Įkraunama...
Įkraunama...

Sodų bendrijos aplink Kauną

Vaziuojant autostrada Kaunas-Vilnius, ties Bajorkiemiu (Berneliu uzeiga), kitoj plento pusej yra net kelios sodu bendrijos mirksiukas.gif
Atsakyti
SB "Pabiržis". Kaip ir Neveronyse. Keli kilometrai nuo Palemono, o Palemonas - apie 13 km. nuo miesto centro. Vaziuojant autostrada i Vilniaus puse.

+ siaip labai rami vieta, jei nekreipsime demesio i pravaziuojancius krovininius traukinius (keleta kartu per diena)
- 1)vaziuoja du mikriukai, taciau iki vietos nepriveza, reikia paejeti tikrai gera kilometra pesciom.2)zvyrkelis; 3)nuo autobuso stotelės 10 min kelio, taciau autobusas i Neveronis vaziuoja ne taip ir daznai (gal karta i valanda, bet tiksliai nezinau). 4)sklypai tik 6 arai (nors gal cia nera jau toks baisus minusas); 5) netoli traukiniu begiai

Kainuoja sklypas (bent pernai taip buvo) virs 10 tukst. Lt
Atsakyti
QUOTE(Giedriene @ 2006 08 03, 17:05)
Vat irgi galvojau pasireikšiu apie "Užuovėją",bet žiūriu aplenkė mane  ax.gif Taigis kurioj vietoj statotės,nes mes irgi prieš savaitę ten pradėjom statybas 4u.gif

mes statomės netoli centrinio įvažiavimo, pirmas keliukas į kairę. O kur jūs? 4u.gif
Atsakyti
"Apynėlis"- visai nedideli sodai kokia 50sklypų,savininkų dar mažiau,nes daugelis turi po kelis,nemažai ten ir gyvena pastoviai.Sodai yra priešais Kačerginės stovyklą.Mūsų sklypelis prie upelio,tai iš vis fantastika,niekas pro šalį nevaikšto,nevažinėja tik upeliukas čiurlena,tikrai labai liuks sodai thumbup.gif
Jau,kad prisigyriau blush2.gif
Atsakyti
SB "Smiltynė" maždaug 0,5 km iki pirmo įvažiavimo į Lapes. Kairėje plento pusėje.
SB "Pušynas" važiuojant link Lapių II įvažiavimas į Radikius.
Atsakyti
Skorpiniuke idomu butu suzinoti, kokios sodo sklypu kainos Satijuose. Mes taip pat dairomes... Beje nesupratau taves as del siukslyno blink.gif Ten kazkur netoliese siukslynas ar kaip?
Man dar toks klausimelis iskilo: kaip soduose savo namukus apsisildote, juk duju ten nera, o malkos tai manau nepatogumas, turi pastoviai buti namie, niekur toleliau neisvaziuosi ziema?!
Atsakyti
QUOTE(Juratux @ 2006 09 24, 00:19)
Skorpiniuke idomu butu suzinoti, kokios sodo sklypu kainos Satijuose. Mes taip pat dairomes... Beje nesupratau taves as del siukslyno  blink.gif Ten kazkur netoliese siukslynas ar kaip?

user posted image
tolumoje matosi baisinis šiukšlyno kalnas ax.gif
Atsakyti
Zuve matau, o cia is kurios vietos fotografuota, beje, labai grazi vieta, ale golfo aikstynelis g.gif

Beje, o tas siuklsynas kokiu atstumu nuo Lapiu ir i kuria puse?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juratux: 28 rugsėjo 2006 - 16:21
Merginos, mes taip pat ieskomes sodo, su nameliu, netoli kauno. Jei kas turite informacijos apie parduodamus buk gerutes parasyikit i az. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif 4u.gif 4u.gif Mes parduodam savo sodeli 4u.gif Labai jis man fainas, vieta pasakiska, kampinis, tad mansardoje sededamas jautiesi kaip miske, nameli galima labai graziai rekonstruoti thumbup.gif Kai pirkom ji galvojom tvarkyti namuka ir gyventi ten, bet pasitaike thumbup.gif galimybe, tad nusprendem parduoti. Jei ka sudomintu, mano skelbimukas yra CIA
Atsakyti
nataliuk tu man i az mestelk kada tu laisva ir galima butu atlekti apsiziureti, aciu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(zapuke @ 2006 10 05, 12:43)
nataliuk tu man i az mestelk kada tu laisva ir galima butu atlekti apsiziureti, aciu  drinks_cheers.gif

Jau parduota verysad.gif
Atsakyti