labutes.kokias transporto priemones rinksites? limuzinai jau tokie atsibode
mes galvojame apie karieta su arkliais arba masina (bet ne limuzinu)
O mes galvojam apie autobusiuką. Visi drauge visur važinėsim, daug linksmiau negu atskirose mašinose ir dauuuug patogiau negu limuzine.
Musu vestuves nusimato dviejuose miestuose, Palangoje ir Kaune. Tai ryte Palangoje vazinesim elektromobiliu, o Kaune isnuomojome 21-mas volgas. Musu (jaunuju) kabrioletas, kitos - iprastos...
Pas mus bus 3 juodi mersai ir mums (jauniesiems) raudonas kavrioletas
mes planuojam limuzina 22 vietu
va toki
va toki
Mes planuojam susiorganizuoti tris minivenus. Ne autobusiukas, bet vis ko daugiau sedet, tai ir neteks manau liiudet
Sveikutes
Gal zinot kur galima nebrangiai issinuomoti kambrioleta? Ka tik su brangiausiuoju sugalvojom, kad butu visai faina
Gal zinot kur galima nebrangiai issinuomoti kambrioleta? Ka tik su brangiausiuoju sugalvojom, kad butu visai faina
QUOTE(Gunia @ 2006 07 09, 20:57)
Sveikutes
Na, ziurint kas pas tave tas "nebrangiai"? Ir kokiam mieste esi? jei is kauno tai galiu duoti saviskio kordinates is kur nuomuojames, o jei kitas miestas tai dar ima ir uz atvaziavima
QUOTE(LABUSKA @ 2006 07 10, 13:40)
Na, ziurint kas pas tave tas "nebrangiai"? Ir kokiam mieste esi? jei is kauno tai galiu duoti saviskio kordinates is kur nuomuojames, o jei kitas miestas tai dar ima ir uz atvaziavima
Vestuves vyks Trakuose. Kad uz atvaziavima dar paima, sita as zinau. Tik vat dabar klausimas kokios kabrioletu kainos
Juodas "zimas" Rinkomes tokia mashina, nes ash nuo galvos iki koju busiu kaip grizus ish 50tuju Ash kadangi esu perfekcioniste, tai man labai negrazu, kai nuotaka atrodo kaip eiline nuotaka,o vaziuoja senovine mashina. Eiline tai turiu omenyje su ilga tortine suknele, sukeltais plaukais ir virshutine dalim - korsetu Nes mano manymu, viskas turi deret tarpusavyje.