Įkraunama...
Įkraunama...

Rimmel kosmetika

QUOTE(grange @ 2006 09 19, 17:07)
Mn rimel pati paciausia kosmetika. naudoju tik sios firmos pudra, sausa ir skysta, taip pat ir tusa, ir lupu blizgesi. tiek man ir tereikia..

Šiandien droge žiūrinėjau kompaktines pudras. tai man patiko Rimmel, rašo kad matinanti ir neleidžia atsirasti blizgesiui net 5valandas. Man tai labai aktualu. Ar tikrai gera jinai> Aišku, nežinau ar būtent tą naudoji.
Atsakyti
iki siol naudojau lumene oriflane maskacare ir taip toliau bet kai susiduriau su sios firmos dekoretyvine kosmetika tiesiog truksta zodziu niekada mano gyvenime nebuvo geresnio dalyko tiesiog puikus pabandykite tikrai nenusivilsite tik nezinau ar liatuvoje yra 4u.gif thumbup.gif as tisiog pamilau tai
Atsakyti
Gal kuri bandet rimmel tusa "Magnif'Eyes"? kap ivertintumet? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(medeelin @ 2007 04 10, 21:38)
Gal kuri bandet rimmel tusa "Magnif'Eyes"? kap ivertintumet? smile.gif

Bandziau smile.gif savo ispudzius parasiau tusu temoje, paieskok 18 temos puslapyje mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės, na o aš nusipirkau Rimmel nagų laką ir makijažo pagrindą.Nagų lako dar neišbanžiau - bet paskaičiusi jūsų atsiliepimus tai manau nenusivilsiu, nes jūs visos jį labai giriate.O makijažo pagrindas tikrai thumbup.gif taip gražiai pasiskirsto ant veido ir truputį su blizgesiu.Tiesa, kadangi pirkau 2 Rimmel grožio priemones "Droge" - dar ir dovanų gavau- naują Rimmel kosmetinę(kurios man labai reikėjo mirksiukas.gif )
Atsakyti
Oi, kokia uzmirsta tema:) Truputeli pasimetus esu, tai reikia Jusu patarimo 4u.gif Dariau savo kosmetikos krepsely generaline tvarka - meciau viska be gailescio - ka nenaudoju, kas pasene ir panasiai...ir ziuriu, ogi nieko nebeliko lotuliukas.gif Galvoje sukas kelios rimmel produkcijos smile.gif Pries tai nenaudojau sios produkcijos, tai kazkaip pasimetus esu, nes kazkaip man su tom pudrom labai nesiseka:D Pries tai "naudojau" ta Maxfaktor dviguba - tai po pirmo karto meciau lauk...
taigi, planuoju isigyt:
Rimmel makiazo pagrindas stay matt
Rimmel skaistalai soft colour
rimmel kompaktine pudra laiting finish
Gal kas ka turejot, kokiu patarimu turit? g.gif 4u.gif smile.gif
Atsakyti
turejau Lasting finish kompaktine, nieko ypatingo siaip, ipakavimas gana nepatogus blush2.gif
Atsakyti
Pamasciau, galbut pagriebt reikia ne kompaktine, o krempudra g.gif Tai gal kas bandet Rimmel Recover,apie 30lt kainuoja?
Atsakyti
as bandziau, labai faina,lengva, nemaskuojanti, tik labai blizgi, ypac pries saule arba gera sviesa
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pramones prospektas: 21 liepos 2007 - 07:18
Siandien labai intensyviai apziurinejau rimmel lupu blizgi, nepamenu pavadinimo, bet buvo su tokiu sepeteliu, panasiu i teptuka, gal kuri esat isbandzius ir turit kokiu komentaru g.gif ? As zadu isbandyt bespalvi.
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2006 07 01, 21:56)
Noreciau isbandyti sios firmos tusa ir seselius  ax.gif

O man geras Raudonas Rimmel rieciantis
Atsakyti
QUOTE(Daigga @ 2007 07 30, 21:07)
Siandien labai intensyviai apziurinejau rimmel lupu blizgi, nepamenu pavadinimo, bet buvo su tokiu sepeteliu, panasiu i teptuka, gal kuri esat isbandzius ir turit kokiu komentaru  g.gif ? As zadu isbandyt bespalvi.

turiu, full volume ar kazkaip pan. mirksiukas.gif man patinka,graziai pasidengia, uzsitepus truputi pasaldo ir spalvos butent tokios reikejo . zodziu, man jis neblogas, naudojamas smile.gif

kokie fainuoliai pas Jus avatare sedi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lelinka: 21 rugsėjo 2007 - 18:05