Būtinai pažiūrėsiu, vien tik dėl S.Marinino
''Полцарства за любовь'' /2014/
Премьера
http://kinozal.tv/de....php?id=1271750
Labas!
Nesvarbu, kad už lango niūru, svarbu kaip širdyje...
Koks geras oras, šilta.
Buvau iš labo ryto Rimi PC, ir ką išvydau (net du kart atsigręžiau žvilgtelėt)
visą kalėdinę atributiką- nuo eglutės žaisliukų iki sustatytų eglių (dirbtinų). Vakar dar nebuvo, o šiandien šast ir yra.
Vyrui ir sakau, kaži man jau čia pradėt kauptis mintimis prie neišvengiamai artėjančių Kalėdų ar dar ne,
o taip nesinori, dar gi žolė nepametė savo žalios spalvos.
Man svarbu Kalėdos, Nauji metai, o ties išėjimu Kasparo, Merkelio ir Baltazaro, iškart gali ateit ir pavasaris, iškart!
Būtų tobula
Man žiemos pilnai užtektų 3-jų savaičių.
Geros šeštadienio nuotaikos ir gerų filmų
А я все летала
p.s. bliamba bliamba, negaliu, iki dabar gailiuosi kad nepavyko. Stoajant pakišo koją vienas dalykas.
Na nieko, kitam gyvenime aš būtinai skraidysiu. Svajonėms lemta pildytis.
А я всё летала,
Но я так и знала,
Что мечты лишь мало... Ла-ла-ла...
Sveikutės
Ateinu parekomenduot,kažkada vyro man parekomenduotą ir iki dabar mano sandėliuke gulėjusį ir šiandien baigtą žiūrėtį karinį,bet lengvą,linksmą filmą Заяц, жаренный по-берлински
Restorano Metropol "šefo-povaro" sūnus išeina į karą ir po kurio laiko tėvas gauna "poviestkę",kad sūnus žuvo. Keršint fašistam už sūnaus žūtį pasiprašo į frontą (leidimą gauna nelengvai,nes nieks nenori paleist elitinio restorano pagrindinio virėjo) ir ne bet kuo,o snaiperiu,nors daugiau nelabai ką moką,tik virtuoziškai gamint valgį. Na ir kaip jam sekasi kariaut,jei norėsit,pažiūrėsit
Ateinu parekomenduot,kažkada vyro man parekomenduotą ir iki dabar mano sandėliuke gulėjusį ir šiandien baigtą žiūrėtį karinį,bet lengvą,linksmą filmą Заяц, жаренный по-берлински
Restorano Metropol "šefo-povaro" sūnus išeina į karą ir po kurio laiko tėvas gauna "poviestkę",kad sūnus žuvo. Keršint fašistam už sūnaus žūtį pasiprašo į frontą (leidimą gauna nelengvai,nes nieks nenori paleist elitinio restorano pagrindinio virėjo) ir ne bet kuo,o snaiperiu,nors daugiau nelabai ką moką,tik virtuoziškai gamint valgį. Na ir kaip jam sekasi kariaut,jei norėsit,pažiūrėsit
QUOTE(Visgi @ 2014 11 08, 13:39)
''Сон как жизнь'' /2014/
Nu va, aciu, atsirado :-)
QUOTE(Visgi @ 2014 11 08, 12:31)
Sveika, Visgi, smagu, kad tavo nuotaika pagerejo , gal jau ir paveiksliuka prie niko pasikeisi ir nebesaudysi?
NIEKO TOKIE:
Влюбленный агент (4 серии из 4) / [2005, детектив, криминал]
Золотая медуза (4 серии из 4) / [2005, мелодрама, криминал, приключения]
LABAI PATIKO:
Проект «Золотой глаз» (1-4 серии из 4) / [2014, боевик, приключения]
Грибной царь (1-6 серии из 6) / [2011, детектив, драма, экранизация]
laba vakara
maciau, kad jau per rusu kanala, RTR planeta kas vakara rodo_Улыбка пересмешника, 2014, (16 ser.) - labai idomus ir geras filmas, todel laukiu, kol pasirodys visos 16 ser.
"grazus, turtingas gyvenimas. Viena diena turi viska ir ateina diena, kai netenki viso to..." ;abai laukiu sio filmo, nes gyvenimas moteru kalejime - idomiausias zanras
Papildyta:
Влюбленный агент (4 серии из 4) / [2005, детектив, криминал]
Золотая медуза (4 серии из 4) / [2005, мелодрама, криминал, приключения]
LABAI PATIKO:
Проект «Золотой глаз» (1-4 серии из 4) / [2014, боевик, приключения]
Грибной царь (1-6 серии из 6) / [2011, детектив, драма, экранизация]
laba vakara
maciau, kad jau per rusu kanala, RTR planeta kas vakara rodo_Улыбка пересмешника, 2014, (16 ser.) - labai idomus ir geras filmas, todel laukiu, kol pasirodys visos 16 ser.
"grazus, turtingas gyvenimas. Viena diena turi viska ir ateina diena, kai netenki viso to..." ;abai laukiu sio filmo, nes gyvenimas moteru kalejime - idomiausias zanras
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2014 11 08, 13:31)
Комбинат «Надежда» / 2014 / РУ / drama - jaunimo gyvenimas - nieko toks, tik jau labai dažnas tas rusiškas keiksmažodis vartojamas - kad net PERDAUG jo filme , o
Белые ночи почтальона Алексея Тряпицына / [2014, драма] - tai šiaip sau ( senyvas paštininkas pasakoja savo gyvenimo istoriją). Toks sausas filmas
Белые ночи почтальона Алексея Тряпицына / [2014, драма] - tai šiaip sau ( senyvas paštininkas pasakoja savo gyvenimo istoriją). Toks sausas filmas
QUOTE(Sim@ @ 2014 11 08, 19:06)
man jis toks depresinis pasirodė
ir sunkokai žiūrėjosi
patiko - Золотая медуза (4 серии из 4) / [2005, мелодрама, криминал, приключения]
''Тили-тили тесто'' /2014/
http://kinozal.tv/de....php?id=1271875
Gero vakaro.
Palieku su mėgiama daina mano vyro. Man irgi patinka, bet aš turiu savo mėgiamą dainą jų....
P.s. Buvo chebrytė kuri kūrė dainas rūsy, tiesiog. O paskui juos pastebėjo...
The Lumineers - Big Parade
Žinot, vis galvojau kuo man patrauklus šis klipas, kuo? Paskui supratau.
Aš gi tėčio dukra, jis mane mažybiniu vardu iki dabar vadina,
ir turi tiek atsiminimų iš mano vaikystės, kad ir iki šiol vis pasakoja tas akimirkas,
ir toks laimingas kai pasakoja, kad net ugnelės žybsi akyse.
Jei tėvai skirtųsi, va kaip šitame klipe, tikriausiai numirčiau,
širdis plyštų iš sielvarto (suvokiant atsiskirimą- kad netenku tėčio).
Na labai aš jį myliu, labai labai.
The Lumineers - Stubborn Love
http://kinozal.tv/de....php?id=1271875
QUOTE(saulyte525 @ 2014 11 08, 18:29)
Sveika, Visgi, smagu, kad tavo nuotaika pagerejo , gal jau ir paveiksliuka prie niko pasikeisi ir nebesaudysi?
Oi saulyt ačiu, kad priminei. Einu tuoj pat keist.Gero vakaro.
Palieku su mėgiama daina mano vyro. Man irgi patinka, bet aš turiu savo mėgiamą dainą jų....
P.s. Buvo chebrytė kuri kūrė dainas rūsy, tiesiog. O paskui juos pastebėjo...
The Lumineers - Big Parade
Žinot, vis galvojau kuo man patrauklus šis klipas, kuo? Paskui supratau.
Aš gi tėčio dukra, jis mane mažybiniu vardu iki dabar vadina,
ir turi tiek atsiminimų iš mano vaikystės, kad ir iki šiol vis pasakoja tas akimirkas,
ir toks laimingas kai pasakoja, kad net ugnelės žybsi akyse.
Jei tėvai skirtųsi, va kaip šitame klipe, tikriausiai numirčiau,
širdis plyštų iš sielvarto (suvokiant atsiskirimą- kad netenku tėčio).
Na labai aš jį myliu, labai labai.
The Lumineers - Stubborn Love