Įkraunama...
Įkraunama...

Sodų bendrijos aplink Kauną

QUOTE(Loveco @ 2012 05 11, 18:00)
sveiki, kaip manot, kaip gali skirtis kaina to paties sklypo su namuku (tarkim kokiu senučiu vasarnamiu), ir BE NIEKO, t.y. tik sklypas?

na atsakymas turbut priklauso nuo rajono g.gif

bet is esmes, prisimenant savo paieskas (cia aplink Kauna). skirtumas buvo apie 15000 (cia kalbame apie senus medinius vasarnamius).
Atsakyti
QUOTE(karra @ 2012 05 13, 07:59)
na atsakymas turbut priklauso nuo rajono  g.gif
bet is esmes, prisimenant savo paieskas (cia aplink Kauna). skirtumas buvo apie 15000 (cia kalbame apie senus medinius vasarnamius).

mano manymu, tuščias sklypas yra patogesnis naujo namo statyboms, todėl jo kaina turėtų būti didesnė? Nes jei perki "a la vasarnamį", kurį vis tiek griauni arba turi gerokai renovuot, tai tik papildomos išlaidos. g.gif net nežinau kaip savo sklypą įsivertinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2012 05 13, 14:36)
mano manymu, tuščias sklypas yra patogesnis naujo namo statyboms, todėl jo kaina turėtų būti didesnė? Nes jei perki "a la vasarnamį", kurį vis tiek griauni arba turi gerokai renovuot, tai tik papildomos išlaidos.  g.gif  net nežinau kaip savo sklypą įsivertinti  doh.gif

Jo - su mediniais "pastatais" paprasciau - diena darbo, geras joniniu lauzas ir baigta, o va jei muro yra, tai jau daugiau islaidu.
Gaila, bet parduodantys tuos klibancius, girgzdancius "vasarnamius" vertina gana solidziai, galvodami tik apie tai, kiek jie suinvestavo pries keliasdesimt metu. Ir visai negalvoja apie tai, kad jie pirkejui nereikalingi, o ju nugriovimui dar nemazai lesu reikes. Kitas dalykas - vertinimas. Kaiip pazystamas turto vertintojas ivertins ta bakuze, uz tiek ir parduodama ji bus (ir bankas kredituos).
Kol pasiula nevirsins paklausos, tol ir pirksime tuos papuvusius "vasarnamius".
Atsakyti
QUOTE(Cabernet Sauvignon @ 2011 10 11, 14:55)
Norint įvertint kainą, tai tiksliau vietą nurodykit gal, man pvz prie bažnyčios tai nelabai ką sako  ax.gif , o nedidukas mūrinis namas tai čia kiek kv metrų? O kodel nenorit ten nieko daryt jei tokia gera vieta? koks pats sklypas? taisyklingas, šlaitas ar dar koks? siūlau imti agentūrą, kurie pasiima nedidelį procentą už parduotą NT, jie paleidžia į plačius vandenis, ir patys NT įvertina, per mažai neįvertins gal, nes suinteresuoti kuo daugiau patys uždirbti, mes kažkada kreipėmės, tai jie 3 proc norėjo.

Geriau ne NT agentura samdytis turto pardavimui, o NT vertintoja. Apie 400-500 gali kainuoti (gal ir maziau, nes pries 5 metus naudojausi ju paslaugomis, tai tokios kainos buvo)...
Atsakyti
sveikos. jungiusi ir as prie sodininkiu;) gyvenu sb granite nuo praitos vasaros ir labai dziaugiuosi;)
Atsakyti
atvykite gyventi i Inkaras2 sodus-miskas,grybai uogos,Neris,karjerai su zuvyte.....
Atsakyti

sveiki,
ieskome sodo salia kauno . Noretume sklypuko su namuku(noretus morinio privalumas,kad ziema butu galima gyventi) 4u.gif
jei kas nors turit ka pasiulyt laukiu...
i a.z
Atsakyti
sveiki,jungiuosi ir as prie jusu gyvenu soduode jau treti metai,ir tikrai nesigailiu.Gal yra cia mamyciu gyvenenciu sodu bendrijoje "Pilenai"(cia prie Lapiu mst) ar aplink ir turi mokyklinuku,koperuojames del veziojimo i mokykla thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauriuksis: 12 gruodžio 2012 - 09:02
Man butu aktualus atsiliepimai apie gervenupio ir slienavos sodus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jogmile @ 2014 03 06, 00:16)
Man butu aktualus atsiliepimai apie gervenupio ir slienavos sodus  4u.gif

o kokių jūs atsiliepimų norite? labai jau abstrakčiai paklausėt...
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2014 03 06, 15:14)
o kokių jūs atsiliepimų norite? labai jau abstrakčiai paklausėt...

Ar yra bendrijos, ar tvarkomi keliai, ar yra kazkokie papildomi mokesciai renkami? 4u.gif
Atsakyti
Norėčiau prižadinti apmirusią temą ir pasidomėti gal yra čia Amalių sodų gyventojų? Domina kokia ten situacija su komunikacijomis (vanduo, dujos, kanalizacija)? 4u.gif
Atsakyti