http://kinozal.tv/de....php?id=1276651
QUOTE(Sim@ @ 2014 11 21, 22:02)
LABAI GRAŽU o kiek ilgai jis bus?
Sim@ kol kas tai tik sumanymas, vizija. Būtų gražu jei būtų... o ypač su 3D (kaip kitose šalyse), na man labai gražu.QUOTE(Sim@ @ 2014 11 22, 09:49)
LABA RYTA, SU PIRMU SNIEGU, kuris pernąkt neištirpo pažiūrėjau_<....> o vat - Полцарства за любовь [2014] - patiko
bandomoji 3D projekcija
Labas rytas. Aš tai kažkaip vis dar priprast negaliu prie to sniego, ir kad va taip balta balta ir takų nesimato. Kaip sakoma- akivaizdu viskas bet man vis tiek nesitiki. Šiandien ryte atsikėlus net du kart į langą atsisukau, vieną kart paskui iškart antrą kartą, maždaug- rimtai?!? sniegas?!? ir dar vis sninga ir neištirpo?!?
Dabar va sėdžiu ir sprendžiu dilemą- ar čia man rytą pradėti nuo žalios arbatos ar nuo didžiojo greipfruto Pomelo Jaučiu kad pradėsiu nuo jo, aš dievinu jį, galiu viena suvalgyti visąąą. Na aišku ne iškart, bet per dieną tai tikrai. Kasmet laukiu kada sezonas prasidės ir pasirodys prekyboj, kaip maniakė kokia, ane?
O tas filmas lengvas, gal sakyčiau net per lengvas, ir kaip sakau, toks auklėjamoji prevėncija gavos tai krasavicai
Bet man, kaip ir tau, irgi gerai susižiūrėjo.
Labai norėčiau pasižiūrėti kokią šmaikščią lengvą komediją/melodramą. Tik kad jau tikriausiai tokių nebeliko, nes viskas jau kas geriausia- peržiūrėta. Bet pabandysiu, gal pavyks ką surast. Einu...ieškot.
Pūraus ir baltai gražaus šeštadienio už lango
Ne į temą, bet apie jos didybę žiemą, riziką ir pomėgį.
P.s. įsivaizduojat, iki Naujų tebeliko tik 40 dienų
Juokas juokais, bet pas mus jau po langais pūpso trikrų tikriausias besmegenis
spoorga, na man ta pabaiga tokia dviprasmiška- jei dar tėvas nesakytų/nerašytų- 'aš jį surasiu'... ir tie vaikai, ir tas nuosavas vaikas... kaip mums gale parodė. Nežinau, intuityviai jaučiu kad bus. Būna ten visokias nesąmones pratęsia, tai jei jau šito nepratęs bus nesąžininga tada. Man jo galėtų ir netęsti, na bet iki užbaigtumo man norėjosi dar vienos ar dviejų serijų. Bent jau man.