Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXVIII Tema)

QUOTE(spoorga @ 2014 11 05, 17:53)
Del ozio, tai pritariu simtu procentu... !Nevertas jis buvo pasirinkimo... Bet manau cia suveike meile... juk kai moteris myli, elgiasi ne taip kaip turetu... Tikekimes, kad ''oziui'' bus pamoka... ir daugiau taip nedarys... niu niu niu biggrin.gif
Aaa, tai vis tik ožys tikrai? bigsmile.gif Besarmatis, į kampą tokį pastatyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 11 05, 17:43)

Na ieskojau, bet neradau, nusibodo, tai paklausiu. Visgi, lyg tai gyrei Dolgij putj domoi. Kinozale atsisiunciau labai prastos kokybes, bet daugiau pasiulymu nera. Gal kitos serijos pageres, tik pirma tokia prasta
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2014 11 05, 19:02)
Na ieskojau, bet neradau, nusibodo, tai paklausiu. Visgi, lyg tai gyrei Dolgij putj domoi. Kinozale atsisiunciau labai prastos kokybes, bet daugiau pasiulymu nera. Gal kitos serijos pageres, tik pirma tokia prasta
spoorga, kiek pamenu, to paties Tekšė teiravosi, kaip supratau ji irgi iš kinozal'o žiūrėjo, tai gal ji galės atsakyti- ar ir toliau jos tokios prastos ar pagerėjo.
Aš labai retai žiūriu iš kinzal'o. Mėgstu žiūrėti ir dažniausiai tik taip ir žiūriu- filmus YouTube'je pasijungus per teliką. Man taip patogiau visom esmėm/prasmėm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 11 05, 19:18)
spoorga, kiek pamenu, to paties Tekšė teiravosi, kaip supratau ji irgi iš kinozal'o žiūrėjo, tai gal ji galės atsakyti- ar ir toliau jos tokios prastos ar pagerėjo.
Aš labai retai žiūriu iš kinzal'o. Mėgstu žiūrėti ir dažniausiai tik taip ir žiūriu- filmus YouTube'je pasijungus per teliką. Man taip patogiau visom esmėm/prasmėm smile.gif

O Youtube visus galima filmus/serialus surasti?Kazkada vuena ieskojau,bevitiskai.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 11 05, 18:18)
Mėgstu žiūrėti ir dažniausiai tik taip ir žiūriu- filmus YouTube'je pasijungus per teliką. Man taip patogiau visom esmėm/prasmėm smile.gif

Kol kas jauciu man aukstasis pilotazas. Reiks vaiku paklaust bo maciau kad per tv yuoTube'a ziurineja savo kazkokius ''dalykelius''. Gal kai ismoksiu, tikrai lengviau bus. Aciuks
Tekse, kreipiuosi dabar I tave... Kur gauti geresne versija? g.gif lotuliukas.gif

Ai, dar.. o ne sis I sugrizima I edena panasus... ko tai man nelabai... jauciu kitas... sumaisiau kazka blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 05 lapkričio 2014 - 18:44
QUOTE(spoorga @ 2014 11 05, 19:02)

Aha, man irgi labai prasta kokybė. Keturias serijas pažiūrėjau ir nežinau, ar bežiūrėt. Kol kas nepagerėjo,

Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2014 11 05, 19:37)
O Youtube visus galima filmus/serialus surasti?Kazkada vuena ieskojau,bevitiskai
Beveik visus, labai dauguma. Išimtys, jei ta šalis tarkim neleidžia transliuoti per YouTube (pvz net ir visose šalyse), tai ir nerasi. Tada jau belieka žiūrėti online, kinozale, ir pan. Pvz Красотка Ляля YouTube'je šiai dienai abiejų sezonų nėra, tai aš ją visad žiūriu Čia, kad va ir dabar...
Tingiu laukt visų serijų tam kad atsisiųsti, o ir apsikraut labai nenoriu, geriau man povaliai, po 1 seriją kasdien, nei paskui optom biggrin.gif
QUOTE(spoorga @ 2014 11 05, 19:41)
Gal kai ismoksiu, tikrai lengviau bus. Aciuks

Ai, dar.. o ne sis I sugrizima I edena panasus... ko tai man nelabai... jauciu kitas... sumaisiau kazka  blink.gif
Manau lengviau bus.

Aha, supainiojai.
Žiūrėjau ''Уйти, чтобы вернуться'' /2014/ Labai primena australų serialą (jei dar kas pamenat tokį) ''Sugrįžimas į Edeną''
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 05 lapkričio 2014 - 19:23
QUOTE(Visgi @ 2014 11 05, 19:21)
Aha, supainiojai.

O kuris fainesnis? Gal ana atsisiust ir palaukt geresnes kokybes?
Pradzioj , skaiciau, kad fainesnis Uiti... o dabar kaip kai visa perziurejai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 05 lapkričio 2014 - 19:53
QUOTE(spoorga @ 2014 11 05, 20:50)
O kuris fainesnis? Gal ana atsisiust ir palaukt geresnes kokybes?
Pradzioj, skaiciau, kad fainesnis Uiti... o dabar kaip kai visa perziurejai?
Ano man pradžia (pirma pusė filmo) per daug ištempta, nelabai patiko apskritai. Labiau patiko antra pusė serialo. Ir pasibaigė su potekste- 'laukite tęsinio'. Tai nežinau, ar čia daugiau pliusas ar į minusą. Kaip kam gal, kas mėgsta tęsinius, tai gal tam ir pliusas...
Uiti man patiko labiau. Jei dabar reiktų rinktis, nedvejodama rinkčiausi Uiti...
Atsakyti
PRISIMINIAU, Kaip kadaise Ramsius "juokės" iš aktoriaus (nepamenu pavardės blush2.gif ) ir klausė, ką mums primena JO šypsena?smile.gif
todėl norėjau pastebėt, kad šiame filme Нити любви (1-4 серии из 4), / [2014, мелодрама] - vaidinantis pagrindinis aktorius Dmitrijus Uljanovas
user posted image
savo veido išvaizda primena laukinę katę (neradau lb atitinkančios foto ax.gif blush2.gif , bet suprasite, ką turėjau omeny) bigsmile.gif o kai filme minėtą aktorių parodo nuogą, tai.....tas jo kūno plaukuotumas išvis net blink.gif blink.gif
buvo laikas, kai dievinau Uljanovą 4u.gif 4u.gif po vakarykščio filmo, tai jau nebepatinka:(
-----------
pradėjau žiūrėt - Телохранитель (1-4 серии из 4), / [2014, боевик, криминал, мелодрама] - geras ir idomus filmas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 05 lapkričio 2014 - 20:48
QUOTE(Sim@ @ 2014 11 05, 21:41)
o kai filme minėtą aktorių parodo nuogą, tai.....tas jo kūno plaukuotumas išvis net blink.gif blink.gif po vakarykščio filmo, tai jau nebepatinka sad.gif
Na skaniai pasijuokiau Sim@ biggrin.gif 'išvis net' tai kaip suprantu per gauruotas? Kiba ir man nueit pažiūrėt jo plaukuosenos hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 11 05, 21:51)
Na skaniai pasijuokiau Sim@ biggrin.gif 'išvis net' tai kaip suprantu per gauruotas? Kiba ir man nueit pažiūrėt jo plaukuosenos hihihi.gif

TAIP. gauruota:)
(zinai, mano V plaukuota krutine, bet jau apsipratus)
bet jau Uljanovo krutine ir ne tik....kaip kadaise vasara matyto pietiečio.... blink.gif
Atsakyti