Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXVIII Tema)

Sveikos, noriu ir as prie jusu prisijungti smile.gif gal parekomenduosit koki gera naujesni komedijini seriala, kazka panasaus i :

http://magikyan-online.ru/sezon-1.html

arba

http://www.serialkuh...ya-1-sezon.html

Aciu!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 11 04, 00:43)
Tai žinai Nanita, aš šito irgi nelabai supratau, lyg ir nieko nepraleidau,
nes sėdėjau prilipus prie ekrano ir gaudžiau kiekvieną žodį, frazę.
Suprasčiau, kad tai būtų Ania, o dabar būtent Irina, hm.
Žiūriu kitos (žiūrėjusios) per tiek laiko nieko neatsakė,
tai leidžiu sau manyt, kad irgi nelabai suprato.

Tikrai sutinku, nesupratau ir aš. Galvoju kad čia paliko žiūrovui nuspręsti. Vieniem gal vienaip atrodo, kitiem kitaip.
Pažiūrėjau Московская история, senas, gal visos matėt, bet man patiko. Apie 3 armijos draugų gyvenimus Maskvoje. Įdomu buvo prisiminti tuos laikus, t.y. 1990-2000 smile.gif
Labas visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(roger @ 2014 11 04, 22:58)
Sveikos, noriu ir as prie jusu prisijungti smile.gif gal parekomenduosit koki gera naujesni komedijini seriala, kazka panasaus i :

http://magikyan-online.ru/sezon-1.html

arba

http://www.serialkuh...ya-1-sezon.html

Aciu!!!!!!!

Sveika,
butent kazka panasaus tip top i sios,nezinau,bet gal kazka is siu issirinksite,daug kam,is cia esanciu,patiko. smile.gif
Физрук
Сватьи
Семейный бизнес
Доктор Зайцева

Dar yra Реальные пацаны ,Интерны, Восмидесятые bet sitie,butent man nepatiko.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 11 04, 00:43)
Baigiau ką tik žiūrėti.
Tai žinai Nanita, aš šito irgi nelabai supratau, lyg ir nieko nepraleidau,
nes sėdėjau prilipus prie ekrano ir gaudžiau kiekvieną žodį, frazę.
Suprasčiau, kad tai būtų Ania, o dabar būtent Irina, hm.
Žiūriu kitos (žiūrėjusios) per tiek laiko nieko neatsakė,

Nu tai vat ir as likau nesupratusi,kad ta meile Irinai buvo,be gincu,ir stipri meile.Kitaip jo is namu,pries mirti,neisviliuotu.Zinojo gikad mirs.Paeme apgaule.Reikes atidziau biografija Rasputino paskaityti,gal ka ten raso.

Visgi,kaip tau Раскаяние?As su nekantrumu laukiu nauju seriju.Matau idejo 11,12,einu siustis. smile.gif Labai idomu,koks bus finisas.Kas toliau laukia Veros,atrodo,kad viskas kas su zmogum gyvenime,gali atsitikt negero,jai atsitiko tas vietomis ir nervuoja filme,kad jau atrodo,gana,kiek galima,nagi nebuna taip,kad vien juodi dryziai.Ir tas vyriskas naivumas doh.gif Myliu iki negaliu bet nepajudinsiu net pirsto,kad suzinoti tiesa. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2014 11 05, 09:53)
Visgi,kaip tau Раскаяние?As su nekantrumu laukiu nauju seriju.Matau idejo 11,12,einu siustis. smile.gif Labai idomu,koks bus finisas.Kas toliau laukia Veros,atrodo,kad viskas kas su zmogum gyvenime,gali atsitikt negero,jai atsitiko tas vietomis ir nervuoja filme,kad jau atrodo,gana,kiek galima,nagi nebuna taip,kad vien juodi dryziai.Ir tas vyriskas naivumas  doh.gif Myliu iki negaliu bet nepajudinsiu net pirsto,kad suzinoti tiesa. smile.gif

man nelabai tas serialas, butent del tavo parasyto paskutinio sakinio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2014 11 05, 13:36)
man nelabai tas serialas, butent del tavo parasyto paskutinio sakinio  mirksiukas.gif

O as vis laukiu,kada gi jis suvyriskes smile.gif bet Veros vietoje,neatleisciau jam o istatyciau ragus su daktaru biggrin.gif

Labai jaudinanti scena,kai daktaras atveze i kaleima,mamos bandeles. cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2014 11 05, 10:53)
,be gincu,ir stipri meile.Kitaip jo is namu,pries mirti,neisviliuotu.

Visgi,kaip tau Раскаяние?As su nekantrumu laukiu nauju seriju.Matau idejo 11,12,einu siustis smile.gif
Gali būti. Nes tik tuo ir išvyliojo jį (žinojo masalą- kuo privilioti).

Laukiu 13 serijos. Man labai labai įdomu, ypač pastarosios serijos.
Sakyčiau vietomis labai jau neįprastos siužeto subtilybės, kas man ir patinka.
O jau ta admasų šeimynėlė- jo sesuo su anuo doh.gif
Laukiu su nekantrumu likusių serijų.
Dabar net jau truputi gaila darosi, kad jau į pabaigą.
V.ž. į mano šių metų top 5-ką manau turėtų patekti.

Žiūrėjau ''Ключи от прошлого'' /2013/
Bet pradėjau žiūrėti tik dėl Алексей Анищенко.

Na nežinau kokiu ten šarmu turi spinduliuoti vyras,
bet kad tekėt už tokio senio, tai jau pardon doh.gif
Jai 27-eri, ir jis už ją tiek pat metų vyresnis, 27-riais metais.
Galiausia jis miršta (netikėtai), ir ji lieka vienintelė paveldėtoja,
kaip ji manė. Klydo.
Yra dar vienas paveldėtojas- (?)jo sūnus (gydytojas).

Нарезка сериала

user posted image

''Сын за отца'' /2014/
Премера
http://kinozal.tv/de....php?id=1270661

user posted image
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2014 10 31, 16:16)
Zinau, kad nuomones skiriasi, bet pasakykit kaip jums Обнимая небо (1-12 серия из 12) / 2014 /

Sveikos 4u.gif
Pati paklausiau, pati atsakysiu blush2.gif
Patiko... labai netgi. Ir net nesugadino aktoriu pakeitimas filmo gale.... Visgi, neveltui atsisiuntei mirksiukas.gif

QUOTE(Visgi @ 2014 11 02, 19:51)
''Сюрприз для любимого'' /2014/

Sitas irgi nieko, patiko... Netaip labai kaip Obnimaja nebo, bet laisvalaikio praleidimui nieko tokia melodrama wub.gif

QUOTE(Visgi @ 2014 11 04, 09:15)

[b][color=purple]''Домик у реки'' /2014/

Sis kazkaip neuzkabino... Meciau as ji greit... gal del to, kad uzejo noras tvarkytis, tai neatidziai pradzioj ziurejau g.gif bet ne... yra geresniu, ngadinsiu akiu del sios lekstybes....

Su Rasputinu suintrigavot.... Dabar bijau ziuret, nors pirmas tris serijas pasiruosus- I usb isirasius per Telika ziuret. Matot, atostogauju, tai diena karaliauju... ziuret filmu nieks patogiai netrukdo wub.gif
Papildyta:
Раскаяние laukiu visu seriju... Svajoju, kad bus geras filmas... bet ziu nuomones ivairios... blush2.gif g.gif
Na nepaband... t.y. nepaziurejus, nesuzinosi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 05 lapkričio 2014 - 15:49
QUOTE(spoorga @ 2014 11 05, 16:52)
Ir net nesugadino aktoriu pakeitimas filmo gale.... Visgi,  neveltui atsisiuntei  mirksiukas.gif

Sitas irgi nieko, patiko... Netaip labai kaip Obnimaja nebo, bet laisvalaikio praleidimui nieko tokia melodrama wub.gif
Раскаяние laukiu visu seriju... Svajoju, kad bus geras filmas... bet ziu nuomones ivairios... blush2.gif  g.gif Na nepaband... t.y. nepaziurejus, nesuzinosi...

Tikiuosi. Vis dar jis pas mane užšąldytas. Na nelabai aš mėgstu kai aktorius pakeičia.

O va čia man gavosi atvirkščiai, komentarus apie Раскаяние neskaičiau, be jokios apžvalgos pradėjau žiūrėti, o va apie Сюрприз для любимого įkišau nosį paskaityt, tai dabar gailiuosi, sugadino man viską. Prisiskaičiau, kad galas ne toks koks buvo tikimasi, kad kodėl pasirinko ne tą o aną (tipo ožį), na vienu žodžiu. Nemėgstu aš prieš žiūrėjimą komentarų skaityt, po visko tai taip- tada jau galiu. Na tai va, pasidariau sau paslaugą doh.gif Fu, daugiau taip nedarysiu.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 11 05, 16:38)
Prisiskaičiau, kad galas ne toks koks buvo tikimasi, kad kodėl pasirinko ne tą o aną (tipo ožį), na vienu žodžiu. doh.gif Fu, daugiau taip nedarysiu.

Del ozio, tai pritariu simtu procentu... !Nevertas jis buvo pasirinkimo... Bet manau cia suveike meile... juk kai moteris myli, elgiasi ne taip kaip turetu... Tikekimes, kad ''oziui'' bus pamoka... ir daugiau taip nedarys... niu niu niu biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 05 lapkričio 2014 - 16:58
QUOTE(Visgi @ 2014 11 05, 14:59)
''Сын за отца'' /2014/

4u.gif 4u.gif

laba visoms 4u.gif
vakar paziurejau - Нити любви (1-4 серии из 4) (Александр Соловьёв) / [2014, мелодрама] - super filmas 4u.gif
kaip jauna siuveja nori tapt modeliuotoja...ir zinoma, ja tampa garsios rusu dainininkes deka..nors iki kol tampa, tenka pakest daug paniekos ir pan.
Atsakyti
"Улыбка пересмешника", "Раскаяние"
žiūriu ir nesuprantu, kaip gali moteriškės būti tokios naivuolės,
norėtųsi ir stipresnių herojų serialuose matyti
Atsakyti