Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew mylėtojoms!

QUOTE(Ilka* @ 2014 10 10, 15:00)
Menka paslaptis, kad ant dailių figūrų bet kas atrodo gražiai, o ant ne tokių dailių net labai pasistengus gali nebūti gražu.

tiesa.... grazios kelnes, bet tiesa sakant man atrodo tikrai tik prie kabluku jos ir jei ne kudena, labai dydi reikia manau gerai parinkti ... o jei dar trumpos, tai turbut jau si viso mazai kam tinka
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2014 10 10, 09:34)
Pannos, kaip jums šitos kelnės, jau nuo rugsėjo spoksau ir kankinuosi - reikia/nereikia...   unsure.gif  rolleyes.gif  g.gif  ax.gif

https://www.jcrew.co...B0951/B0951.jsp

sunku ka ir pasakyti smile.gif kaip ir idomios atrodo g.gif smile.gif bet as nemokeciau ju deveti, tai ir nesizvalgau i tokias ax.gif

QUOTE(Ilka* @ 2014 10 10, 15:00)
Menka paslaptis, kad ant dailių figūrų bet kas atrodo gražiai, o ant ne tokių dailių net labai pasistengus gali nebūti gražu.

drinks_cheers.gif tikra tiesa
taciau....vistiek reikia ziureti ka ant saves dedi ir kas graziai ziurisi biggrin.gif

sia savaite maciau pora rytu per kazkuria televizija laida, kur ateina moteris, norinti pakeisti stiliu, ir du zinovai jai padeda, t.y pakeicia viska nuo - iki , tiek garderoba, tiek sukuosena.
Turiu pripazinti, kad pokyciai budavo labai i gera puse, nerealiai moterys pasikeisdavo bigsmile.gif

Tai gi va...nebutinai kas grazu, praktiska - noriu, reiskia , kad ir tiks tongue.gif
Tai taip pat ir su j.crew, tas pats rubas, atrodo, o ant skirtingu merginu ir ziurisi vis kitaip rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 10 spalio 2014 - 15:21
QUOTE(Dideja @ 2014 10 10, 16:17)
Tai taip pat ir su j.crew, tas pats rubas, atrodo, o ant skirtingu merginu ir ziurisi vis kitaip  rolleyes.gif

labukas, sutinku dideja smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 10 10, 16:17)
taciau....vistiek reikia ziureti ka ant saves dedi ir kas graziai ziurisi  biggrin.gif

Aš šita tema nuolat prisimenu Jagelavičiūtės straipsnį - kad reikia stengtis atrodyti ne kūdesnei, bet tiesiog gražiai su visu savo kūnu, ir kad negali būti jokių "netinka, bet labai gražus ir noriu".
Labai spinta apsivalė tokių principų laikantis nuo visokių nepatogių, negulančių rūbų, kurie tik vietą užimdavo drinks_cheers.gif

Tos vilnonės kelnės man labai gražios, atrodo, ir su loaferiais visai tiktų...
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2014 10 10, 11:15)
Tai vat ir siųst jau planavau, bet paskaičiau atsiliepimus ir subalamutino dėl ūgio...
Mano 170, kaip suprantu merginoms kliuvo jų ilgis.

aš tokio medeliuko veliūrines turėjau J.Crew Collection tailored sweatpant in velvet

jcrew kelnės
žiauriai patiko wub.gif wub.gif realybėje kokios jos gražios wub.gif
su liūdesiu teko parduoti, nes trūko ilgio, o ilgis toks pat, kaip šitų 27 inseam, tai mano ūgis 167 cm. jos man mažokos, tai idealiai jos ūgiui iki 165 cm.
tai aš jų nepirksiu, vien dėl ilgio, bet žiūriu tall nėra jų?? ar nematau tall dydžio??
Papildyta:
QUOTE(šviesi lapė @ 2014 10 10, 17:06)

taip jei vasara tiktų loaferiai , baletkės, o žiemą būtent šitas su vilna dėčiausi chukka batus wub.gif jau išssivaizduoju grožį, bet deja ilgis netenkina verysad.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 10 spalio 2014 - 16:20
QUOTE(šviesi lapė @ 2014 10 10, 17:06)
Aš šita tema nuolat prisimenu Jagelavičiūtės straipsnį - kad reikia stengtis atrodyti ne kūdesnei, bet tiesiog gražiai su visu savo kūnu, ir kad negali būti jokių "netinka, bet labai gražus ir noriu".
Labai spinta apsivalė tokių principų laikantis nuo visokių nepatogių, negulančių rūbų, kurie tik vietą užimdavo drinks_cheers.gif

Niu vat aš su loaferiais jas ir dėviu. Aišq norėtųsi kelių Cm daugiau, bet nekreipiu dėm. Įsivaizduoju, kad gražu ir einu. Nes nžn kas čia atsitiko, bet taaaaip nesinori skinny tipo džinsų, niu visai meilė jiems išgaravo...
Atsakyti
Merginos, laba smile.gif 4u.gif

Kokia faina diena user posted image smile.gif

Patarkit, prašau, dėl J. Crew New Balance - ar atitinka įprastą J. Crew batų dydį?
Atsakyti
Mergaitės,patarkit...labai noriu tokio megztuko, bet abejoju dėl dydžio... merino tippi turiu M, o šitą irgi M imti? ar nestorina jis? Ačiū. 4u.gif
https://www.jcrew.co...t...e&hash=row6
Atsakyti
Nesijuokit 4u.gif

Labai noriu tokio tipo Lambswool silto , paprasto megztuko

https://factory.jcre...color_name=navy

bet jis vyriskas .

Kazin jei pagal ismatavimus imciau sau ar labai blogai butu g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2014 10 10, 20:02)
Nesijuokit 4u.gif

Labai noriu tokio tipo Lambswool  silto , paprasto megztuko

bet jis vyriskas .

Kazin jei pagal ismatavimus imciau sau ar labai blogai butu g.gif  blush2.gif

Visai ir nejuokinga, aš pati esu kartą taip pamąsčius smile.gif . Tai man normalu atrodo labai. smile.gif
Bet pagalvojau, gal kokį panašų namie turit, ar parduotuvėj tą vyrišką pabandyt pasimatuot? Maža ką, gal ten kokie kirpimai kitokie, vyriški.
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2014 10 10, 21:02)
Nesijuokit 4u.gif

Labai noriu tokio tipo Lambswool  silto , paprasto megztuko

bet jis vyriskas .

Kazin jei pagal ismatavimus imciau sau ar labai blogai butu g.gif  blush2.gif

nesijuoksim smile.gif

o kodel gi ir ne g.gif tik vat kaip dydi atsitaikyt g.gif man atrodo vyru , kad ir tas pats dydis, bet skirsis nuo moterisko tokio pacio g.gif bet tik taip galvoju....

va, moteriskas labai panasus, ir rankoves taip paciai istatytos smile.gif https://www.jcrew.co...w...e&hash=row6

o spalvos kokios grazios to factory, ypac ta hthr jade wub.gif ir hthr sepia bigsmile.gif wub.gif
vienzo, visos spalvos labai labai...nezinociau kuria pasiimti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 10 spalio 2014 - 20:17
QUOTE(lauryna50 @ 2014 10 10, 17:38)
. Aišq norėtųsi kelių Cm daugiau, bet nekreipiu dėm. Įsivaizduoju, kad gražu ir einu.

o einant nejauti, kad pakyla tas paraukimas ties tom gumytėms ax.gif

man irgi atrodo nereikia prisirišti tiek prie rūbo jei jau matau tikrai, kad tikrai ne taip kažkas kaip turi būti.
Atsakyti