QUOTE(lormil @ 2014 10 07, 20:01)
Ka as galiu pasakyt niekad neturejus viena pora batu,salciams vieni pliurzai kiti.Labai patiko kai turejom Timberladus jie buvo labai silti ir tikdavo pliurzai ,labai panasus i tokius
http://www.6pm.com/t...th-wheat-nubuck tik mergaitiski ir naturaliu kailiuku.O siai ziemai turiu bearpaw ir veltinius,o pliurzai pirkau crocs,bet kad jie tiks tik iki kokiu -5 maximum

.
mūsų senesnio modelio ale žieminiai crocs netiko ir pliurzai, nes kažkur per kulną buvo siūlė, kuri leido vandenį. mano akimis žieminiai crocsai (bent jau mūsų) buvo absoliutus nesusipratimas, per balas koja šlapo, o ne per balas irgi šlapo nuo prakaito, šiluma jų buvo tokia, kaip kokių guminių batų, manau jau prie kokių -5 laipsnių koją būtų gerokai šalusi. žodžiu, paėjom kokius 5 kartus, pagailo man mano vaiko, išskalbiau ir pardaviau. po skalbimo 3 dienas dar negalėjau pardavinėt, nes rasojo ir nedžiūvo vidus

nežinau kuo kitiems patinka žieminiai crocsai, gal kiti modeliai kažkuo ypatingi, bet aš tai jau atsižegnojau, kažkoks nesusipratimas, o ne batai
Kai nuvažiuoja stogas, atsiveria dangus...