Įkraunama...
Įkraunama...

Sodų bendrijos aplink Kauną

Tema mirusi, o mes pradejo paieskas sodu bendrijose kurios yra prie Panemunes. Tik matau, kad apie tai jokios isnformacijos nera verysad.gif O kaineles ten tai ohoho, nepasakyciau, kad pardavejai isgyvena krize siuo metu, saukia kaip is kosmoso atklyde doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif kokia apsnūdus temukė, keliu viršun, gal kas atsilieps.
Nusprendėm ir mes su B nusipirkti sodą ir ten įsikurti pastoviai, tik su paieškom labai sunkiai sekasi, skelbimai atsinaujina tikrai ne dažnai, o ir rinktis nepasakyčiau, kad labai yra iš ko.. Perskaičiau temą, galvoju gal tikrai reikia žmonių ten nuvažiavus klausinėt, šiandien važiuojam apžiūrėti kelis laumėnuose. Gal yra ten įsikūrusių? Gal kažką papasakot galėtumėt? Vienas prie pat vandens bokštelio, kaip jūs sakot, ar čia minusas ar čia jokio skirtumo? Kažkaip keistai jis ten žiūrisi.. g.gif Atsiliepkite kas nors ax.gif Norėtųsi pabendrauti plačiau.. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Cabernet Sauvignon @ 2011 09 20, 07:52)
Sveikos  4u.gif  kokia apsnūdus temukė, keliu viršun, gal kas atsilieps.
Nusprendėm ir mes su B nusipirkti sodą ir ten įsikurti pastoviai, tik su paieškom labai sunkiai sekasi, skelbimai atsinaujina tikrai ne dažnai, o ir rinktis nepasakyčiau, kad labai yra iš ko.. Perskaičiau temą, galvoju gal tikrai reikia žmonių ten nuvažiavus klausinėt, šiandien važiuojam apžiūrėti kelis laumėnuose. Gal yra ten įsikūrusių? Gal kažką papasakot galėtumėt? Vienas prie pat vandens bokštelio, kaip jūs sakot, ar čia minusas ar čia jokio skirtumo? Kažkaip keistai jis ten žiūrisi..  g.gif  Atsiliepkite kas nors  ax.gif Norėtųsi pabendrauti plačiau.. wink.gif

Tikrai tikrai, reik vaziuoti i vieta ir ziureti, klausineti. Galu gale gal pamatysit koki ar apleista, ar visskai truscia sklypa. gal zmones ir neplanuoja parduoti, bet kai paklausit, duosit minciu, gal sugalvos smile.gif
Atsakyti
Na šiandien susitarėm tris namukus apžiūrėt, tai ir skelbimukų prigaminau, gal kokią lentą skelbimų rasiu, ar kokį pirmininką surasim.. Ir šiaip žmonių paklausim smile.gif
Atsakyti
Patiko vienas sodas Laumėnuose, rimtai mąstom apie jį, graži man vieta ten labai patinka, tik vis rūpinuosi kaip su tuo važinėjimu bus.. g.gif Jau ir dabar važinėja vienas autobusas, bet ateity gal dar daugiau susisiekimo bus, vaikų neturim, bet jau galvoju ir į ateitį... gal yra kas nors iš to galo? Šlienavos? Girionių? Laumėnų? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikute ,na pas mane yra bendradarbiu kurios yra is Slienavos, tai sake yra tas transporto susisiekimas, bet pagrinde visos ratuotos Mes soda nusipirke tai vanagyne, tai kol statomas namas mano galvos skausmas yra susitaupyti pinigeliu masinai ,nes neisivaizduoju kaip reiketu trankytis su persedimais , nes tiesioginio nebutu iki darbo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erete @ 2011 09 29, 07:24)
sveikute ,na pas mane yra bendradarbiu kurios yra is Slienavos, tai sake yra tas transporto susisiekimas, bet pagrinde visos ratuotos Mes soda nusipirke tai vanagyne, tai kol statomas namas mano galvos skausmas yra susitaupyti pinigeliu masinai ,nes neisivaizduoju kaip reiketu trankytis su persedimais , nes tiesioginio nebutu iki darbo ax.gif

O kiek gaunasi iki darbo kilometrų? Man irgi tiesioginio nėra iš ten, turim dabar vieną mašiną, bet reiks dviejų manau bet kokiu atveju su viena nesusisuksim niekaip smile.gif Pro mus važiuoja autobusas miesto, iki Geležinkelio stoties, tai nuo ten reiktų dar persėst ir važiuot.. Irgi vargas smile.gif Gaila, kad žiema ateina, statybos sustos.. Kada jūs žadat keltis? smile.gif
Atsakyti
as toj pusej gyvenu - Gervenupyje. del susisiekimo nieko negaliu pasakyt, nesinaudoju viesu transportu. turim du auto, bet dazniausiai vazinejam vienu, nes sutampa marsrutas ir laikas. ai ir seip linksmiau smile.gif kasdien i darba ir namo susukam apie 70km. bet kai ipranti nieko cia baisaus smile.gif
i mokykla beja kasdien pro musu nama pravaziuoja autobusas, kuris vaikus beveik nuo duru surenka. nezinau tik kaip su grizimu.
na vaiku neturim, tai nesidomiu kol kas.

vieta as patenkinta. namas prie pagr. kelio tai sniego valymu nesirupinam, o ir konteinerio siuksliu nereikia tolybe stumti - tai gal ir smulkmenos, bet dziugina smile.gif
net nezinau kokia cia dar patirtimi pasidalinus...
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2011 09 29, 16:53)
nezinau kokia cia dar patirtimi pasidalinus...

o internetą kokį naudojat? problemų nėra? grežinį darėt? Ar jau buvo kai pirkot? Kuo šildotės? smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cabernet Sauvignon @ 2011 09 29, 21:17)
o internetą kokį naudojat? problemų nėra? grežinį darėt? Ar jau buvo kai pirkot? Kuo šildotės? smile.gif ax.gif

internetas omnikonekto, dar galimybe bites wodafonui... daugiau jokiu. kiek mano poreikiams reikia - pastas, google... veza, seip letokas. jau apie filmu ar dainu siuntimasi nei kalbos negali buti.
grezini daremes, 55metrai, dvien namam suderinom. vandeny per daug gelezies ir mangano, tai statemes filtrus. nors kaimynai naudoja toki ir nesiskundzia- jokio prieskonio ar splvos/kvapo nera.
sildomes malkikem ir turim elektrini katila kuris visa vandeni sistemoj sildo. na cia brangus tinginiu budas, bet namie nuolat vienoda temperatura palaikoma ir terliotis nereikia... nelabai protingai ta sildyma pasidarem, na bet turim ka turim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2011 09 30, 09:51)
internetas omnikonekto, dar galimybe bites wodafonui... daugiau jokiu. kiek mano poreikiams reikia - pastas, google... veza, seip letokas. jau apie filmu ar dainu siuntimasi nei kalbos negali buti.
grezini daremes, 55metrai, dvien namam suderinom. vandeny per daug gelezies ir mangano, tai statemes filtrus. nors kaimynai naudoja toki ir nesiskundzia- jokio prieskonio ar splvos/kvapo nera.
sildomes malkikem ir turim elektrini katila kuris visa vandeni sistemoj sildo. na cia brangus tinginiu budas, bet namie nuolat vienoda temperatura palaikoma ir terliotis nereikia... nelabai protingai ta sildyma pasidarem, na bet turim ka turim smile.gif

Aišku smile.gif Na truputį mums geriau, eina kabelis ten interneto, gręžinys 14 metrų, tik su šildymu galvojam ką daryt reiks, bet dar mums toli kolkas iki to smile.gif Ačiū už pasidalinimą informacija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cabernet Sauvignon @ 2011 09 21, 09:06)
Patiko vienas sodas Laumėnuose, rimtai mąstom apie jį, graži man vieta ten labai patinka, tik vis rūpinuosi kaip su tuo važinėjimu bus..  g.gif Jau ir dabar važinėja vienas autobusas, bet ateity gal dar daugiau susisiekimo bus, vaikų neturim, bet jau galvoju ir į ateitį... gal yra kas nors iš to galo? Šlienavos? Girionių? Laumėnų?  ax.gif  4u.gif

Važiuoja miesto autobusas nuo geležinkelio stoties. Arba, blogiausiu atveju, 40 mikriuku iki sankryžos, o tada pora km pėstute.
Sodo galit pasidairyti Piliuonos pusėje, važiuojant link Viršužiglio. Čia nemažai sodų bendrijų ir vaizdas gražus- netoli Kauno marios. Susisiekimas geras, nes dažnai važiuoja autobusas, pagrindinis kelias valomas, šiukšlės vežamos, žmonės irgi normalūs, ne bomžai.
Ai, ir dar, kaip tik dabar veda internetą TEO.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kirkė: 30 rugsėjo 2011 - 12:37