Labas, tokią gražią dieną/vakarą
''Брачные танцы (Майские ленты)'' /2014/http://kinozal.tv/de....php?id=1263986QUOTE(amirrr @ 2014 10 17, 18:10)
Visgi, pasidalink, ka ziuresi, tavo siulomi visad limpa
Oi
amirrr žiūrėt tai žiūrėjau, bet ir pasidariau sau vakar vakarą tai ne tas žodis
Nepamenu kada ašaros ritosi bežiūrint filmą, turbūt prieš šimtą metų. Filmas iš tų, kur bežiūrint suvirpina širdies stygas iki gelmių, išgyveni visą pagr. herojų skausmą. Herojai pažeria tokias gilias mintis, kad gali jas laisvai perfrazuoti į citatas. V.ž. filmas nesaldus, labai jautrus ir sukrečiantis. Jis man dar ir šiandien iš galvos neišeina. ApsaugokD visus nuo tokio likmo, čia jau ir angelas sargas nepadės. Tik yra vienas
bet...jis nerusiškas. Turkiškas (be serijų).
Evim Sensin-Ты мой дом 201212Žiūrėjau čiaO dar paskaičiau komentarus prieš tai šiame puslapyje, ir galvoju pfff, na laba diena aš tikrai nesigraudinsiu, nesąmonė. O va kaip išėjo, noriu net antrą kartą pažiūrėti (nors niekad gyvenime antrą kartą tų pačių filmų nežiūriu),
но не хочется второй раз разрыват душу...
O šį vakarą tikriausiai apsistosiu ties šio filmu
Вдовец 2014 - ТрейлерQUOTE(Varinija @ 2014 10 18, 11:30)
Gal galėtumėt parekomenduoti kokią melodramą, na, ne daugiau 4-6 serijų... tokią, kad smegenys neperkaistų... ...o pažiūrėjus iš karto pasimirštų...
pvz. kokį meilės trikampį ar ... keturkampį...
Varinija, jei
nematei, tai gal šitas
Пять лет и один день 2012 -Трейлер arba šitas
Желание 2009-Трейлер , tik jie be serijų visai. Nors man šitas
Тихая семейная жизнь 2008-Трейлер 2008 irgi patiko, tik jis gal nelabai atitinka aprašytus tavo pageidaujamus kriterijus.
Gal merginos ką dar prisimins ir pasiūlys.