Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXVIII Tema)

jei bloga nuotaika - galim bandyt pakelti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 11 05, 20:51)
Na skaniai pasijuokiau Sim@ biggrin.gif 'išvis net' tai kaip suprantu per gauruotas? Kiba ir man nueit pažiūrėt jo plaukuosenos hihihi.gif

thumbup.gif As jau senai pastebejau, kad jis labai apzeles, kaip meskinas doh.gif
Man apzele patinka blush2.gif Nors maniskis visiska prisingybe, net barzda neauga vietomis-plemais bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2014 11 05, 22:06)
thumbup.gif As jau senai pastebejau, kad jis labai apzeles, kaip meskinas doh.gif Man apzele patinka blush2.gif Nors maniskis visiska prisingybe, net barzda neauga vietomis-plemais bigsmile.gif lotuliukas.gif
Na, pas maniškį tai viskas auga, bet kažkaip proto ribose, ačiūD saikingai biggrin.gif

Klausimas ''Kaip jus ziurite i vyriskus gaurus? t.y. apzelusia krutine, plaukuotas kojas ir t.t''

Atsakymai-nuomonės: lotuliukas.gif

1. Turim sodo kaimyną - apie 60m., aukštas, pakumpęs, o nugara ir pečiai - žili gaurai. Kažkaip nelabai.... Ten apskritai keista šeimynėlė - jo žmona kažkodėl su naminiais triusikėliais ir nuogom krūtim vaikšto. Vaizdas klaikus neestetiškas, ir niekaip nesuprantam - ji gal maniškį gundo ???
Na, o vyras tai turi turėti plaukų, man rodos. Kažkaip tie "plikučiai" vaikelius primena. Baisu prasidėti Be to, į gauruotą krūtinę ir įsikabinti gali, jei silpna pasidaro.

2. Na, kai jau plaukai matosi pro atsegtus viršuje marškinius –man tai daugiau primena beždžionę. Aišku niekur nedingsi, yra kaip yra. Manau, kad tai skonio reikalas.Bet šiaip tai kas per daug, tas..................

3. Man tai grazu toks koki turiu. Nors kai geriau pagalvoji...
As tai is saviskio vis juokiuosi, kad jo plaukai nuo krutines ir ranku ant koju perbego. Taip keistai - krutine plikut plikutele, na tik nuo bambos keli plaukeliai prasideda, o jau ten toliau tai ooooo ohmy.gif Gerai, kad bent sviesus.
Buvau as savaji prikalbejusi nusiskusti pazastis. Viena karta pabande, bet daugiau tai ne. Kazkas tai nepatiko.

4. Man gauruoti vyrukai ir baisiai nepatinka:)Saikingai apsiplaukave tai dar puse velnio,nu bet kai ir kupra,ir krutine apaugus tai nera baisiau..

5. Feeeee man irgi nepatinka. O senatvėj, tai kai dar sužils, tai visai, kaip sniego senis pataps

6. Maniskis irgi plaukuotas bet aciu Dievui kad nesuper gauruotas. Ir tai uzknisa, nes plauku pilna lova rytais. Pazastis irgi skutasi be paliepimu. As juokauju, kad kai bus senuciukas tai juokingai atrodys lendantys plaukai is nosies ir ausu.

7. na as visa laika sakydavau kad mano vyras tai "bezdzione" nebus ir prisisnekejau turiu toki gauruotuka ir niekaip neprikalbinu kad nors pazastis issidepiliuotu o firmine atmaske kas as tau "pyd....."
tai va ir turiu, tad dabar pries sakydama niekada gyvenime gerai pagalvoju o kartais ir nutyliu.

8. Man tai baisiausiai atrodo kai (kaip čia pasakius) vyrų pasididžiavimas, kaip koks partizanas po krūmais pasislėpęs, o iš užpakalio gaurai styro. O saikingas plaukuotumas savotiško žavesio tai turi. Tik va ką daryt kai tie plaukai ima žilt?

P.S. aš įsivaizduoju kokiu čia rimtu veidu buvo rašyta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2014 11 05, 22:00)

thumbup.gif mirksiukas.gif

QUOTE(spoorga @ 2014 11 05, 22:06)
thumbup.gif As jau senai pastebejau, kad jis labai apzeles, kaip meskinas  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif PRAJUOKINAI, ACIU 4u.gif

QUOTE(Visgi @ 2014 11 05, 22:31)
Klausimas ''Kaip jus ziurite i vyriskus gaurus? t.y. apzelusia krutine, plaukuotas kojas ir t.t''
Atsakymai-nuomonės: lotuliukas.gif

thumbup.gif ir klausimas, ir atsakymai thumbup.gif thumbup.gif
mano atsk.į klausimą, tai būtų toks, kad jei viskas su saiku, tai lai būna. Juk nedepiliuosi biggrin.gif vyriškos gauruotos krūtinės lotuliukas.gif lotuliukas.gif
-------------------------------

Ramsius, ateik ir primink to aktoriaus pavardę, iš kurio "PLAČIOS" ŠYPSENOS krizenom kelias dienas.... cool.gif
Atsakyti
"Комбинат «Надежда»" /2014/
http://kinozal.tv/de....php?id=1270902

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 11 06, 11:25)
"Комбинат «Надежда»" /2014/

4u.gif

laba vakara,
vakar paziurejau_Телохранитель (1-4 серии из 4), / [2014, боевик, криминал, мелодрама] - geras ir idomus filmas 4u.gif PATIKO 4u.gif ypač graži draugystė turtuolio dukros su asmens sargybiniu 4u.gif daug vyresniu vyru, tinkančiu jai į tėvus:)
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2014 11 06, 16:29)
laba vakara,
vakar paziurejau_Телохранитель (1-4 серии из 4), / [2014, боевик, криминал, мелодрама] - geras ir idomus filmas 4u.gif PATIKO 4u.gif ypač graži draugystė turtuolio dukros su asmens sargybiniu 4u.gif daug vyresniu vyru, tinkančiu jai į tėvus:)

sudominai
reikės pažiūrėti, gal užkibsiu wink.gif
Atsakyti
Домик у реки (1-4 серии из 4) / 2014 / РУ /
- labai gera melodrama. rekomenduoju:)
Atsakyti
Koks sutapimas. Aš irgi jį žiūriu. Įkopiau į 3-ią seriją.
Atrodo lyg ir nieko turėtų būti, ir pati pradžia tokia lyg neblogai žadanti
Turinys neblogas, siužeto linija taip pat,
(ir visai nesvarbu, kad nuspėjamas, tas netrukdo)
bet man jame labai labai kažko trūksta,
toks visiškai be energijos užtaiso kažkoks.

Labas vakaras smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Bliamba,taip laukiau naujo sezono Karpovo,o dabar net ziureti nenoriu doh.gif is pradziu spoorga parase,kad nepatiko,o vakar sesuo pasake,kad neziuri,nes nepatinka,tai net nenoriu pradeti ziureti schmoll.gif taigi dabar badas,neturiu ka ziureti doh.gif
Atsakyti
pradėjau žiūrėt - Дело Батагами (1-8 серии из 8), / [2014, боевик], bet nepatiko_kažkoks be ryšio, tai ir negaišiu laiko ax.gif blush2.gif
vos DVI serijas ištempiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 06 lapkričio 2014 - 20:22
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 11 06, 21:17)
Bliamba,taip laukiau naujo sezono Karpovo,o dabar net ziureti nenoriu doh.gif is pradziu spoorga parase,kad nepatiko,o vakar sesuo pasake,kad neziuri,nes nepatinka,tai net nenoriu pradeti ziureti schmoll.gif
Atmušė visą norą ane? Suprantu.
QUOTE(Sim@ @ 2014 11 06, 21:21)
pradėjau žiūrėt - Дело Батагами (1-8 серии из 8), / [2014, боевик], bet nepatiko_kažkoks be ryšio, tai ir negaišiu laiko ax.gif blush2.gif vos DVI serijas ištempiau...
Man jį irgi buvo nelengva žiūrėti doh.gif
Atsakyti