Įkraunama...
Įkraunama...

Rimmel kosmetika

nebandėt ?user posted image
Atsakyti
na is rimmel man labai patinka skaistalai thumbup.gif
Atsakyti
Girdejau geru atsiliepimu apie pudra su sviesa atspindinciom dalelem - kokia Jusu nuomone? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2007 09 23, 14:07)
Girdejau geru atsiliepimu apie pudra su sviesa atspindinciom dalelem - kokia Jusu nuomone?  4u.gif

user posted image šita? šitą turiu, visai nieko, tik nelabai maskuoja, labiau tinka vasarai ir jei neklystu - šiek tiek sausina g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2007 09 23, 15:39)
user posted image  šita? šitą turiu, visai nieko, tik nelabai maskuoja, labiau tinka vasarai ir jei neklystu - šiek tiek sausina  g.gif  g.gif

puffy sake, kad labai gera ta su sviesa atspindinciom dalelem, tai gal cia ta pati bigsmile.gif Taip rupi isbandyti bigsmile.gif
Atsakyti
vakar pirkau kompaktine pudra "stay matte". raso, kad suteikia matini efekta iki 5 valandu. po pirmos dienos patiko, nera pojucio, kad oda nutinkuota, kaip pvz po manhetten antibakterines ir veidukas matinis buvo ilgiau nei 5 val smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ligita8352: 26 rugsėjo 2007 - 20:35
rimmel pudros tikrai geros pati seniau pirkdavau, deja po to teko pakeisti, taciau zadu vel prie jos grizti, nes ji neblogai uzmaskuoja.... (tik viena beda esu sviesios odos tai neretai turiu problemu kol atrandu to ko man reikia smile.gif ) "aristokratiskos" odos bedos biggrin.gif o jei rimtai tai sios firmos pudra verta isbandyti...
Atsakyti
QUOTE(ligita8352 @ 2007 09 26, 21:28)
vakar pirkau kompaktine pudra "stay matte". raso, kad suteikia matini efekta iki 5 valandu. po pirmos dienos patiko, nera pojucio, kad oda nutinkuota, kaip pvz po manhetten antibakterines ir veidukas matinis buvo ilgiau nei 5 val  smile.gif

turėjau aš ją.. kažkotai man ji nepatiko.. tik va nepamenu kuom blush2.gif
Atsakyti
Siandien isigijau krempudra "natural sensation", ieskojau kazko lengvo, kad nesimatytu ziauriai ta pudra .Raso, kad tolygiai pasiskirsto, islygina spalvos tonus. isbandysiu, atrasysiu. Siaip cia mano pirmoji pudra is Rimmel
Atsakyti
o kokie atsiliepimai apie Rimmel blakstienų tušus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Godute @ 2008 02 22, 16:51)
o kokie atsiliepimai apie Rimmel blakstienų tušus? g.gif

tai cia kaip kam turbut smile.gif vieniems gerai kitiems nelabai..
man kazkada Rimmel tusai buvo patys megstamiausi, ypac su sukytem toks:
user posted image
bet kazkaip paskutiniu metu kai ziurinejau Rimmel stenda, tai nemaciau jau tokio tuso..
Atsakyti
gal kas jau isbandet si tusa? reklama jau maciau, kaip tik reik tuso, nezinau ar verta pabandyt- patinka kad plastikinis sepetukas g.gif

http://www.rimmellon...edProducts.aspx
Atsakyti