Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausia valymo priemonė

Sveikos smile.gif yra labai daug temų apie įv. valiklius ir kitas priemones, kurios naudojamos tam, kad užtikrinti namų švarą smile.gif Kartais ten būna daugiau klausimų, nei atsakymų. Todėl šioje temoje siūlau kiekvienai įvardinti tas priemones, kurios jums atrodo nepamainomos ir pačios geriausios smile.gif

Mano:

Cif - valau viską: ir stiklinius indus, ir santechniką, ir dujinę viryklę, net ir sportbačius wink.gif

Harpic - turbūt geriausias tualeto valiklis smile.gif

O kokios priemonės yra nepakeičiamos jums? smile.gif
Atsakyti
Na as stengiuos daugiausia naturaliom priemonem valyti, tai yra soda, kartais dar acta naudoju 4u.gif

bet jei jau is tu cheminiu, tai cif man irgi yra nepamainomas 4u.gif
taip pat nepamainoma man ir domestos 4u.gif
Atsakyti
O ka manote apie trintuka kempine? Gal kas turite?
Atsakyti
QUOTE(neraj @ 2014 10 11, 12:56)

Puikus dalykas. Bet as turiu Vokietijoj pirkta. Tai ne tik namus valyt, bet net rubus isvaliau, nes nebuvo galimybes persirengt, o trintuko gabaliuka turejau po ranka. Ir pasidabruotas dezute puikiai isvaliau .Vienu zodziu super daiktas biggrin.gif
Atsakyti
SODA + ACTAS smile.gif
Atsakyti
soda puikiai valo puodelius(ypac pajuodusius nuo arbatos), citrinos rugstis - virdulius. o siaip Cif valo viską biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos. Labai patinka Bio akmuo ( va toks http://eko123.lt/eko...akmuo-850g.html ) , stikline sušo kabina laaabai blizga thumbup.gif , kriaukles taip pat .
Atsakyti
Na, nesuprantu, kam ta chemija naudoti.. Naudoju tik klozetui, voniai ir kriauklei tokia "palme" YPLON.. Geriausiai nuima rudis. O indus - su citrinos rugstimi ir soda..Grindis - su ekologisku indu plovikliu.. biggrin.gif
Atsakyti
FM dušo kabinos valiklis, perku jau kokius 3 metus ir nenoriu keisti į jokį kitą. Užpurškus palaukiu kelias minutes nuvalau kempine ir nusivalo visos kalkės ir purvas. Palieka plėvelė ant stiklo tai vanduo kai nubėga nepalieka ruoželių ir labai malonus kvapas. Atradau visai netyčia, kai laukiaus negaėjau valyti dušo kabinos, nes pastoviai pykino ir savijauta buvo labai bloga. Paskui nebežinojau su kuo atvalyti kalkes, nes labai kalkinas vanduo tai pasiūlė bendradarbė nusipirkau pabandymui, tai neatsidžiaugiu iki šiolei. Ir kraukle su maišytuvu ir stiklo ir plasmasės dušo kabina puikiai nuvalo.
Atsakyti
O kur to "FM"buna pirkti?
Atsakyti
QUOTE(neraj @ 2014 10 11, 13:56)

Kur jį galima įsigyti? Lyg esu girdėjusi, kad "Droge" būna. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2015 08 16, 15:30)
Kur jį galima įsigyti? Lyg esu girdėjusi, kad "Droge" būna. g.gif

is Amerikes siunciasi 4u.gif
Atsakyti