio skonis.
Atsakyti
gal kuri nors yra bandžiusi kažką iš šitų?
user posted image
labai sužavėjo skanūs aprašymai biggrin.gif

o tušu sexy curves esu labai ir labai patenkinta, bet tušų temoje aprašiau jau 4u.gif
Atsakyti