Labas vakaras
Tai ką, gruodis jau į nugarą alsuoja ir šalčiu-pūgomis gąsdina,
o sostinė tyliai savaitgaliui ruošiasi, eglių įžiebimui...
Brr kaip žvarbu šiandien, o ir plikledis koks šįryt buvo, ohoho...
Buvau pradėjusi žiūrėti
Kuchnia nematytus sezonus, bet pažiūrėjau porą serijų ir stop, padėjau į šalį. Dingo noras ir tiek.
Dabar nieką nežiūriu, neturiu noro, apart
Magikjano šeimyną.
Buvau užsimanius kažką tokio в стиле жанре
отдыхающего для души и ума.
Ir radau tokį. Na jau koks
Krymas (Jalta) gražuuus, jetau jetau
''Пончик Люся'' /2011/''Пончик Люся'' /2011/ (вырезки из сериала- 2)''Пончик Люся'' /2011/ (вырезки из сериала- 1)http://kinozal.tv/de...s.php?id=911163Kas patiko-nepatiko, palikau komentarą Kinozale.
Vaidina ne tik kad aktoriai žinomi, bet ir puikus aktorių duetas (dvi poros) Александр Константинов (
Дмитрий Власов самый завидный жених Крыма, известный автогонщик, любимец и гордость семьи/династии Власовых) ir Алексей Зубков (
Владимир Ермолов- капитан милиции), o jo mama ta iš
Svotų Татьяна Кравченко.
Ko čia tik nėra- ir lengvo humoro, ir aikštingų, kaprizingų panelių, ir damų su užmančiom nunuodyti, ta va aktorė iš
Svotų tai savam repertuare- su savo stiliaus humoru, ir dar tokia megėja vis ką nors pridėt, dadėt, na tokia
biški pletkininkė. Ir kriminalo yra ir galvą pasukt paspėliojant reikia, ir yra šiek tiek ir iš pasakos elementų- turiu omeny naivus vietomis. Na bet čia netrukdis lengvam žiūrėjimui kai to norisi. Ir tas peizažas, vizualinis pateikimas- na labai gražus, be žodžių.
Labai patiko
Алексей Зубков personažo peripetijos. Jis toks atsakingas, griežtas milicijos kapitonas, ir vis ten jam pasitaiko nubausti tą pačią merginą (modelį), o ji yra tos įtakingos šeimos, Vlasovų dinastijos sūnaus Dmitrijaus būsima žmona. Daug ten Zubkovas su ja vargo turėjo ir nervų jam kainavo. Vienas kito pakęst negali.
Ai, ir apskritai- visi aktoriai man fainai suvaidino, visų personažai man įdomūs...
Serialas visoks, visko jame yra, v.ž. geras mixas. Labai džiaugiuosi, kad pažiūrėjau.

Gero vakaro
Labai gražus klipas ir daina, apimantis visą gyvenimą, jo visas žmogaus išgyventas akimrkas