Įkraunama...
Įkraunama...

***Mažasis Amerikoniukas***

6PM -UGG baciukai $14, free shipas, nera tax:

http://www.6pm.com/u...to-soup-textile
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2014 10 08, 12:45)
As tiksliai nezinau savo paaugles klubu apimties, bet isivaizduokite kad 43 kilogramai sudeti i 164 ugi nupirkus leginsus 0 dydi pirma karta liemens saga segesi suvarzytai. Dabar jau puikiai. Liemuo ten zemas buvo... Tai kaip jus panasios svorio kategorijos orientacijai? Gal kiek padejau...

Oi, tai tada koki 4 ziurinetis reiktu, ugis toks pats mano, tik svoris 52 smile.gif Dekui, pamastysiu dar tada.
Atsakyti
Aš ir patenkinta AE džinsiukais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2014 10 08, 11:11)
Man tobuliausi dzinsiukai siti su ciut aukstesniu nei zemas liemeniu  wub.gif http://www.ae.com/we...;catId=cat20116
Dydziai sakyciau atitinka su simtiniu uzpakaliu 8 dydis  4u.gif

Susivyliojau ir as siais dzinsais biggrin.gif galvoju prisijungti irgi wink.gif kaip supratau, dar kazkokia nuo, tai turetu laida butu?smile.gif apsviskit, kaip is tikro smile.gif pasimatavau, jei klubai 100, tai turetu tada ir man 8 tikti, tik kazin, jei pilvukas nemanekeniskas, ar sutalpinciau ji biggrin.gif sedimoji kaip ir tilptu, bet va del pilvo abejoju, ar neiskarts blush2.gif blush2.gif
ir kazin su 175 cm ugiu nebus trumpi?smile.gif (as apie 8 dydi wink.gif )
4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puella*: 08 spalio 2014 - 12:14
QUOTE(Sina @ 2014 10 08, 12:10)
Aš ir patenkinta AE džinsiukais  4u.gif

Aš turiu vienus AE džinsus, bet jie su nelygia vidine siūle ant vienos kojos, na kaip dažniausia būna džinsų liga. Tai galvoju, ar čia man taip pasisekė vienai iš milijono ar dažnai kam ta liga pasitaiko?
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2014 10 08, 09:56)
Šita rudeniui, kaip suprantu?
http://www.pumpkinpa...path/girl/girl/

Man reikia tokiems orams, tai kažin ta mėlyna, ar šita geriau?
http://www.pumpkinpa...path/girl/girl/

Nerandu kur rašo su kokiu pamušalu jos verysad.gif

Pasikartosiu, gal kas padėsit?
Ir ar atitinka dydį? Niekad nepirkus PP rūbų.
Atsakyti
O gal crazy8 turite 20off koduką ir šiandien pirktumėt?
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2014 10 08, 13:36)

Turiu viena striukyte mergaitei is PP tokia saltam rudeniui-siltai ziemai, tai dydi kaip ir atitiko ar net I mazesne puse. Emiau 6 dydi, mergaite mano smulkute (6 m.), bet tik tik jai. Dar mastau, pasilikti ar parduoti, bet kokybe pasirode gera, smagi striukele.

Mes turim kazka panasaus I jusu antraja ideta striukyte. Tai ji pakankamai silta, jeigu dabartiniams orams, tai ta pirmaja imkit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EXTRAA: 08 spalio 2014 - 12:50
QUOTE(Puella* @ 2014 10 08, 13:12)
Susivyliojau ir as siais dzinsais biggrin.gif galvoju prisijungti irgi wink.gif kaip supratau, dar kazkokia nuo, tai turetu laida butu?smile.gif apsviskit, kaip is tikro smile.gif pasimatavau, jei klubai 100, tai turetu tada ir man 8 tikti, tik kazin, jei pilvukas nemanekeniskas, ar sutalpinciau ji biggrin.gif sedimoji kaip ir tilptu, bet va del pilvo abejoju, ar neiskarts blush2.gif  blush2.gif
ir kazin su 175 cm ugiu nebus trumpi?smile.gif (as apie 8 dydi wink.gif )
4u.gif

pilvas tikrai tilps, nes mano pacios netobulas biggrin.gif tai tikrai graziai "susideda" viskas i vieta yapc kai tas liemuo toks patogus ax.gif Del ilgio tai tikrai jums reiktu to kito dydzio ne regular o kaip ten buna aukstoms spec dydis...
Papildyta:
QUOTE(Nedute04 @ 2014 10 08, 13:23)
Aš turiu vienus AE džinsus, bet jie su nelygia vidine siūle ant vienos kojos, na kaip dažniausia būna džinsų liga. Tai galvoju, ar čia man taip pasisekė vienai iš milijono ar dažnai kam ta liga pasitaiko?

tikrai neteko g.gif nors jeigu sudejus vyrui sau ir dukrai perkamus tai ir desimtis sios firmos dzinsu butu isbandyta g.gif
Atsakyti
QUOTE(leone @ 2014 10 08, 10:31)
LABAI SMAGUS ATRODO, GAL KAS NORETU smile.gif dabar gi ten nuolaida antra pora perkant

As noriu butent tokiu bigsmile.gif AR komanda paderintu ten ta nuolaida sugrupavimui? g.gif siusciau nedelsiant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2014 10 08, 13:43)
Turiu viena striukyte mergaitei is PP tokia saltam rudeniui-siltai ziemai, tai dydi kaip ir atitiko ar net I mazesne puse.  Emiau 6 dydi, mergaite mano smulkute (6 m.), bet tik tik jai. Dar mastau, pasilikti ar parduoti, bet kokybe pasirode gera, smagi striukele.

Mes turim kazka panasaus I jusu antraja ideta striukyte. Tai ji pakankamai silta, jeigu dabartiniams orams, tai ta pirmaja imkit.

Ačiū labai už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2014 10 08, 12:36)

is PP turejome tik lietaplti, ugi, nurodyta size chart, mums atitiko 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Anamaze @ 2014 10 08, 11:55)
labai faini thumbup.gif  as panasaus stiliau turiu AX. Aciu uz dydzio komentarus (issisaugosiu)

4u.gif
Atsakyti