Įkraunama...
Įkraunama...

Sodų bendrijos aplink Kauną

QUOTE(Cabernet Sauvignon @ 2011 09 30, 14:21)
Aišku smile.gif Na truputį mums geriau, eina kabelis ten interneto, gręžinys 14 metrų, tik su šildymu galvojam ką daryt reiks, bet dar mums toli kolkas iki to smile.gif Ačiū už pasidalinimą informacija smile.gif

labai negilus, tyret vandens kokybe? visi zinom koki wc daznai soduose buna...
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2011 09 30, 13:12)
labai negilus, tyret vandens kokybe? visi zinom koki wc daznai soduose buna...

Dar nieko netyrėm, dar mums toli gražu iki gyvenimo ten, dar rekonstruosim ir t.t. tai dar bus matyt, filtrai ir visos kitos bedos dar priesaky smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, noriu patarimo sugalvojom parduoti amzinatisli mociutes namuka pacioje Karmelavoje, labai grazioje vietoje 5,8 aru zemes, namukas murinis nedidelis bet labai apleistas, kieme sulinys, elektra, visos komunikaciojs kokiu reikia cia pat tik dasivesti, tvarkingi namo dokumentai, aplink geri kaimynai, mokykla, autobusu stotele netoli, o svarbiausiai to namuko vieta superine, kas zino Karmelava tai prie baznycios, jai kas statytusi aukstesni nama tai atsivertu grazus krastovaizdis Neris ir visa pakalne. Mergaites kiek jusu nuomone jis dabar vertas? Kokia kaina man prasyti? Labai busiu dekinga uz patarimus, nes esu labai pasimetusi nesinori apsigauti, siaip man nedega tas pardavimas, bet galvoju gal reikia pabandyti parduoti, vistiek nesiruosiam ten nieko daryti. Busiu dekinga uz betkokia info wub.gif
Atsakyti
Sveikutes, noriu patarimo sugalvojom parduoti amzinatisli mociutes namuka pacioje Karmelavoje, labai grazioje vietoje 5,8 aru zemes, namukas murinis nedidelis bet labai apleistas, kieme sulinys, elektra, visos komunikaciojs kokiu reikia cia pat tik dasivesti, tvarkingi namo dokumentai, aplink geri kaimynai, mokykla, autobusu stotele netoli, o svarbiausiai to namuko vieta superine, kas zino Karmelava tai prie baznycios, jai kas statytusi aukstesni nama tai atsivertu grazus krastovaizdis Neris ir visa pakalne. Mergaites kiek jusu nuomone jis dabar vertas? Kokia kaina man prasyti? Labai busiu dekinga uz patarimus, nes esu labai pasimetusi nesinori apsigauti, siaip man nedega tas pardavimas, bet galvoju gal reikia pabandyti parduoti, vistiek nesiruosiam ten nieko daryti. Busiu dekinga uz betkokia info wub.gif
Atsakyti
QUOTE(adomke @ 2011 10 11, 13:10)
Sveikutes, noriu patarimo sugalvojom parduoti amzinatisli mociutes namuka pacioje Karmelavoje, labai grazioje vietoje 5,8 aru zemes, namukas murinis nedidelis bet labai apleistas, kieme sulinys, elektra, visos komunikaciojs kokiu reikia cia pat tik dasivesti, tvarkingi namo dokumentai, aplink geri kaimynai, mokykla, autobusu stotele netoli, o svarbiausiai to namuko vieta superine, kas zino Karmelava tai prie baznycios, jai kas statytusi aukstesni nama tai atsivertu grazus krastovaizdis Neris ir visa pakalne. Mergaites kiek jusu nuomone jis dabar vertas? Kokia kaina man prasyti? Labai busiu dekinga uz patarimus, nes esu labai pasimetusi nesinori apsigauti, siaip man nedega tas pardavimas, bet galvoju gal reikia pabandyti parduoti, vistiek nesiruosiam ten nieko daryti. Busiu dekinga uz betkokia info  wub.gif

Norint įvertint kainą, tai tiksliau vietą nurodykit gal, man pvz prie bažnyčios tai nelabai ką sako ax.gif , o nedidukas mūrinis namas tai čia kiek kv metrų? O kodel nenorit ten nieko daryt jei tokia gera vieta? koks pats sklypas? taisyklingas, šlaitas ar dar koks? siūlau imti agentūrą, kurie pasiima nedidelį procentą už parduotą NT, jie paleidžia į plačius vandenis, ir patys NT įvertina, per mažai neįvertins gal, nes suinteresuoti kuo daugiau patys uždirbti, mes kažkada kreipėmės, tai jie 3 proc norėjo.
Atsakyti
Gal yra gyvenanciu Satijuose? 4u.gif kaip su transportu ten? tik 48 autobusas vaziuoja ar dar mikriuku yra? 4u.gif
Atsakyti
pakeliu tema i virsu smile.gif ax.gif Kokios kainytes dabar sodose ax.gif Gal kas Draseikiuose iesko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 05 gegužės 2012 - 19:56
Kokie minusai ir pliusai sode Inkaras? Is vienos puses Neris is kitos karjerai,ar uodai nepjauna?
Atsakyti
Uodų kaip ir visur.... transporto nėra, parduotuvės nėra, internetas brangus nes nėra pasirinkimo, sniegingą žiemą kelio iki plento niekas nevalo.....Bet gyvenam ir džiaugiamės...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sspokas: 06 gegužės 2012 - 08:42

QUOTE(sspokas @ 2012 05 06, 09:38)
Uodų kaip ir visur.... transporto nėra, parduotuvės nėra, internetas brangus nes nėra pasirinkimo, sniegingą žiemą kelio iki plento niekas nevalo.....Bet gyvenam ir džiaugiamės...

pritariu del interneto doh.gif
Pas mus biski geresne situacija, keliai pravaziuojami iki plento, parduotuves salia net 2, transportas yra, autobusas kelis kart per diena ax.gif
Atsakyti
Isivaizduoju,kad labai daug besimaudanciu vasaros metu prie karjeru,nepavaikstineja po sodus? Ta prasme,neapvagineja? Nusiziurejom viena prie pusyno visai jau paskutiniai ten, dar sako,kad su keturaciais labai triuksmauja,ar tikrai?
Atsakyti
QUOTE(sauliux @ 2012 05 06, 15:57)
Isivaizduoju,kad labai daug besimaudanciu vasaros metu prie karjeru,nepavaikstineja po sodus? Ta prasme,neapvagineja? Nusiziurejom viena prie pusyno visai jau paskutiniai ten, dar sako,kad su keturaciais labai triuksmauja,ar tikrai?

Mes toliau nuo karjero, tai sveciai labiau trugdo, kai masinas pasistato ir pravaziuot sunku bunu sodo keliu. Kartais nori vos ne i kiema ivaziuot doh.gif Bet mandagiai paprasai, kad pasisalintu ir toliau pastatytu.Klauso. Ypac po ispejimo, kad mano vaikas megsta akmenukus metyti aukstai i dangu, tai netycia gali pataikyt ir i jusu masina blush2.gif
O del apvaginejimo, tai kazkaip ne... buna isisuka koks vagis, bet tikrai ne is atvaziuojanciu maudytis schmoll.gif
Del keturaciu nieko negaliu pasakyt, nemaciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 06 gegužės 2012 - 18:20