Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXVIII Tema)

''Викинг (2 сезон) /2014/
http://kinozal.tv/de....php?id=1276651

user posted image

QUOTE(Sim@ @ 2014 11 21, 22:02)
LABAI GRAŽU wub.gif wub.gif o kiek ilgai jis bus?g.gif
QUOTE(Sim@ @ 2014 11 22, 09:49)
LABA RYTA, SU PIRMU SNIEGU, kuris pernąkt neištirpo wub.gif pažiūrėjau_<....> o vat - Полцарства за любовь [2014] - patiko
Sim@ kol kas tai tik sumanymas, vizija. Būtų gražu jei būtų... o ypač su 3D (kaip kitose šalyse), na man labai gražu.
bandomoji 3D projekcija

Labas rytas. Aš tai kažkaip vis dar priprast negaliu prie to sniego, ir kad va taip balta balta ir takų nesimato. Kaip sakoma- akivaizdu viskas bet man vis tiek nesitiki. Šiandien ryte atsikėlus net du kart į langą atsisukau, vieną kart paskui iškart antrą kartą, maždaug- rimtai?!? sniegas?!? ir dar vis sninga ir neištirpo?!?
Dabar va sėdžiu ir sprendžiu dilemą- ar čia man rytą pradėti nuo žalios arbatos ar nuo didžiojo greipfruto Pomelo essen.gif Jaučiu kad pradėsiu nuo jo, aš dievinu jį, galiu viena suvalgyti visąąą. Na aišku ne iškart, bet per dieną tai tikrai. Kasmet laukiu kada sezonas prasidės ir pasirodys prekyboj, kaip maniakė kokia, ane? biggrin.gif

O tas filmas lengvas, gal sakyčiau net per lengvas, ir kaip sakau, toks auklėjamoji prevėncija gavos tai krasavicai smile.gif
Bet man, kaip ir tau, irgi gerai susižiūrėjo.

Labai norėčiau pasižiūrėti kokią šmaikščią lengvą komediją/melodramą. Tik kad jau tikriausiai tokių nebeliko, nes viskas jau kas geriausia- peržiūrėta. Bet pabandysiu, gal pavyks ką surast. Einu...ieškot.

Pūraus ir baltai gražaus šeštadienio už lango smile.gif
Ne į temą, bet apie jos didybę žiemą, riziką ir pomėgį.

P.s. įsivaizduojat, iki Naujų tebeliko tik 40 dienų blink.gif
Juokas juokais, bet pas mus jau po langais pūpso trikrų tikriausias besmegenis

user posted image

spoorga, na man ta pabaiga tokia dviprasmiška- jei dar tėvas nesakytų/nerašytų- 'aš jį surasiu'... ir tie vaikai, ir tas nuosavas vaikas... kaip mums gale parodė. Nežinau, intuityviai jaučiu kad bus. Būna ten visokias nesąmones pratęsia, tai jei jau šito nepratęs bus nesąžininga tada. Man jo galėtų ir netęsti, na bet iki užbaigtumo man norėjosi dar vienos ar dviejų serijų. Bent jau man.
Atsakyti
Ar ir Jūs taip sniegu džiaugiatės? smile.gif
Dievuliau kokia miela

Siaubas, tik dabar pastebėjau, kad šitas mano kompas SM-ose su laiku grybauja, gerų 40 min kokių.
Dabar 11.44 val. o rodo parašius žinutę, kad vos ne 12.30 val.
Reikia eit į nustatymus SM-ose, bet tyyngiu, ai gal kitą kartą.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 11 22, 11:16)

Labai norėčiau pasižiūrėti kokią šmaikščią lengvą komediją/melodramą. Tik kad jau tikriausiai tokių nebeliko, nes viskas jau kas geriausia- peržiūrėta. Bet pabandysiu, gal pavyks ką surast. Einu...ieškot.

drinks_cheers.gif noriu ir as kazko toookio, bet nezinau nei ko. Ir nerandu... Persiziurejau as filmu turbut. Gal rekia time out ir knyga paskaityt g.gif
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2014 11 22, 12:58)
drinks_cheers.gif noriu ir as kazko toookio, bet nezinau nei ko. Ir nerandu... Persiziurejau as filmu turbut. Gal rekia time out ir knyga paskaityt g.gif
Būk žmogus, jei ką rasi- pasidalink ką?
Su knygom irgi ta pati istorija. Rasti gerą- sunkus atvejis.
Mane tai negaliu, erzina tas atvejis kai užeini į knygyną ir matai tą kičą komercinį. Kaip čia tiksliau įvardinti, na kaipo tokią spekuliacinė pakiša skaitytojui.
Daug nesiplėsiu nes pradedu nervintis šiuo klausimu.
spoorga tu palietei man jautrią temą, daugiau taip nedaryk biggrin.gif biggrin.gif

Kadangi aš jokiose SM-os temose nebendrauju, tik čia, šioje vienintelėje, tai manau man atleidžiama kad šiek tiek pakrypsiu ne į temą.

Aš buvau tas 5-rių metų vaikas, kai skaitydavau laikraščius laisvai lengvai kaip žirniais į sieną.
Ta prasme ne ten kažkokias vaikiškas knygutes-knygeles. Man pakišdavo (gerąją prasme) laikraštį ir aš išpyškindavau viską, turint omeny kad ten yra sudėtingi žodžiai, sąvokos ir t.t.
Ačiū mano seneliui už tą įndėlį man. Čia tik jo dėka. Iki penkerių metų jis mane išmokė skaityti. Mokėjo labai sudominti, palenkti, motyvuoti prie to skaitymo, o aš tokia imli buvau, tai taip ir gavosi.
Aš nežinau kaip kiti, bet aš save pamenu nuo 3-jų metų. O sako, kad mažyliai nieko neatsimena, nesąmonė irnesakyk.gif
Aš atsimenu ne tik save ir mane supančius žmones tuo metu, bet ir metų laikus kai buvo tuo metu, koks paros laikas buvo tą akimirką: rytas, diena, vakaras, ir net tokias smulkmenas- ar saulė skaisčiai švietė, ar vasaros vakaras ramus buvo, ar speigas už lango spaudė... Net jusliminė uoslė, kuo tuomet kvepėjo, išlikus labai 'ryški'...
Mokykloj, kad ir buvau pirmūnė, bet tėvai turėjo raudonuoti dėl mano elgesio, kad mamamyja, buvau mergaitė atamanė nuo pat pat pirmos klaės iki kol baigiau tas pradines klases. Mano tėvai yra išsaugoję visas pažymių knygeles nuo 1-os kalsės. Tai dėl mano elgesio tai ten raudonos spalvos laaabai daug, ir pastabų.
Bet geriausiai, atsiverčiu 5-os klasės pažymių knygelę, ir ten pastaba- 'vokiečių kalbos pamokoje paslėpusi po mokykliniu stalu skaito knygą, o ne klauso dėstomą dalyką. Bet tikrai taip ir buvo, atsimenu, atsinešusi iš namų knygą tvarkingai skaičiau vokiečių pamokos metus, matyt galvojau ai, ką jau čia tas sprechen sie deutsch biggrin.gif

Bet geriausias bajeris čia buvo gal prieš mėnesį. Aš apie save tokią naujieną sužinojau, kad мама, не горюй doh.gif Mano tėvus pradinėse klasėse iškvietė į mokyklą todėl kad, aš ir mano dvi ten kažkokios klasiokės- tryse rūkėm prie mokyklos po daugiabučio pirmo aukšto balkonu. Man du klausimai kyla- kodėl visiškai nieko nepamenu, ir iš kur cigarėčių gavom... tikiuosi kokių kancarų nerinokm doh.gif

Ačiū tėvams už kantrybę ir ačiūD kad kažkas paskui pas mane pasikeitė. Jei mano abu sūnai taip būtų darę, tai arba užvožčiau gerai kantrybės netekus arba jau žila seniai būčiau doh.gif
Tpfu tpfu tpfu, bet viskas sklandžiai kažkaip praėjo ačiūD.
Va, jaunėlis dabar dar miega, o vyresnis- pas merginą miega/nakvoja.

Tai grįštant ne į temą bet prie temos, aš esu iš tų žmonių kur užėjus į PC mano mėgstamiausia vieta - knygynas.
Esu labai pretenzinga ir labai ilgai renkuosi, kad atskirti pelus nuo grūdų.

Nemėgstu jokių ten romaniukščių, lengvų skaitynių, tos visos nesąmonės kaip ten kokiu tapti tobulu: lyderiu, ar ten dar kažkuom, ar kaip gydytis ir išsigydyti na ir pan...

Man įdomu kelioninė ir publicistinė žurnalistika, na ir aišku mūsų grožinė literatūra.

Paskutinė pirkta iš grožinės literatūros buvo ''Altorių šėšėly'', norėčiau labai sulaukti ''Aukštųjų Šimonių likimas''.

Labiausiai įstrigusios yra A.Vienuolio ''Viešnia iš Šiaurės'', ir ''Amžino įšąlo žemėje'' (apie trėmimą ir tremtinnių gyvenimą/išgyvenimą, gaila tik autoriaus nepamenu, nes ta knyga pas tėvus).

O jums?

Nieko neradau, tai pažiūrėjau kitką Невеста с того света /Over Her Dead Body (2008) Trailer
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2014 11 22, 10:27)
Man irgi labai patiko sis filmukas. Ir sulaukiau normalaus vaizdo versijos
Cia http://kinozal.tv/de....php?id=1275694
Visgi, bus tęsinys?  g.gif  Supratai is to laisko? O gal nebus?
Nejau vel tasys - tas Yura kersys ir t.t.

as tai nenoreciau tesinio schmoll.gif man sis filmas patiko,bet uztektu ir tu 16 seriju smile.gif

Laba diena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 11 22, 14:34)
Man įdomu kelioninė ir publicistinė žurnalistika, na ir aišku mūsų grožinė literatūra.

Matai, nezinau, ka ir patarti. Skaitau (t.y.skaiciau, kol nepradejau filmus be galo be krasto ziuret doh.gif ) daug. Man patiko ir Sandros Brawn trileriai, Dan Brawno "kodai, demonai, meteoritai" (kaip visko, pvz.filmu, taip "brawnu" atsikandau-panasi eiga, struktura, net nemoku paaiskint.). Skaiciau ir labai patiko Khaled Hosseini "Begantis paskui aitvara", "1000 sauliu skaisciu". Indu Sunderasan "Seseliu princese", "20-toji zmona". Arabu nelaimes perskaiciau pradedant "Tik su dukra". "Harius Poterius", "Geisas" ivairias, na vnz. Is paskutiniu lietuvisku "SIlva Rerum I, II", trecios ne dar. Zinok Silva Rerum, tai labai patiko (tik man pirmos knygos 50psl.buvo kankyne, kol pripratau prie stiliaus). Zhinai visu nesurasysi. Ne ka tau padejau. blush2.gif

Papildyta:
Dar turius nusipirkus Andriaus Tapino "Vilko valanda". Neskaiciau dar blush2.gif Bet sake gera
Atsakyti
[quote=Visgi,2014 11 22, 12:16]
[/quote]Sim@ kol kas tai tik sumanymas, vizija. Būtų gražu jei būtų... o ypač su 3D (kaip kitose šalyse), na man labai gražu.
[/quote]
supratau 4u.gif O aš jau vakar vaikams ir V rodžiau, kad prieš Kalėdas važiuosime sostinėn žiūrėt šio stebuklo blink.gif cool.gif
----
laba vakara,
likau sužavėta_Марш-бросок / [2003, боевик, мелодрама, драма, военный]
IR
Марш-бросок 2. Особые обстоятельства (1-4 серии из 4) / [2013, боевик, криминал, приключения]
4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos, ka zinot apie filmo Василиса Кожина 2013? 2014? istorija. Ar ji kur nors galima paziureti? Konozale nera, o YouTube tik toks labai prastas vaizdelis.
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2014 11 22, 18:02)
Merginos, ka zinot apie filmo Василиса Кожина 2013? 2014? istorija. Ar ji kur nors galima paziureti? Konozale nera, o YouTube tik toks labai prastas vaizdelis.
Ojezau, jis jau nežinia kiek metų startuoja, panašiai kaip tas naujasis Vyj doh.gif Geros kokybės bus gruodžio mėnesį (kinozale taip pat)
Atsakyti
''Полоса отчуждения'' /2014/
Премьера
http://kinozal.tv/de....php?id=1276766

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 11 22, 19:23)
''Полоса отчуждения'' /2014/

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 22 lapkričio 2014 - 18:32
''Две легенды'' /2014/