QUOTE(looo @ 2014 10 24, 15:17)
bet cia ne apie tai, mes patys gyvename jusu Puseje, itariu kazkur prie FLIGHT, bet vaika leisiu i artimiausia mokykla (kogero). ir tai yra prie sauletekio pradzios lukoilo..
trumpiau pasakius, jei finansai ribuoti, ir patinka ta vieta, as uz! man "nemencines puse" Vilniuje pati graziausia. Aisku cia su saulelydziu ir sauletekiu problematiska -miskai miskai...
Jei leidzia finansai, siulau gerai apvazyneti sauleteki, daug nauju sklypu pardavimui, + statomi butai, kotedzai...
trumpiau pasakius, jei finansai ribuoti, ir patinka ta vieta, as uz! man "nemencines puse" Vilniuje pati graziausia. Aisku cia su saulelydziu ir sauletekiu problematiska -miskai miskai...
Jei leidzia finansai, siulau gerai apvazyneti sauleteki, daug nauju sklypu pardavimui, + statomi butai, kotedzai...
O apie kuria mokykla jus snekate? Nelabai zinau arti Lukoilo... Cia nauja kokia, ar as ka visai primirsus... Man ir patiktu kuo arciau namu mokykla.
Papildyta:
QUOTE(looo @ 2014 10 24, 15:17)