QUOTE(adomke @ 2011 10 11, 13:10)
Sveikutes, noriu patarimo sugalvojom parduoti amzinatisli mociutes namuka pacioje Karmelavoje, labai grazioje vietoje 5,8 aru zemes, namukas murinis nedidelis bet labai apleistas, kieme sulinys, elektra, visos komunikaciojs kokiu reikia cia pat tik dasivesti, tvarkingi namo dokumentai, aplink geri kaimynai, mokykla, autobusu stotele netoli, o svarbiausiai to namuko vieta superine, kas zino Karmelava tai prie baznycios, jai kas statytusi aukstesni nama tai atsivertu grazus krastovaizdis Neris ir visa pakalne. Mergaites kiek jusu nuomone jis dabar vertas? Kokia kaina man prasyti? Labai busiu dekinga uz patarimus, nes esu labai pasimetusi nesinori apsigauti, siaip man nedega tas pardavimas, bet galvoju gal reikia pabandyti parduoti, vistiek nesiruosiam ten nieko daryti. Busiu dekinga uz betkokia info
Norint įvertint kainą, tai tiksliau vietą nurodykit gal, man pvz prie bažnyčios tai nelabai ką sako

, o nedidukas mūrinis namas tai čia kiek kv metrų? O kodel nenorit ten nieko daryt jei tokia gera vieta? koks pats sklypas? taisyklingas, šlaitas ar dar koks? siūlau imti agentūrą, kurie pasiima nedidelį procentą už parduotą NT, jie paleidžia į plačius vandenis, ir patys NT įvertina, per mažai neįvertins gal, nes suinteresuoti kuo daugiau patys uždirbti, mes kažkada kreipėmės, tai jie 3 proc norėjo.