Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXVIII Tema)

QUOTE(Visgi @ 2014 12 06, 19:30)
Aha, jau mačiau aš jį. Nes galvojau gal čia mažum jau ne tą žiūriu. Bet tai kiek žmonių salėje, ir kokia ji didumo, oho, vos ne kokia eurovizija smile.gif

Olimpijskis, telpa ten ziauriai daug zmoniu. Jau maniau kad Baskovas kaip visada visas geles susirinks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2014 12 06, 19:36)
Jau maniau kad Baskovas kaip visada visas geles susirinks  lotuliukas.gif
biggrin.gif Tu kaip mano jauniausias sūnus. Priminei man vieną dalyką. Jis kai buvo mažiukas, niekaip nesuprasdavo kodėl tas dėde visada gauna daug gėlių. Kai tik jį pamatydavo (o anas kaip tyčia tas gėles visas susirinkdavo, ir eina nuo scenos tokia gėlių kupeta, ten to Baskovo nesimato net..) amžiais to paties klausimo sulaukdavau, tai pasitelkus ten visokius komunkacinius gebėjus bandydavau paaiškinti.
Ir dabar va pamatęs pasakė- o čia gi tas kur daug gėlių gauna biggrin.gif
Pavardės jo nežino, bet va žino kad čia tas žmogus kuris amžiais visas gėles susišluoja.
Atsakyti
Sveikutes,
jau namuose, kaip gera internetas yra, o jus tiek filmu prikelusios, dabar ziuresiu clap.gif
kuri ziurejot seriala ,,pisma na steklie", vakar paskutine serija pabaigiau ir nesupratau pabaigos g.gif
Atsakyti
Список новогодних фильмов: для двоих, для всей семьи 000054.gif

user posted imageuser posted image

QUOTE(sapniukass @ 2014 12 06, 19:55)
Sveikutes,
jau namuose, kaip gera internetas yra, o jus tiek filmu prikelusios, dabar ziuresiu clap.gif
Sveika sugrįžus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 12 06, 19:45)
biggrin.gif Tu kaip mano jauniausias sūnus. Priminei man vieną dalyką. Jis kai buvo mažiukas, niekaip nesuprasdavo kodėl tas dėde visada gauna daug gėlių. Kai tik jį pamatydavo (o anas kaip tyčia tas gėles visas susirinkdavo, ir eina nuo scenos tokia gėlių kupeta, ten to Baskovo nesimato net..) amžiais to paties klausimo sulaukdavau, tai pasitelkus ten visokius komunkacinius gebėjus bandydavau paaiškinti.
Ir dabar va pamatęs pasakė- o čia gi tas kur daug gėlių gauna biggrin.gif
Pavardės jo nežino, bet va žino kad čia tas žmogus kuris amžiais visas gėles susišluoja.

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2014 12 06, 16:38)
na man nei pirmas, nei antras nepatiko  schmoll.gif  ziurejau tik, kad daug kas ji isgyre, bet siaip  schmoll.gif

pirmos serijos nesugundė
tai ir nebežiūrėjau
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 12 06, 18:15)
To serialo aš nežiūriu, tai nežinau kiek ten tų dainų yra,
bet tą pagrindinę Татьяна Протасова - ''Прятки'' galima iš čia atsisiųsti.
Na bet ji tikrai man panaši (stilius, balsas) į Алена Апина "Комбинация" - Бухгалтер

jeigu čia man tai internete jau radau,kad tai nauja daina grupės 'Kombinacija"tipo ir ta daina pasirodys,tik po filmo premjeros,tai lieka laukti kada 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 12 06, 20:48)
jeigu čia man tai internete jau radau,kad tai nauja daina grupės 'Kombinacija"tipo ir ta daina pasirodys,tik po filmo premjeros,tai lieka laukti kada 4u.gif
O geras. Aš net nežinojau, kad ta grupė Kombinacija dar gyva, galvojau na buvo tai buvo, ir pražuvo.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 12 05, 18:54)
''Другой берег'' /2014/
-------------
– Любишь меня?
– Конечно!
– А умрёшь за меня?
– А любить тебя кто будет!?
---
''Братские узы'' /2014/
----

4u.gif
dialogas thumbup.gif
4u.gif

laba vakara,
liudna be Lialios verysad.gif
Atsakyti
"Уходящая натура" 2014
https://www.youtube....h?v=3ISticBL1uA
https://www.youtube....h?v=mpGciQm1Zhc
https://www.youtube....h?v=9SbFk-XSSNg

user posted image
Atsakyti
Pagaliau išėjo į eterį, tačiau galima palaukti ir geresnės kokybės.

''Василиса'' (Василиса Кожина) /2014/
Сегодняшняя премьера
http://kinozal.tv/de....php?id=1282407

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 12 07, 00:00)
Pagaliau išėjo į eterį, tačiau galima palaukti ir geresnės kokybės.

''Василиса'' (Василиса Кожина) /2014/

Labai laukiau sito filmo drinks_cheers.gif Nes su Светлана Ходченкова ax.gif Seniai reklamuojamas. Tikiuosi nenusivilti rolleyes.gif
Atsakyti