Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew mylėtojoms!

QUOTE(inga_ @ 2014 10 15, 08:26)
natūralu, kad nusibumbuluoja nes vilna aplamai gi nuo trinties veliasi smile.gif  ax.gif

o kaip jūs su tom  šukom iššukuojate?? ir aš jas turiu, bet man jos atrodo peša daugiau ir tampo megztuką, kažkaip neįkertu sistemos dar naudojimo šitų šukų g.gif  ax.gif

kažkokio stebuklingo metodo nenaudoju smile.gif tiesiog prilaikydama kiekvieną plotelį atsargiai šukuoju ir tiek. Jis truputelį pašiaušia megztuką ax.gif

radau video kažkur nuo 1:05 minutės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cooliuke: 15 spalio 2014 - 08:40
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 10 14, 22:14)
Pavydziu, kad gerai nesiojas - man visas apsivele: ir sonai, ir rankoves, ir priekis doh.gif O taip gaila, nes normaliai ne nepanesiojau...

Pirma karta tai man stipriai stipriai apsibumbulavo kupranugaris, bet kai nusirinkau, tai dabar jau nešioju ilgokai ir vos keli bumbuliukai atsiranda 4u.gif Vienas mano mėgstamiausių megztukų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2014 10 15, 09:40)
kažkokio stebuklingo metodo nenaudoju smile.gif tiesiog prilaikydama kiekvieną plotelį atsargiai šukuoju ir tiek. Jis truputelį pašiaušia megztuką  ax.gif

radau video kažkur nuo 1:05 minutės

ačiū pabandysiu dar sykį ant kokio seno megztuko kur negaila, labiausiai man elektriniai surinkėjai patinka smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 10 15, 10:18)
ačiū pabandysiu dar sykį ant kokio seno megztuko kur negaila, labiausiai man elektriniai surinkėjai patinka  smile.gif  wub.gif

Man elektrinis yra prakapojes skyles. Dar drauge valo su skutimosi skustuvu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opensea: 15 spalio 2014 - 09:20
QUOTE(Opensea @ 2014 10 15, 10:20)
Man elektrinis yra prakapojes skyles. Dar drauge valo su skutimosi skustuvu.

na čia primityviausias būdas, aš turiu labai fainą, čia užrekomenduotą linamoq narės, berods Braun labai labai gerą pūkų surinkėją wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 10 15, 09:41)
na čia primityviausias būdas, aš turiu labai fainą, čia užrekomenduotą linamoq narės, berods Braun  labai labai gerą pūkų surinkėją wub.gif  4u.gif

ikelkit nuoroda mirksiukas.gif kazkas labai gyre paprasta surinkeja is Prisma. kazkada spec nuejau i parduotuve jo ieskoti - tai pasiklydau doh.gif ir neradau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2014 10 15, 11:01)
ikelkit nuoroda  mirksiukas.gif  kazkas labai gyre paprasta surinkeja is Prisma. kazkada spec nuejau i parduotuve jo ieskoti - tai pasiklydau  doh.gif ir neradau sad.gif

gerai pažiūrėsiu namie koks tiksliai ten buvo modeliukas, tada parašysiu drinks_cheers.gif
žinau kad topo centre pirkau, kaip ir buvo rekomendavusi linamoq wub.gif nulėkiau ir nusipirkau jau senokai prieš porą metų čia atgal smile.gif 4u.gif

va toks mano
adler pūkų surinkėjas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 15 spalio 2014 - 12:07
Factory megztukai sios sudeties:Viscose/nylon/merino wool, kaip devisi, cia kartais ne tie, kurie po keliu kartu apsiburbuluoja?
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2014 10 15, 13:14)
Factory megztukai sios sudeties:Viscose/nylon/merino wool, kaip devisi, cia kartais ne tie, kurie po keliu kartu apsiburbuluoja?

Tie ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 10 15, 11:33)
gerai pažiūrėsiu namie koks tiksliai ten buvo modeliukas, tada parašysiu drinks_cheers.gif
žinau kad topo centre pirkau, kaip ir buvo rekomendavusi linamoq  wub.gif nulėkiau ir nusipirkau jau senokai prieš porą metų čia atgal smile.gif  4u.gif

va toks mano
adler pūkų surinkėjas

Aha is ties pats geriausias puku surinkejas,geresnio man nera thumbup.gif ir jokios sukos neatstos,as su sukytem pabandziau pavalyti merinuka bumbuluoti,tai patrauke siula ir dar paciam priekyje,taip gaila unsure.gif Daugiau i rankas suku neiimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2014 10 15, 09:16)

as irgi su tokiom sukom kasmyrus nusukuoju, man patogios, tiesa, to elektrinio neesu bandziusi ax.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri turi Factory tipped Keating boy blazer? Kaip del dydzio? Jei Jcrew schoolboy blazer tinka dydis 0, ar sio tiktu? kaip manote?

user posted image
Atsakyti