"Полцарства за любовь"
filmo kadrai
o vat - С чего начинается Родина (1-8 серии из 8), / [2014, криминальная драма] - patiko nors vietomis tas ilgalaikis diedų pasikalbėjimas, tai nervino
tai žiūrėjau prasukdama
tai žiūrėjau prasukdama
QUOTE(Visgi @ 2014 11 06, 20:37)
Atmušė visą norą ane? Suprantu.
aga tai dabar badauju...
Sveikutes
LABA VAKARA
Медвежья хватка (1-4 серии из 4), / [2014, детектив] - GERAS FILMAS ir jame vaidinantis ULJANOVAS - gerai žiūrisi
vat tik gaila buvo to vaikinuko (lapine kepure ir kailinais), kuriam nuo pat pradžios nelaimės prasidėjo:(
Медвежья хватка (1-4 серии из 4), / [2014, детектив] - GERAS FILMAS ir jame vaidinantis ULJANOVAS - gerai žiūrisi
vat tik gaila buvo to vaikinuko (lapine kepure ir kailinais), kuriam nuo pat pradžios nelaimės prasidėjo:(
Уик-Энд / Weekend , 2014, драма, детектив, криминал - paziurejau, bet likau nesupratus, nes filmas kazkoks nei sioks, nei toks
------------
------------
Manęs taip pat nenuvylė, nei kiek. 10 balų. Nei persūdytas, nei persaldintas (man asmeniškai).
Kaip aš visad ir sakau- žmogaus gyvenime visada turi būti (ir turėtų būti) trys svarbiausi dalykai:
Jausti, Girdėti, Matyti. Viskas. Tik tiek. Ar lengva? Va šitas serialas apie tai.
Juolab, šių aktorių duetą ne pirmą kartą matau vaidinant drauge,
ir man jie labai gerai dera tarpusavy (stiprūs abu aktorine prasme- lygiaverčiai partneriai).
Kaip aš visad ir sakau- žmogaus gyvenime visada turi būti (ir turėtų būti) trys svarbiausi dalykai:
Jausti, Girdėti, Matyti. Viskas. Tik tiek. Ar lengva? Va šitas serialas apie tai.
Juolab, šių aktorių duetą ne pirmą kartą matau vaidinant drauge,
ir man jie labai gerai dera tarpusavy (stiprūs abu aktorine prasme- lygiaverčiai partneriai).
QUOTE(vaya @ 2014 11 07, 19:53)
"Раскаяние"
Nenuvyle
Татьяна Арнтгольц kai vaidina, tai jau zinau, kad patiks
Taip gal naivi pagrindine heroje, kaip komentavote, bet jei geriau pagalvoti ir realiame gyvenime ne karta esam pasakiusios "na kokios mes naivios"....
Nenuvyle
Татьяна Арнтгольц kai vaidina, tai jau zinau, kad patiks
Taip gal naivi pagrindine heroje, kaip komentavote, bet jei geriau pagalvoti ir realiame gyvenime ne karta esam pasakiusios "na kokios mes naivios"....
pabaiga nuvylė,
na kaip galima atleisti tokias kiaulystes
niekada
trūksta principingumo toms serialų moteriškėms
o vat - Заезжий молодец, / [2014, мелодрама] - labai
LABA RYTA,
vakar prasivaliau kompo sandėliuką su filmais
Красавец и чудовище, / [2014, мелодрама] - lb patiko
---------------
Лермонтов, / [2014, драма, биография] - patiko
-------------------------
Сюрприз для любимого, / [2014, мелодрама] - geras, patiko