SB "Pabiržis". Kaip ir Neveronyse. Keli kilometrai nuo Palemono, o Palemonas - apie 13 km. nuo miesto centro. Vaziuojant autostrada i Vilniaus puse.
+ siaip labai rami vieta, jei nekreipsime demesio i pravaziuojancius krovininius traukinius (keleta kartu per diena)
- 1)vaziuoja du mikriukai, taciau iki vietos nepriveza, reikia paejeti tikrai gera kilometra pesciom.2)zvyrkelis; 3)nuo autobuso stotelės 10 min kelio, taciau autobusas i Neveronis vaziuoja ne taip ir daznai (gal karta i valanda, bet tiksliai nezinau). 4)sklypai tik 6 arai (nors gal cia nera jau toks baisus minusas); 5) netoli traukiniu begiai
Kainuoja sklypas (bent pernai taip buvo) virs 10 tukst. Lt
+ siaip labai rami vieta, jei nekreipsime demesio i pravaziuojancius krovininius traukinius (keleta kartu per diena)
- 1)vaziuoja du mikriukai, taciau iki vietos nepriveza, reikia paejeti tikrai gera kilometra pesciom.2)zvyrkelis; 3)nuo autobuso stotelės 10 min kelio, taciau autobusas i Neveronis vaziuoja ne taip ir daznai (gal karta i valanda, bet tiksliai nezinau). 4)sklypai tik 6 arai (nors gal cia nera jau toks baisus minusas); 5) netoli traukiniu begiai
Kainuoja sklypas (bent pernai taip buvo) virs 10 tukst. Lt
QUOTE(Giedriene @ 2006 08 03, 17:05)
Vat irgi galvojau pasireikšiu apie "Užuovėją",bet žiūriu aplenkė mane
Taigis kurioj vietoj statotės,nes mes irgi prieš savaitę ten pradėjom statybas 

mes statomės netoli centrinio įvažiavimo, pirmas keliukas į kairę. O kur jūs?

"Apynėlis"- visai nedideli sodai kokia 50sklypų,savininkų dar mažiau,nes daugelis turi po kelis,nemažai ten ir gyvena pastoviai.Sodai yra priešais Kačerginės stovyklą.Mūsų sklypelis prie upelio,tai iš vis fantastika,niekas pro šalį nevaikšto,nevažinėja tik upeliukas čiurlena,tikrai labai liuks sodai
Jau,kad prisigyriau

Jau,kad prisigyriau

SB "Smiltynė" maždaug 0,5 km iki pirmo įvažiavimo į Lapes. Kairėje plento pusėje.
SB "Pušynas" važiuojant link Lapių II įvažiavimas į Radikius.
SB "Pušynas" važiuojant link Lapių II įvažiavimas į Radikius.
Skorpiniuke idomu butu suzinoti, kokios sodo sklypu kainos Satijuose. Mes taip pat dairomes... Beje nesupratau taves as del siukslyno
Ten kazkur netoliese siukslynas ar kaip?
Man dar toks klausimelis iskilo: kaip soduose savo namukus apsisildote, juk duju ten nera, o malkos tai manau nepatogumas, turi pastoviai buti namie, niekur toleliau neisvaziuosi ziema?!

Man dar toks klausimelis iskilo: kaip soduose savo namukus apsisildote, juk duju ten nera, o malkos tai manau nepatogumas, turi pastoviai buti namie, niekur toleliau neisvaziuosi ziema?!
QUOTE(Juratux @ 2006 09 24, 00:19)
Skorpiniuke idomu butu suzinoti, kokios sodo sklypu kainos Satijuose. Mes taip pat dairomes... Beje nesupratau taves as del siukslyno
Ten kazkur netoliese siukslynas ar kaip?

tolumoje matosi baisinis šiukšlyno kalnas

Zuve matau, o cia is kurios vietos fotografuota, beje, labai grazi vieta, ale golfo aikstynelis 
Beje, o tas siuklsynas kokiu atstumu nuo Lapiu ir i kuria puse?

Beje, o tas siuklsynas kokiu atstumu nuo Lapiu ir i kuria puse?
Merginos, mes taip pat ieskomes sodo, su nameliu, netoli kauno. Jei kas turite informacijos apie parduodamus buk gerutes parasyikit i az.

Sveikos mergaites
Mes parduodam savo sodeli
Labai jis man fainas, vieta pasakiska, kampinis, tad mansardoje sededamas jautiesi kaip miske, nameli galima labai graziai rekonstruoti
Kai pirkom ji galvojom tvarkyti namuka ir gyventi ten, bet pasitaike
galimybe, tad nusprendem parduoti. Jei ka sudomintu, mano skelbimukas yra CIA

nataliuk tu man i az mestelk kada tu laisva ir galima butu atlekti apsiziureti, aciu

QUOTE(zapuke @ 2006 10 05, 12:43)
nataliuk tu man i az mestelk kada tu laisva ir galima butu atlekti apsiziureti, aciu 

Jau parduota