Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXVIII Tema)

JN, aš dar jo nežiūrėjau, tai negaliu nieko pasakyt.
Atsakyti
sena pažįstama uzuojauta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 09 lapkričio 2014 - 11:15
Sena pažįstama,stiprybės
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 11 09, 10:56)
Sim@,
yra Kinozal'e
Красная вдова
----
''Преступление в фокусе'' /2014/

4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Tiems, kas mėgsta ne seilėtas pasakaites apie amžiną meilę, labai rekomenduoju detektyvinį gan realistiškai pastatytą serialą apie darbą policijoj. Ten ir meilės pati ta dozė, ir santykiai tiek darbiniai, tiek šeimyniniai ir detektyvinė linija juntama.
Розыск
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pšolty @ 2014 11 09, 12:18)
Tiems, kas mėgsta ne seilėtas pasakaites apie amžiną meilę, labai rekomenduoju detektyvinį gan realistiškai pastatytą serialą apie darbą policijoj. Ten ir meilės pati ta dozė, ir santykiai tiek darbiniai, tiek šeimyniniai ir detektyvinė linija juntama.
Розыск
user posted image

O sakykit,ar kiekviena serija atskira byla,ar veiksmas pletojasi per visas 32 serijas?
Atsakyti
Вдовец (1-4 серии из 4) / 2014 /
Patiko 4u.gif
Is serijos uz gera-geru, tik reikia kantrybes smile.gif

Vel atsisiunciau blogos kokybes, su tais nesuprantamos kalbos subtitrais
http://kinozal.tv/de....php?id=1269662 doh.gif
atsargiai-nesisiuskit...
Dabar bandau is cia http://kinozal.tv/de....php?id=1270353
Tikiuosi, kokybe bus gera ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 09 lapkričio 2014 - 13:46
Sena pažįstama, užuojauta ir stiprybės ! Žodžiai mažai ką čia padės. Ir pasakymas kad laikas gydo tau dabar atrodys absurdiškas....
Atsakyti
Pažiūrėju ir aš rekomenduotą Долгий путь домой .
Patiko, netgi labai. Pati pradžia ne mano skonio, maniau, kad tuom ir baigsiu žiūrėti. Ale biski kantrybės ir thumbup.gif
Džiazova daina, kurią Dina atliko bare bigsmile.gif gėris.
Aišku pabaiga tai nedovanotina doh.gif Kaip taip galima su mumis (melodraminkėmis) pasielgti? Arba pabaigi filmą aiškiai arba pasakai - lauk tęsinio (ryt poryt) doh.gif
Daina tobula!!!! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vaya @ 2014 11 09, 18:05)
Aišku pabaiga tai nedovanotina
Kaip taip galima su mumis (melodraminkėmis) pasielgti? Arba pabaigi filmą aiškiai arba pasakai - lauk tęsinio (ryt poryt) doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pastebėjau vieną sutapimą, kaip dažnai rusiški filamai, serialai prasideda nuo...žadintuvo skambėjimo ir išlipimo iš lovos smile.gif vis galvoju, tikriausia esu mačius ir kiekvieną kartą būna naujas filmas smile.gif
Ačiū Visgi 4u.gif už nuorodą filmo su Makarskiu wub.gif
Atsakyti
sena pazistama, uzuojauta, laikykites 4u.gif
Atsakyti