Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew mylėtojoms!

QUOTE(ViShy @ 2014 10 11, 22:15)
As ka tik nusipirkau tuos NB 620 kedukus, pasiemiau 7H dydi, aviu 37.5, labai tikiuosi kad tiks bigsmile.gif  nesu turejusi dar NB, todel nezinau ji dydziu blush2.gif

NB kedai kokio puse dydzio didinti. Nusipirkau vienus tai didoki, tik su storesne kojine nesioti juos patogu butu unsure.gif

Kedu komentaruose irgi dauguma komentuoja kad kazkiek didinti jie 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2014 10 11, 20:04)
Neradau gražių TNF.. Ai paėmiau Factory versiją žiūrėsiu ar tiks jis man. Dėl Jcrew versijos aš net nepagalvojau, kad nepūkinis, visais metais pūkinis buvo, būčiau ir nusipirkus, atsliepimuose tik kažkuri amerikonka parašius apie tai tai va taip ir pamačiau

Skonio reikalas, bet man TNF yra tiek labai graziu, tiek ok, tiek negraziu - pas juos pasirinkimas toks, kad kiekvienas gali rast kazka. 4u.gif Na aisku ne tik sios firmos galima pukiniu nusipirkt, bet ja parasiau, nes kokybe tikrai nepriekaistinga, o kaina kaip JCrew ar dar pigiau (o kokybe manau vistiek nesilygina, jie juk specializuojasi tame).
Atsakyti
QUOTE(Parachutes @ 2014 10 11, 22:29)
NB kedai kokio puse dydzio didinti. Nusipirkau vienus tai didoki, tik su storesne kojine nesioti juos patogu butu  unsure.gif

Kedu komentaruose irgi dauguma komentuoja kad kazkiek didinti jie 4u.gif

As tik dabar apmokejusi uzsakyma paskaiciau atsiliepimus g.gif belieka tiketis, kad 'neskesiu' juose, mano pleda platoka, tai gal tiks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 10 11, 23:33)
Skonio reikalas, bet man TNF yra tiek labai graziu, tiek ok, tiek negraziu - pas juos pasirinkimas toks, kad kiekvienas gali rast kazka. 4u.gif Na aisku ne tik sios firmos galima pukiniu nusipirkt, bet ja parasiau, nes kokybe tikrai nepriekaistinga, o kaina kaip JCrew ar dar pigiau (o kokybe manau vistiek nesilygina, jie juk specializuojasi tame).

truputuką ne į jcrew temą
TNF vieną turėjau pūkinę pirkau praeitais metais panašiu laiku, tai lengva be galo, šilta, elegantiška bet norėjo pavieniui pūkai lįsti, tai buvau nusivylusi šiek tiek brendu, tikėjausi nepriekaištingos kokybės kainos atžvilgiu, mano šita buvo.

TNF
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 10 11, 23:57)
truputuką ne į jcrew temą
TNF vieną turėjau pūkinę pirkau praeitais metais panašiu laiku, tai lengva be galo, šilta, elegantiška bet norėjo pavieniui pūkai lįsti, tai buvau nusivylusi šiek tiek brendu, tikėjausi nepriekaištingos kokybės kainos atžvilgiu, mano šita buvo.

TNF

Zinok turbut neturejus nei vienos pukines striukes, kad nelistu pukai - man rodos tas naturaliai vyksta su visom tokiom striukem, o ypac kai toks pasiuvimas (nezinau kaip ivardint kai daug siuliu praeina per striuke). Pernai pirkau plonyte H&M striukyte, nuo seniau turiu brangoka paltuka (nepamenu firmos), kazkada mokyklos laikais Guess pukine striuke turejau ir visos jos daugiau ar maziau tu pukeliu praleidzia/o (o ypac pradzioj, paskui manau susiguli jie pagal kuna). Ta Guess tai per virsu dar nieko, bet pamusalas fleece buvo, tai pastoviai apsipukaves. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 12 spalio 2014 - 02:17
Kazin kaip sie factory vilnos vpaltukai, gal kas turit g.gif
https://factory.jcre...B2506/B2506.jsp
Atsakyti
Mergaites, paaiskinkit man neismanelei blush2.gif Tie NB cia ale crewiski biggrin.gif ne tie tikrieji rolleyes.gif
Ir vienos spalvos tie nukainuoti ter, ar ne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 10 12, 03:15)
Zinok turbut neturejus nei vienos pukines striukes, kad nelistu pukai - man rodos tas naturaliai vyksta su visom tokiom striukem, o ypac kai toks pasiuvimas (nezinau kaip ivardint kai daug siuliu praeina per striuke).

na turiu kitų brendų nelenda nelenda iš vis schmoll.gif thumbup.gif wub.gif ir po 90 proc. pūkų.

Aš labai reikli tokiems dalykams, suprantu pavieniui jei per mėn. vienas mažas pūkelis išlįs, bet kai lenda didelis pūkas ir skylė palieka adatos dydžio, tai nemanau, kad taip turi būti ax.gif g.gif
Pigioms suprantu, kad gali lįsti pūkai. smile.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(ramka @ 2014 10 12, 10:18)
Mergaites, paaiskinkit man neismanelei blush2.gif Tie NB cia ale crewiski biggrin.gif ne tie tikrieji  rolleyes.gif
Ir vienos spalvos tie nukainuoti ter, ar ne 4u.gif

NB ten yra, tik brendas duoda kitai firmai siūti ir naudoti jų vardą
čia tas pats, kaip ir NIKE, SPERRY TOP-SIDER®

taip ten vieniems akcija pirmiesiems smile.gif bordiniams
Atsakyti
Ingut, aiskuma 4u.gif
Koki dydi pirkai?
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2014 10 12, 08:05)
Kazin kaip sie factory vilnos vpaltukai, gal kas turit g.gif
https://factory.jcre...B2506/B2506.jsp

Ir man butu idomu,noriu kokio biski over size paltuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramka @ 2014 10 12, 10:44)
Ingut, aiskuma 4u.gif
Koki dydi pirkai?

nebūsiu patarėja, nes bėgimo NB batukus turiu 7,5 bet jau norėčiau 8

dabar va laukiu ant dienų turiu gauti NB šituos klasikinius usa8 su 25cm. plačia pėda, bet kiek komentaruose, kad jie didinti, tai šituos burnt crimson vakar usa 7,5 nusiunčiau, tai va galvoju kažkurie tiks iš tų dviejų spalvų kažkurie manau

čia gali patarti kas turi aireda žinau turi 7 dyd. NB, jos parašys gal pačios smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kam pravers 4u.gif

As turiu siuos
7 dydis man super, nesiojanciai 37 eur dydi,nors etiketeje raso 37,5 eur. Vidpadis istrauktas 24,7 kazkur net cm, matyt ikisus kazkaip issiformuoja jis g.gif Nes turejau 6,5 usa dydi, buvo man ankstoki ax.gif
Atsakyti