[quote=Sim@,2014 10 26, 20:40]
pala, miela mano, o yra istatymas, draudžiantis siųsti paštu dovanojamus dėvėtus vaikų rūbus ir gauti mini įmokas už siuntimo išlaidas?
jei žinote tokį įstatymą, tai įdėkite nuorodą AČIŪ IŠ ANKSTO
Man tai atrodo, kad priežastis prisikabint buvo jūsų veikla Avone. Tikrai nemanau, kad rūbelių pardavimas, atidavimas ir siuntimas yra apmokestinami, be to bankas tikrai neturėtų dėl kelių litų, tegu ir pastovių, perdavinėti info VMI.
O su INDV tai pasibaigus metams susimokėsite mokesčius ir Sodrai ir tai pačiai VMI. Per durną galvą kartą pamėginau vietoj patento versti su INDV - oi kaip skaudžiai man tas durnumas atsiėjo.
Sveikos
Šūdina pirmadieninė nuotaika
Pažiūrėjau "Telochranitel". Man, kaip "kietesnių" filmų mėgėjai, patiko. Ir dar žiūrėjau "Moskva-Lapuschki". Nieko toks, gerietiškas, vienam kartui.
Šūdina pirmadieninė nuotaika
Pažiūrėjau "Telochranitel". Man, kaip "kietesnių" filmų mėgėjai, patiko. Ir dar žiūrėjau "Moskva-Lapuschki". Nieko toks, gerietiškas, vienam kartui.
Sveikos.
Pabaigiau Vosmidisiatyje. Turbūt pratęsimo nebebus. Ir valio, nors man labai patiko, bet kiek gi galima
Pabaigiau Vosmidisiatyje. Turbūt pratęsimo nebebus. Ir valio, nors man labai patiko, bet kiek gi galima
Labas, pirmadieni!
Žiūrėjau ''Уйти, чтобы вернуться'' /2014/
Labai primena australų serialą (jei dar kas pamenat tokį) ''Sugrįžimas į Edeną''.
Pradėjau serialą žiūrėti neperskaičius net aprašymo, dažnai taip darau,
man užtenka žvilgtelėti į aktorių sąrašą, ir visa kita nesvarbu.
O ir ne kartą yra buvę, kad aprašymas ne visada atitinka scenarijaus.
P.S. na ir niekaip dar negaliu priprasti prie pasikeitusios Aleksėjaus Makarovo išvaizdos.
Трейлер-1
Трейлер-2
Трейлер-3
Labai primena australų serialą (jei dar kas pamenat tokį) ''Sugrįžimas į Edeną''.
P.S. na ir niekaip dar negaliu priprasti prie pasikeitusios Aleksėjaus Makarovo išvaizdos.
Трейлер-1
Трейлер-2
Трейлер-3
QUOTE(Visgi @ 2014 10 27, 12:27)
Labas, pirmadieni!
Oo, pagal aktorius turėtų būti visai įdomu
QUOTE(JN @ 2014 10 27, 09:52)
O su INDV tai pasibaigus metams susimokėsite mokesčius ir Sodrai ir tai pačiai VMI.
kokius dar mokescius Sodrai ir VMI? nelabai suprantu. visu pirma, as siai dienai esu dirbantis zmogus, 05 et ir uz mane jau darbdavys Sodrai mokescius moka. Turiu omeny ir PSD.
---
o kas del VMI, tai jei as nedarau su avon pelno, tai ka as jiems mokesiu? nieko.
----
labas, visoms,
paziurejau_Обмен (1-4 серии из 4) (Виктор Татарский) / [2014, детектив, криминал] - nieko toks
QUOTE(Sim@ @ 2014 10 27, 17:09)
kokius dar mokescius Sodrai ir VMI? nelabai suprantu. visu pirma, as siai dienai esu dirbantis zmogus, 05 et ir uz mane jau darbdavys Sodrai mokescius moka. Turiu omeny ir PSD.
---
o kas del VMI, tai jei as nedarau su avon pelno, tai ka as jiems mokesiu? nieko.
----
labas, visoms,
paziurejau_Обмен (1-4 серии из 4) (Виктор Татарский) / [2014, детектив, криминал] - nieko toks
---
----
labas, visoms,
Sodros mokestį - 9 proc. ir gyventojų pajamų mokestį nuo pelno gauto dirbant su indv. veikla. Dirbu ir aš, pilnu etatu ir lygiai taip pat plojau papildomus mokesčius, berods tik psdi nebereikėjo antrą kartą. Pasigooglinkite, nenoriu jūsų apgauti. Rekomenduočiau tą veiklą kuo greičiau nutraukti.
QUOTE(JN @ 2014 10 27, 17:21)
Rekomenduočiau tą veiklą kuo greičiau nutraukti.
DEKUI UZ ispejima
----
o i tema_pradejau ziureti Позови и я приду (1-4 серия из 4) / 2014 / РУ / - nieko toks
Papildyta:
QUOTE(JN @ 2014 10 27, 17:21)
Sodros mokestį - 9 proc. ir gyventojų pajamų mokestį nuo pelno gauto dirbant su indv. veikla. Rekomenduočiau tą veiklą kuo greičiau nutraukti.
ilindus i mano VMI, uzpildziau IDV nutraukimo forma ir manau, kad susimokejus paskirtus 330 lt uz du metus, VMI paliks mane ramybej. Aciu dar karta
QUOTE(Visgi @ 2014 10 27, 18:43)
QUOTE(Visgi @ 2014 10 27, 11:27)
Labas, pirmadieni!
Laba
O pats filmas, kaip? Ar idomus?
Papildyta:
QUOTE(Tekšė @ 2014 10 27, 10:52)
Sveikos.
O as paskutinio sezono neziurejau, atsisiunciau, paziurejau pradzia ir istryniau... nusibodo...
QUOTE(spoorga @ 2014 10 27, 19:48)
Laba O pats filmas, kaip? Ar idomus?
Man jis kol kas išlieka žymiai įdomesniu nei Долгий путь домой. Pastarąjį žiūriu 11 seriją, ir man jis kol kas ne itin. Bet reik pabaigt žiūrėti iki galo, tada gal nuomonė ir pasikeis. Tiesą pasakius, man čia įdomesni vaikų gyvenimai, t.y. jaunos kartos, nei tėvų. Jei ne Михаил Пшеничный, tai gal net ir nežiūrėčiau. Kol kas čia įdomu 3 dalykai- su kuo liks tie mažiukai vaikai, tikiuosi su Михаил Пшеничный, dar įdomu su kuo liks Дарья Мороз, o norėčiau kad ji liktų su Кирилл Гребенщиков, na ir žinoma kokie likimo vingiai laukia Елизавета Боярская.
Kadangi pagrindiniam vaidmeny vienas iš mano favoritų (Евгений Пронин), tai jau niekur nedingsiu, žiūrėsiu.
Aišku, Arntgolc kaip visada tikriausiai savam repertuare- charakteringa, geležinė motera.
''Раскаяние'' /2014/
Трейлер-1
Трейлер-2
http://kinozal.tv/de....php?id=1267579
Aišku, Arntgolc kaip visada tikriausiai savam repertuare- charakteringa, geležinė motera.
''Раскаяние'' /2014/
Трейлер-1
Трейлер-2
http://kinozal.tv/de....php?id=1267579