Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXVIII Tema)

QUOTE(sena pažįstama @ 2014 11 19, 08:14)
Pradejau vakar ziureti-oi, geras, mergos thumbup.gif  thumbup.gif

Patiko ir man thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Nieko nežiūriu - vaikai serga, aš dirbu išsijuosus. Tik norėjau pasidžiaugti...matyt, kad pasidžiaugti...Ryt važiuoju į Minską. 5 dienom bigsmile.gif Viena, be šeimynos, susitinku su maskvietiška drauge smile.gif Jau kaip noriu pailsėti tai šakės doh.gif Pasakykit, kad man bus smagu ax.gif
Gal kuri buvus? Kokių patarimų, kas ir kaip, ką pamatyti???
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2014 11 19, 21:41)
vaikai serga, aš dirbu išsijuosus. Tik norėjau pasidžiaugti...matyt, kad pasidžiaugti..Ryt važiuoju į Minską.

vaikams sveikatos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
geros keliones 4u.gif 4u.gif

LABA VAKARA,
ka tik baigiau ziuret - Улыбка пересмешника - geras filmas, verta buvo ziuret - intrigos, kerstas, neapykanta, gyvenimas kalejime - noras islikti gyvam, ir zinoma, meile cool.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2014 11 19, 20:41)
Sveikos  4u.gif

Nieko nežiūriu - vaikai serga, aš dirbu išsijuosus. Tik norėjau pasidžiaugti...matyt, kad pasidžiaugti...Ryt važiuoju į Minską. 5 dienom  bigsmile.gif Viena, be šeimynos, susitinku su maskvietiška drauge  smile.gif Jau kaip noriu pailsėti tai šakės  doh.gif Pasakykit, kad man bus smagu  ax.gif
Gal kuri buvus? Kokių patarimų, kas ir kaip, ką pamatyti???

Ramsiau,kaip faina. Aišku,kad bus smagu. Paskui ir mums papasakosi thumbup.gif
O as ziuriu kasryt po kokia serija tai detektyvo kokio,tai melodramciko. Sandeliuka tai prasitustinu,tai ziurek vel uzsipildau. Bet jau nekomentuoju,nes stipriai nuo jusu atsilieku
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2014 11 19, 23:05)
stipriai nuo jusu atsilieku...

as ir atsilieku, bet, kol laikinai nedirbu, stengiuos namus aptvarkius, kol vaikai "darbeliuose", tai paziuret kokia nors melodrama ax.gif
---
iseinu ziuret - Тили-тили тесто (1-4 серии из 4) / [2014, мелодрама] 4u.gif
Atsakyti
laba vakara, paziurejau:
Тили-тили тесто (1-4 серии из 4) / [2014, мелодрама] - kaimo tematika, gyvenimas . patiko 4u.gif
-----
Племяшка (1-4 серии из 4), / [2014, детектив, мелодрама]- irgi nieko, patiko 4u.gif
Atsakyti
pažiūrėjau_Красная вдова (1-8 серии из 8) / [2014, гангстерская сага, боевик], bet nelabai toks kažkoks ax.gif
---
laba vakara,
manau, kad Преступление в фокусе (1-4 серии из 4)/ [2014, детектив] labiau patiks g.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif

Tikriausiai gyvenat artėjančios kalendorinės žiemos nuotaikomis ir Kalėdomis?
Man jau vakar pradėjo kvepėti mandarinais, karštu vynu ir Kalėdomis 000059.gif
Ir Grinčas mano Kalėdų nepavogs jau, neišdegs jam...
Darbovietė palaimino mano vyro atostogas, (šiemet jau antrą kartą), nupirko bilietus ir išleidžia ant švenčių jį namo.
Atskrenda 12.20 d. ir išskrenda po Naujų, 01.04 d. Jetau kokia laimė, per šeimos šventes visa šeima drauge būsim.
Tai dabar jau tiksliai žinau kada pas mus namuose eglės žybės 000059.gif - gruodžio 19d.
P.S. pagaliau ir man bus šiokios tokios atostogos.
Atsikvėpsiu nuo buities ruošos, valgio gaminimo, ir visokių vaikų užsiėmimų vežiojimų.
Nieką nedarysiu, sėdėsiu kaip carevna egypt.gif

user posted image

Dabar į temą. Pažiūrėjau porą lengvų filmų, kurie visai gerai susižiūrėjo:

''Ищу попутчика'' /2014/
Bet jau tas atsitiktinis gražuolis net ir mane nustebino, kai išvydau net atsilošiau.
Na paskui jau aišku apsipratau irnesakyk.gif

user posted image

''Племяшка'' /2014/

Patiko siužetas. Taip suvyniotas, kad visą filmą manai vienaip, o gale vualia staigmena- viskas visai kitaip.
Vizualiai filmas pateiktas labai gražiai- spalvos gražios, itin ryškios, kokybė be priekaištų.

Na o po jų ėmiausi galų kurių buvau nedažiūrėjusi:
Сваты nuo 5-6 сезон; Последний из Магикян 2 сезон;
Интерны nuo 9-10-11 сезон; Dabar žiūriu Кухня nuo 2 сезон.
Norėčiau spėti jį pabaigti iki naujo sezono Magikjano.

Rodė čia kada laidą apie Владимира Асимова, Бариа Алибасова.
Buvau tuo metu TV įjungusi dėl fono, tai taip besisukdama virtuvėje ir pažiūrėjau ją.
Čia buvo kaip suprantu apie kažkokią grupę На-На

"Самоволочка"

Paaiškinimas: Самоволочка - Самовольная отлучка - t.y. savavališkas pasišąlinimas.
Čia mano suopračiu ir mano dėdės pasakojimu.
Paklausiau savo vyro, tai jis nežino ką tai reiškia.
Mat nėra nei sovietinė armijoj nei mūsų kariuomenėj tarnavęs.
Jo darbas ne karininko, bet kai kariuomenėj tai tikrai,
visais ten fizinio normatyvų išlaikymai turi blizgėti ir laikyti/išlaikyti kasmet iki oho ho doh.gif
V. ž. fizinis pasirengimas turi būti tobulas. Ir taip jau kokie 22 metai.
Jei kiltų koks karas, tpfu tpfu tpfu, tai pirmu taikymu išsiųstu be jokių ten užklausimų.

P.S. Ramsiau, sklandžios kelionės, gero poilsio/atokvėpio, ir gražių, šiltų akimirkų.
Grįžus mums papasakok kaip ir kas ten.

Būtų labai gražu jei pavyktų sumanymas ir įgyvendinimas,
seniai jau Vilniuje reikėtų tokio puošybos akcento wub.gif
O ir vasara kaip smagu prie fontano pasedėti kur ant suoliuko.
Kitose šalyse tų fontanų kaip fontanų, o pas mus tik vienetas koks doh.gif
Vilniaus Didysis fontanas

Šilto ir jaukaus penktadienio namuose smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 11 21, 21:23)

LABAI GRAŽU wub.gif wub.gif
o kiek ilgai jis bus? g.gif
Atsakyti
LABA RYTA, SU PIRMU SNIEGU, kuris pernąkt neištirpo wub.gif
pažiūrėjau_ Преступление в фокусе / [2014, детектив] - įdomus, bet nelabai ax.gif
o vat - Полцарства за любовь / [2014, мелодрама] - patiko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 22 lapkričio 2014 - 08:49
QUOTE(Visgi @ 2014 10 29, 14:11)
Baigiau ''Долгий путь домой'' /2014/
Antra šio serialo pusė man įdomesnė nei pirma. Įdomiau pasidarė nuo 11 serijos maždaug.
Džiaugiuosi, kad pasibaigė su viltimi, o kita vertus gaila, kad pasibaigė būtent taip...
Galėjo gi puikiai išsitekti 16-likoje serijų, o dabar kaip suprantu pasibaigus įdomiausioje vietoje laukite tęsinio...

Man irgi labai patiko sis filmukas. Ir sulaukiau normalaus vaizdo versijos
Cia http://kinozal.tv/de....php?id=1275694
Visgi, bus tęsinys? g.gif Supratai is to laisko? O gal nebus?
Nejau vel tasys - tas Yura kersys ir t.t.

Sveikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2014 11 22, 09:49)

pažiūrėjau_ Преступление в фокусе / [2014, детектив] - įdomus, bet nelabai ax.gif

Tai idomus ar nelabai? lotuliukas.gif
Atsakyti