Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXVIII Tema)

QUOTE(sena pažįstama @ 2014 11 09, 10:04)
[color=yellow]Penktadieni palaidojau teveli cray.gif 

Užuojauta.
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2014 11 09, 14:17)
O sakykit,ar kiekviena serija atskira byla,ar veiksmas pletojasi per visas 32 serijas?

Yra ir vienos serijos bylų, o kai kurios tęsiasi per kelias serijas.
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2014 11 09, 17:54)
Pastebėjau vieną sutapimą, kaip dažnai rusiški filamai, serialai prasideda nuo...žadintuvo skambėjimo ir išlipimo iš lovos smile.gif vis galvoju, tikriausia esu mačius ir kiekvieną kartą būna naujas filmas smile.gif
Ačiū Visgi  4u.gif  už nuorodą filmo su Makarskiu  wub.gif

lotuliukas.gif
O as vakar jau treciam filme pastebejau toki pat verslininko kabineta lotuliukas.gif Vakar ziurejau Chelovecheskij faktor,kitu dvieju pavadinimu neatsimenu,bet kabinete tokie tamsiai rudi baldai ir idomios lentynos uz rasomojo stalo lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Pšolty @ 2014 11 09, 18:23)
Yra ir vienos serijos bylų, o kai kurios tęsiasi per kelias serijas.

Dekui uz rekomendacija. Jau parsisiunciau,nes apsiziurejau,kad perziurejus Otiec Matvei mano detektyvu atsargos issenka tongue.gif Na dabar jau turesiu siek tiek thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2014 11 09, 17:54)
Pastebėjau vieną sutapimą

QUOTE(Julsita @ 2014 11 09, 18:27)
lotuliukas.gif
O as vakar jau treciam filme pastebejau toki pat Chelovecheskij faktor,kitu dvieju pavadinimu neatsimenu,bet kabinete tokie tamsiai rudi baldai ir idomios lentynos uz rasomojo stalo  :lotuliukas

drinks_cheers.gif Man vakar irgi galvojau, kad vaidenas, bet filme Raskajanije pastebejau, kad firmos kabine lentynos tokios pat, kaip kazkuriam filme jau macius... tikrai reiks prisimint kokiam ir palyginti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 09 lapkričio 2014 - 18:42
QUOTE(amirrr @ 2014 11 09, 18:54)
Pastebėjau vieną sutapimą, kaip dažnai rusiški filamai, serialai prasideda nuo...žadintuvo skambėjimo ir išlipimo iš lovos smile.gif vis galvoju, tikriausia esu mačius ir kiekvieną kartą būna naujas filmas smile.gif

man ir taip kartais būna, kad jau matytos ir spintos, ir kambariai ax.gif

vis dar tebežiūriu - Tėvą Matvėjų - labai geras filmas. Jei nematėte, tai rekomenduoju. Labai įdomios istorijos. Ir kas įdomiausia, jog popas pasikalba su žmogum, padariusiu nusikaltimą, ANAM prabunda sąžinė ir prisipažįsta cool.gif
Atsakyti
Aciu uz uzuojautas, bandysiu vytis jus su filmais 4u.gif
Kaip vadinosi ta karine komedija, kur apie sefpovara? Buvo rekomenduota, nespejau isiminti pavadinimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 11 09, 22:25)
Kaip vadinosi ta karine komedija, kur apie sefpovara? Buvo rekomenduota, nespejau isiminti pavadinimo doh.gif
''Заяц, жаренный по-берлински'' /2011/
Анонс
http://kinozal.tv/de...s.php?id=805557

user posted image
Atsakyti
''Небесный суд. Продолжение'' 2 сезон /2014/
Анонс
http://kinozal.tv/de....php?id=1272354

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 11 09, 21:25)
Aciu uz uzuojautas, bandysiu vytis jus su filmais 4u.gif

Čia nėra,kad jau tokia komedija kaip Svetof8ras,ar Kuxnia,bet šiai visai lengvai ir sagiai žiūrisi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julsita: 09 lapkričio 2014 - 22:43
QUOTE(Julsita @ 2014 11 09, 19:27)
lotuliukas.gif
O as vakar jau treciam filme pastebejau toki pat verslininko kabineta  lotuliukas.gif  Vakar ziurejau Chelovecheskij faktor,kitu dvieju pavadinimu neatsimenu,bet kabinete tokie tamsiai rudi baldai ir idomios lentynos uz rasomojo stalo  lotuliukas.gif
Papildyta:

tas kabinetas populiarus biggrin.gif jau kokiam 5-6 seriale jis yra bigsmile.gif
Sena pazistama stiprybes 4u.gif
Prisikaupe visa kruva filmu, po truputi ziuriu.Kolkas favoritas Raskajanije.
Dabar ziuriu Ulibka podsmesnika " ir kai ipratusi K.Safonovo perzonaza visur gerieti matyti, tai keista dabar ji tokio "neteigiamo" herojaus vietoj pamatyti rolleyes.gif
Laba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 11 09, 23:32)
''Небесный суд. Продолжение'' 2 сезон /2014/

4u.gif
kas čia per filmas? dar pirmo nesu mačiusi, o jau antras - tęsinys blink.gif g.gif
laba ryta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2014 11 09, 23:55)
Dabar ziuriu Ulibka podsmesnika " ir kai ipratusi K.Safonovo perzonaza visur gerieti matyti, tai keista dabar ji tokio "neteigiamo" herojaus vietoj pamatyti rolleyes.gif
Laba  4u.gif

Ir aš šitą žiūriu, o man kaip tik Safonovas čia savo rogėse, man jis toks patinka biggrin.gif Aišku nervina naivi jo pirmoji, ir kažko nervina jos močiutės balsas biggrin.gif
Penktadienį per teliką pažiūrėjau jau nežinau kelintą kartą Maskva netiki ašaromis, ir dar tikrai žiūrėsiu ne kartą, kaip jis man patinka wub.gif
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti