QUOTE(Visgi @ 2014 11 05, 20:51)
Na skaniai pasijuokiau Sim@ 'išvis net' tai kaip suprantu per gauruotas? Kiba ir man nueit pažiūrėt jo plaukuosenos
As jau senai pastebejau, kad jis labai apzeles, kaip meskinas
Man apzele patinka Nors maniskis visiska prisingybe, net barzda neauga vietomis-plemais
QUOTE(spoorga @ 2014 11 05, 22:06)
As jau senai pastebejau, kad jis labai apzeles, kaip meskinas Man apzele patinka Nors maniskis visiska prisingybe, net barzda neauga vietomis-plemais
Na, pas maniškį tai viskas auga, bet kažkaip proto ribose, ačiūD saikingai Klausimas ''Kaip jus ziurite i vyriskus gaurus? t.y. apzelusia krutine, plaukuotas kojas ir t.t''
Atsakymai-nuomonės:
1. Turim sodo kaimyną - apie 60m., aukštas, pakumpęs, o nugara ir pečiai - žili gaurai. Kažkaip nelabai.... Ten apskritai keista šeimynėlė - jo žmona kažkodėl su naminiais triusikėliais ir nuogom krūtim vaikšto. Vaizdas klaikus neestetiškas, ir niekaip nesuprantam - ji gal maniškį gundo ???
Na, o vyras tai turi turėti plaukų, man rodos. Kažkaip tie "plikučiai" vaikelius primena. Baisu prasidėti Be to, į gauruotą krūtinę ir įsikabinti gali, jei silpna pasidaro.
2. Na, kai jau plaukai matosi pro atsegtus viršuje marškinius man tai daugiau primena beždžionę. Aišku niekur nedingsi, yra kaip yra. Manau, kad tai skonio reikalas.Bet šiaip tai kas per daug, tas..................
3. Man tai grazu toks koki turiu. Nors kai geriau pagalvoji...
As tai is saviskio vis juokiuosi, kad jo plaukai nuo krutines ir ranku ant koju perbego. Taip keistai - krutine plikut plikutele, na tik nuo bambos keli plaukeliai prasideda, o jau ten toliau tai ooooo ohmy.gif Gerai, kad bent sviesus.
Buvau as savaji prikalbejusi nusiskusti pazastis. Viena karta pabande, bet daugiau tai ne. Kazkas tai nepatiko.
4. Man gauruoti vyrukai ir baisiai nepatinka:)Saikingai apsiplaukave tai dar puse velnio,nu bet kai ir kupra,ir krutine apaugus tai nera baisiau..
5. Feeeee man irgi nepatinka. O senatvėj, tai kai dar sužils, tai visai, kaip sniego senis pataps
6. Maniskis irgi plaukuotas bet aciu Dievui kad nesuper gauruotas. Ir tai uzknisa, nes plauku pilna lova rytais. Pazastis irgi skutasi be paliepimu. As juokauju, kad kai bus senuciukas tai juokingai atrodys lendantys plaukai is nosies ir ausu.
7. na as visa laika sakydavau kad mano vyras tai "bezdzione" nebus ir prisisnekejau turiu toki gauruotuka ir niekaip neprikalbinu kad nors pazastis issidepiliuotu o firmine atmaske kas as tau "pyd....."
tai va ir turiu, tad dabar pries sakydama niekada gyvenime gerai pagalvoju o kartais ir nutyliu.
8. Man tai baisiausiai atrodo kai (kaip čia pasakius) vyrų pasididžiavimas, kaip koks partizanas po krūmais pasislėpęs, o iš užpakalio gaurai styro. O saikingas plaukuotumas savotiško žavesio tai turi. Tik va ką daryt kai tie plaukai ima žilt?
QUOTE(saulyte525 @ 2014 11 05, 22:00)
QUOTE(spoorga @ 2014 11 05, 22:06)
As jau senai pastebejau, kad jis labai apzeles, kaip meskinas
PRAJUOKINAI, ACIU
QUOTE(Visgi @ 2014 11 05, 22:31)
Klausimas ''Kaip jus ziurite i vyriskus gaurus? t.y. apzelusia krutine, plaukuotas kojas ir t.t''
Atsakymai-nuomonės:
Atsakymai-nuomonės:
ir klausimas, ir atsakymai
mano atsk.į klausimą, tai būtų toks, kad jei viskas su saiku, tai lai būna. Juk nedepiliuosi vyriškos gauruotos krūtinės
-------------------------------
Ramsius, ateik ir primink to aktoriaus pavardę, iš kurio "PLAČIOS" ŠYPSENOS krizenom kelias dienas....
QUOTE(Visgi @ 2014 11 06, 11:25)
laba vakara,
vakar paziurejau_Телохранитель (1-4 серии из 4), / [2014, боевик, криминал, мелодрама] - geras ir idomus filmas PATIKO ypač graži draugystė turtuolio dukros su asmens sargybiniu daug vyresniu vyru, tinkančiu jai į tėvus:)
QUOTE(Sim@ @ 2014 11 06, 16:29)
laba vakara,
vakar paziurejau_Телохранитель (1-4 серии из 4), / [2014, боевик, криминал, мелодрама] - geras ir idomus filmas PATIKO ypač graži draugystė turtuolio dukros su asmens sargybiniu daug vyresniu vyru, tinkančiu jai į tėvus:)
sudominai
reikės pažiūrėti, gal užkibsiu
Домик у реки (1-4 серии из 4) / 2014 / РУ /
- labai gera melodrama. rekomenduoju:)
- labai gera melodrama. rekomenduoju:)
Koks sutapimas. Aš irgi jį žiūriu. Įkopiau į 3-ią seriją.
Atrodo lyg ir nieko turėtų būti, ir pati pradžia tokia lyg neblogai žadanti
Turinys neblogas, siužeto linija taip pat,
(ir visai nesvarbu, kad nuspėjamas, tas netrukdo)
bet man jame labai labai kažko trūksta,
toks visiškai be energijos užtaiso kažkoks.
Labas vakaras
Atrodo lyg ir nieko turėtų būti, ir pati pradžia tokia lyg neblogai žadanti
Turinys neblogas, siužeto linija taip pat,
(ir visai nesvarbu, kad nuspėjamas, tas netrukdo)
bet man jame labai labai kažko trūksta,
toks visiškai be energijos užtaiso kažkoks.
Labas vakaras
Labas vakaras
Bliamba,taip laukiau naujo sezono Karpovo,o dabar net ziureti nenoriu is pradziu spoorga parase,kad nepatiko,o vakar sesuo pasake,kad neziuri,nes nepatinka,tai net nenoriu pradeti ziureti taigi dabar badas,neturiu ka ziureti
Bliamba,taip laukiau naujo sezono Karpovo,o dabar net ziureti nenoriu is pradziu spoorga parase,kad nepatiko,o vakar sesuo pasake,kad neziuri,nes nepatinka,tai net nenoriu pradeti ziureti taigi dabar badas,neturiu ka ziureti
pradėjau žiūrėt - Дело Батагами (1-8 серии из 8), / [2014, боевик], bet nepatiko_kažkoks be ryšio, tai ir negaišiu laiko
vos DVI serijas ištempiau...
vos DVI serijas ištempiau...
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 11 06, 21:17)
Bliamba,taip laukiau naujo sezono Karpovo,o dabar net ziureti nenoriu is pradziu spoorga parase,kad nepatiko,o vakar sesuo pasake,kad neziuri,nes nepatinka,tai net nenoriu pradeti ziureti
Atmušė visą norą ane? Suprantu.QUOTE(Sim@ @ 2014 11 06, 21:21)
pradėjau žiūrėt - Дело Батагами (1-8 серии из 8), / [2014, боевик], bet nepatiko_kažkoks be ryšio, tai ir negaišiu laiko vos DVI serijas ištempiau...
Man jį irgi buvo nelengva žiūrėti