Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXVIII Tema)

QUOTE(Visgi @ 2014 10 18, 16:34)
Evim Sensin-Ты мой дом 2012

O dar paskaičiau komentarus prieš tai šiame puslapyje, ir galvoju pfff, na laba diena aš tikrai nesigraudinsiu, nesąmonė. O va kaip išėjo, noriu net antrą kartą pažiūrėti (nors niekad gyvenime antrą kartą tų pačių filmų nežiūriu), но не хочется второй раз разрыват душу...

Ačiū, Visgi, tu vėl pataikei wub.gif ir paskaičius tavo komentarą, tą patį pagalvojau, nebliausiu tikrai... dvi vietos: kada tėtis pasakojo apie mažutes rankutes suspaustus skruostus, nepalik manęs... ir galas, kada jį pažino iš kvapo...
labai gražus filmas, ir taip norisi tos geros pabaigos, bet ne visada ji yra... gyvenimas
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2014 10 18, 23:49)
Ačiū, Visgi, tu vėl pataikei  wub.gif  ir paskaičius tavo komentarą, tą patį pagalvojau, nebliausiu tikrai... dvi vietos: kada tėtis pasakojo apie mažutes rankutes suspaustus skruostus, nepalik manęs... ir galas, kada jį pažino iš kvapo...
labai gražus filmas, ir taip norisi tos geros pabaigos, bet ne visada ji yra... gyvenimas

Pasiziurejau ir as,ka tik.Visa istinus nuo asaru.Koks gilus ir be galo jautrus filmas.Ir muzika wub.gif Cia pirmas turkiskas filmas,kuri ziurejau,kazkodel iki siol,turkiski man asocijavosi su Bolivudo filmais,galvojau,dainiuskos,sokiai ir asoros upemis,pasirodo klydau.Pradzia filmo,man primine Kim-du Kim reziseriaus,Bin Jip filma,irgi nerealus,siulau,kas dar nematet.

Aciu Visgi!Pasiulyk dar kazka is turkisko. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2014 10 12, 17:13)
Дом с лилиями 2014. Po kazkuriu "rekomendaciju" buvau nusprendus neziuret. Taciau si filma pradejo rodyt per TV ir nuo ryto iki vakaro bendradarbes aikcioja-aptarineja. Nusprendziau atsisiust. Tai tokios dvipuses mintys puola.

Sveikos 4u.gif
Baigiau ziureti... Nuomone isliko ta pati... Ir patiko ir nelabai... O ypac nepatiko aktoriu parinkimas... Visiskai neatitinka savo personazo, savo vaidmens... Дарья Мороз, kai "paseno" tai ziuret galima... (nors kam jai tie akiniai, jai pro virsu akiniu vis ziuri doh.gif ) Jau ta Arishka isvis (kai grizo is uzsienio) kazkokia nesveika vaidina.
Iskyrus Анна Горшкова, kuri vaidina Lilia... Si aktore labai atitiko savo personaza ir siaip man labai ji patiko... Kaip as jos anksciau niekur nemaciau ax.gif Labai svelni tokia, moteriska, romantiska, bet kartu ir ne apsizliumbus, turi savo tvirta charakteri... thumbup.gif 100balu is 100 wub.gif

Сучьи войны (Сучья война) / 2014 / http://kinozal.tv/de....php?id=1260000
Su MB baiginejam ziuret... Labai patinka... Rekomenduoju 4u.gif
Sim, paskaityk dar viena straipsni, apie Lenina... Jame rasho is kur revoliucijos "kojos dygsta" ir is kur ta raudonuju neapykanta rusams ir ne tik...
http://kultura.lryta...su-istorika.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 19 spalio 2014 - 09:54
QUOTE(Visgi @ 2014 10 18, 20:28)
''Позови и я приду'' /2014/

4u.gif siunciuos

QUOTE(spoorga @ 2014 10 19, 10:46)
Sim, paskaityk dar viena straipsni, apie Lenina... Jame rasho is kur revoliucijos "kojos dygsta" ir is kur ta raudonuju  neapykanta rusams ir ne tik...
http://kultura.lryta...su-istorika.htm

aciu uz nuoroda ir info 4u.gif paskaiciau 4u.gif
o filmas_ drinks_cheers.gif , kad thumbup.gif
tebeziuriu 4u.gif

LABA VISOMS,
kuri rekomendavo filma_Ты мой дом 2012_neranda man tokiu pavadinimu:(
galima nuoroda?
Atsakyti
Labas, niūrią, šlapią, mieguistą sekmadienio dieną smile.gif
Na tikrai, tik filmus ir bežiūrėt tokią dieną....

''Заезжий молодец'' /2014/
http://kinozal.tv/de....php?id=1264153

user posted image

QUOTE(amirrr @ 2014 10 18, 23:49)
Ačiū, Visgi,
QUOTE(Nanita @ 2014 10 19, 01:01)
Aciu Visgi!
Pasiulyk dar kazka is turkisko smile.gif
Prašom prašom smile.gif
Mielai pasiūlyčiau, žiūrėjau prieš metus, iki dabar siužetą pamenu.
Na bet bliamba pavadinimą pamiršau. Negaliu prisimint nors tu ką doh.gif
Be serijų jis irgi, bet ten irgi nosinaičių reikia cray.gif
Prisiminsiu- pasidalinsiu.

Vakar planavau vieną žiūrėti, o pasiėmiau kitą, va šitą ''Позови и я приду'' /2014/ na ir nesigailiu.
Mergina studentė susilaukia kūdikio, ir tik viskas pradeda gražiai klostytis tarp jaunų žmonių, kai jį nušauna, o jai sušvirkščia narkotius ir įdeda į rankas dar ginklą.
Atvažiuoja policija- vienas nušautas kita apkvaitusi, vaikas klykia. Na ir ką, policiją vaiką atiduoda į vaikų namus o jai pripaišo žmogžudystę ir įpaišo 6 metus, plius dar kaleime priverčia pasiraštyi atsisakymą nuo savo vaiko. Tai ji dar lieka ir su atimtom teisėm į vaiką.

V.ž. viskas čia maždaug įvyksta per mažiau nei pusantros serijos.
Tikiuosi pabaiga bus be fokusų, nes noriu gražios pabaigos.

P.s. Nanita, koks tavo avataras mielas. Toks rudeniškas su nostalgija į vasarą smile.gif

Sim@ Žiūrėjau čia

Tobula
Pasiklausius tokios dainos taip ir norisi kokį romantišką filmą pažiūrėti nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 10 19, 11:51)
''Заезжий молодец'' /2014/
--------------
Sim@ Žiūrėjau čia

4u.gif siunčiuos abu 4u.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
pabaigiau ziuret_Сучьи войны (Сучья война) / 2014 / - geras filmas thumbup.gif
verkiau paskutinej serijoj net ax.gif ax.gif

Atsakyti
''Красавец и чудовище'' /2014/
http://kinozal.tv/de....php?id=1264305

user posted image

''Белые ночи почтальона Алексея Тряпицына'' /2014/
http://kinozal.tv/de....php?id=1264515

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 10 19, 11:51)
Mielai pasiūlyčiau, žiūrėjau prieš metus, iki dabar siužetą pamenu.
Na bet bliamba pavadinimą pamiršau. Negaliu prisimint nors tu ką doh.gif 
Be serijų jis irgi, bet ten irgi nosinaičių reikia cray.gif
Prisiminsiu- pasidalinsiu.

P.s. Nanita, koks tavo avataras mielas. Toks rudeniškas su nostalgija į vasarą smile.gif

Kai prisiminsi,brukstelk wink.gif Buna,kaip tycia su pavadimais,as iki siol neatgaminau,filmo,pavadinima apie daktarus doh.gif

Matai mano avatara?As tik telefone,PC dar nerodo.As irgi pamacius si paveiksliuka internete,taip pat pagalvojau.Siltai - mielas pukuotukas smile.gif

Sim@,kai pasiziuresi Ты,мой дом,pasidalink ispudziais smile.gif Man tai jis iki siol neiseina is galvos,ypac ju,turku,melodijos.Galvoju reikia atsisiust,ir paziureti kada su geru vaizdu nes vakar ka radau,tai klaikiai rode,dar ir stabde. doh.gif

I tema,ziuriu Кухня,patinka kaip ir praeiti sezonai smile.gif

P.S Visgi,o tu apie ciganka Lialia ziuri?As nei apie Lialia,nei apie Stanica blush2.gif Gal kada nors pabaigsiu.Dabar nera noro jiems.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 10 19, 18:43)
''Красавец и чудовище'' /2014/
''Белые ночи почтальона Алексея Тряпицына'' /2014/

4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2014 10 19, 19:36)
Kai prisiminsi,brukstelk wink.gif Buna,kaip tycia su pavadimais,as iki siol neatgaminau,filmo,pavadinima apie daktarus doh.gif

Matai mano avatara?As tik telefone,PC dar nerodo.As irgi pamacius si paveiksliuka internete,taip pat pagalvojau.Siltai -  mielas pukuotukas smile.gif

Man tai jis iki siol neiseina is galvos,ypac ju,turku,melodijos.Galvoju reikia atsisiust,ir paziureti kada su geru vaizdu nes vakar ka radau,tai klaikiai rode,dar ir stabde. doh.gif

P.S Visgi,o tu apie ciganka Lialia ziuri?As nei apie Lialia,nei apie Stanica blush2.gif Gal kada nors pabaigsiu.Dabar nera noro jiems.
Būtinai. Tai gal ten koks Доктор Тырса?

Jo matau ir mačiau visą dieną tavo avatarą mirksiukas.gif

Na jo, jų melodijos gražios, jausmingos, ir tie tokie išgyvenimai, emocijos wub.gif Ką jau sugeba ta sugeba. Tik aš į juos labai atsargiai žiūriu, nes tikrai žinau, jei pradėsiu žiūrėti, tikrai užsikabliuosiu. Bet kartais vieną kitą sveika pažiūrėti smile.gif

Baik tu Nanita, nežiūriu. Aš tiek laiko neturiu. Stanicos tik pradžią žiūrėjau, gal ir esu 10serijų pažiūrėjusi viso, o apie čigoniukę pradėjau antrą sezoną ir vėliau atidėjau į šalį. Būtinai grįšiu vėliau prie jo. Įdomus antras sezonas.

''Позывной "Стая"-2'' /2014/
http://kinozal.tv/de....php?id=1264612

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2014 10 19, 19:36)
Sim@,kai pasiziuresi Ты,мой дом,pasidalink ispudziais  smile.gif Man tai jis iki siol neiseina is galvos,ypac ju,turku,melodijos.Galvoju reikia atsisiust,ir paziureti kada su geru vaizdu nes vakar ka radau,tai klaikiai rode,dar ir stabde. doh.gif

O manes nekabliavo blush2.gif Jau tooookia nuobodybe, kad neisziurejau visos, atsikankinau 40 minuciu ir meciau. blush2.gif

Uztat aciu tai, kuri rekomendavo "Sucji voiny" thumbup.gif thumbup.gif Ziuriu ir kaifuoju. Nu artimi man rusu filmai, labai artimi. O turku, tai kaip meksikieciu blush2.gif
Atsakyti