Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew mylėtojoms!

Laba diena smile.gif
Senai čia lankiausi, prireikė patarimo dabar..

Ar matėt, kad naujas Long belted puffer ne pūkinis? Parašiau Jcrew, va ką jie atrašė. Kažkaip netikiu, kad bus šiltas, o dar ir brangesnis, taip jo norėjau.. nuolaidą kaip tik įmetė.

Hi Gyte,

I'm happy to help! Yes, the new Long Belted Puffer is insulated with poly-it handles the cold weather pretty well, but if you're planning on wearing it on weather below 30 degrees, I still recommend layering with it. I hope this helps.

Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2014 10 11, 08:18)
Merginos, na, plyz, patarkite dėl J. Crew New Balance - ar atitinka įprastą J. Crew batų dydį? Imt puse dydžio mažesnius?

As turiu iprasta dydi , tai gal vos vos laisvokas , bet puse dydzio mazesnis gal nebutu toks patogus g.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2014 10 10, 21:02)
https://factory.jcre...color_name=navy

Kazin jei pagal ismatavimus imciau sau ar labai blogai butu g.gif  blush2.gif

O gal kas žino, kaip yra su šitų megztinių dydžiais - atitinka, nedidinti, nemažinti?smile.gif

Va sau vyriško megztinio pirkti nerizikuočiau, net ir renkantis oversize variantą. Vyriškas dažnai ir atrodys kaip pasiskolintas iš vyro - dėl paties kirpimo. Kaklas, pečiai, rankovės, gal dar ir liemuo. Nors, aišku, čia gal ir nuo nešiotojos figūros priklauso, ir nuo gamintojo.

QUOTE(-Gyte- @ 2014 10 11, 09:44)
Kažkaip netikiu, kad bus šiltas, o dar ir brangesnis, taip jo norėjau.. nuolaidą kaip tik įmetė.

Šiltumas jo turbūt standartinis, toks pat, kaip ir kitų paltų su tokiu užpildu. Kažkada (seniai) taigi ir pirkdavom, ir nešiodavom, ir nuo šalčio nemirėm. Bet geras pūkinis - visomis prasmėmis šilčiau, šiais laikais į žieminį paltą su poliesterio užpildu aš asmeniškai tikrai nesidairyčiau. O už tokią kainą - tuo labiau.smile.gif
Atsakyti
Kuri tarpininke turi Factory 20 proc. koda?
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2014 10 11, 12:53)
Kuri tarpininke turi Factory 20 proc.  koda?

siandien ryte skaiciau Kate25 tema, tai rase, kad turi 4u.gif nezinau, ar tebera
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2014 10 11, 11:53)

MM irgi turi
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2014 10 11, 10:53)

MM vakar tikrai turejo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vuolia @ 2014 10 11, 08:17)

QUOTE(lauryna50 @ 2014 10 11, 08:18)
Imčiau įprastinį.

QUOTE(zibuteg @ 2014 10 11, 09:10)
As turiu iprasta dydi , tai gal vos vos laisvokas , bet  puse dydzio mazesnis  gal  nebutu toks patogus  g.gif

Ačiū, merginos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū merginos, paėmė mm man Factory striukę, žiūrėsiu kaip čia ji, girdėjau prastesnės už Jcrew jos..
Atsakyti
Geras - nugis, analizuoju aš Crew Sale, beigi tuos NB, ir skaitau; "Introducing the 620, a classic men's style from New Balance (est. 1906), sized down just for us in colors we handpicked".
Batai prie Women's skyriaus, bet nu net galva susisuko, nugis nebus jie vyriški, ar ne? biggrin.gif Klausiu, nes dėl dydžio aktualu, kad tinkamą pasiimt. smile.gif
čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 11 spalio 2014 - 13:25
QUOTE(rastafarinas @ 2014 10 11, 14:03)
Geras - nugis, analizuoju aš Crew Sale, beigi tuos NB, ir skaitau; "Introducing the 620, a classic men's style from New Balance (est. 1906), sized down just for us in colors we handpicked".
Batai prie Women's skyriaus, bet nu net galva susisuko, nugis nebus jie vyriški, ar ne?  biggrin.gif Klausiu, nes dėl dydžio aktualu, kad tinkamą pasiimt.  smile.gif
čia

tikrai nebus jie moteriški, prie visų batų jie taip rašo pažiūrėjau, būtų šone parašyta, kad didinti ir t.t
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 10 11, 14:46)
tikrai nebus jie moteriški, prie visų batų jie taip rašo pažiūrėjau, būtų šone parašyta, kad didinti ir t.t

Inga_, o aš galvoju moteriški. Ir modelio pavadinime aiškiai parašyt:
WOMEN'S NEW BALANCE® FOR J.CREW 620 SNEAKERS, ne? g.gif
Beje gražios sp. Nenuobodžios, bet tuo pačiu liux rudens sezonui, ne per ryšku thumbup.gif
Atsakyti