Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew mylėtojoms!

QUOTE(mimsy @ 2014 11 04, 13:02)
As irgi tokia pat emiau, ir dydi, ir spalva, labai grazi  wub.gif Tikiuos, kad gausi  4u.gif

Man neatidaro tavo nuorodos sijono  g.gif

Jcrew nebekabina paskutiniu metu, megztuku tik sulaukiu su atlapais ir stabdau ilgam  smile.gif

nera jo jau, gal pakeite nuoroda ax.gif idedu paveiksleli

user posted image

as irgi jau nuo vasaros nieko nebepirkau, bet va situo susigundziau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo enura: 04 lapkričio 2014 - 13:31
QUOTE(mimsy @ 2014 11 04, 14:02)

Jcrew nebekabina paskutiniu metu, megztuku tik sulaukiu su atlapais ir stabdau ilgam  smile.gif

QUOTE(enura @ 2014 11 04, 14:15)

as irgi jau nuo vasaros nieko nebepirkau, bet va situo susigundziau

drinks_cheers.gif

as irgi nieko neberandu "kazko toookio" , tai ir neperku... ax.gif smile.gif

i AT zvalgausi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 11 04, 14:00)
drinks_cheers.gif

as irgi nieko neberandu "kazko toookio" , tai ir neperku... ax.gif  smile.gif

i AT zvalgausi  biggrin.gif

drinks_cheers.gif 'Persisotinom" g.gif ? biggrin.gif Man be AT (labai gražūs ir elegantiški rūbai) tai dar GAP atradimas (kasdienai gal daugiau)
Nors kai pereinu LT pardes, tai jau ir Crew gerai lotuliukas.gif
Plius aš, pvz., tai nespėju panešiot visų turimų rūbų normaliai (ką jau kalbėt apie "sunešiot" biggrin.gif ). O paskui dar tie 'spalviniai pasinešimai". biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 04 lapkričio 2014 - 14:48
QUOTE(rastafarinas @ 2014 11 04, 15:39)
Nors kai pereinu LT pardes, tai jau ir Crew gerai  lotuliukas.gif

Viens prie vieno mano situacija biggrin.gif Jcrew nebeperku beveik, bet po parduotuves pasivaiksciojus dziaugiuosi, kad esu is kriu uzsipirkus is seniau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 11 04, 15:00)
i AT zvalgausi  biggrin.gif

Kas tas AT? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2014 11 04, 14:39)
Nors kai pereinu LT pardes, tai jau ir Crew gerai  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif 100%
matyt kai yra gerai nebezinom ko norim cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2014 11 04, 16:11)
Kas tas AT? blush2.gif

Greitai persibazuosim i AT, matau atsiranda vis daugiau prijaucianciu lotuliukas.gif

AT - Ann Taylor 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2014 11 04, 15:11)
Kas tas AT? blush2.gif

Ann Taylor 4u.gif

Aireda matau greitesne buvo smile.gif As tai dydziu AT nezinau, tai kazkaip del to privengiu. Crew tai +/- jau pataikau. Nes netikusius pardavinet tai nenoooriu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo enura: 04 lapkričio 2014 - 15:16
Žinau tada biggrin.gif Ačiū 4u.gif Kiek skaičiau, tai panašiai pamažinti rūbai kaip J.Crew.. Bet aš dar neišdrįstu pirkti, nors gal reikia kokį merinuką pabandyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 11 04, 15:14)
Greitai persibazuosim i AT, matau atsiranda vis daugiau prijaucianciu  lotuliukas.gif

biggrin.gif
Jei pataikiau dydzius, ka emiau, bazuosiuos ir as biggrin.gif Ir kainu geru galima pagaudyti smile.gif
Be to, koleges pasinesusios ant J.Crew, tai reik derint, kad visoms nenusipirkt to pacio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asstule: 04 lapkričio 2014 - 16:19
QUOTE(Aireda @ 2014 11 04, 16:14)
Greitai persibazuosim i AT, matau atsiranda vis daugiau prijaucianciu  lotuliukas.gif

Aga biggrin.gif

Visa j.crew chebryte pamazu pereis i AT skyreli, demonstruosimes ir konsultuosimes ten biggrin.gif

Atsakyti
Ateinu parekomenduot si puku nurinkeja - mano kupranugaris kaip naujas bigsmile.gif Turiu sukutes, bet jomis nenusirenka pilnai ir graziai, dar paprastais moteriskais skustuvais bandziau, tai normaliai gaunasi, bet nemazai darbelio graziai nurinkt. Esu puku nurinkeja su baterijom LT bandzius - kazkoki is Maximos, kur SM'e rekomenduotas buvo, bet man visiskai nepatiko ir nieko nenurinkdavo. Tai kazkiek abejingai i toki daikta ziurejau, bet po geru online atsiliepimu issirinkau sita Conair (dar pliusas, kad 3 peiliuko padetys yra). Nurenka pukelius greitai ir svariai thumbup.gif Tik trumparankovi merino megztuka su scallopped apacia biski prapjoviau, nes medziaga jo plonyte, o as ant zemiausio uzstacius buvau, tai kai bruzinau per sonine siule, tai ten ir ikirto, bet tai pati kalta... sad.gif
Atsakyti