QUOTE(Bajm @ 2007 01 30, 10:53)
papasakok kaip apkripo, kaip tavo plaukai atrodo
ką patarė dėl priežiūros
ok
pas mane plauku yra labai daug, ir anksciau vis man juos iskarpydavo (cia kituose salonuose), ir man niekada nepatikdavo sukuosena
paskutinis lasas buvo kai kirpausi rugsejo men. ir apkirpo mane tragiskai.. iskarpe plaukus ir dar kirpcius nukirpo (siek tiek buvau suteikus laisves kirpejai (kirpausi gatineu salone)).. oi kaip man nepatiko ta sukuosena.. prie veido gal ir tiko, bet prie manes ji nelipo.. su ta sukuosena kaip ne as buvau
tai zodziu puse metu auginau plaukus, kol ataugo siek tiek kad butu galima kazka normalesnio padaryt..
ir ka gi visai netiketai uzsirasiau i Simona, netiketai - tai ta prasme, kad ekspromtu sumaciau apsikirpt
taigi, kirpejos Olgos paprasiau, kad mane apkirptu kaip nors paprasciau ir kad kuo maziau iskarpymu butu, tik tiek kiek butina.. pasakiau kad noriu atsiauginti kirpcius ir tuos iskarpymus is anksciau.. sakiau noriu kazko panasaus i kare, bet kad nebutu issipute plaukai. tai susitarem kad mane apkirps prailgintu kare (kazkaip panasiai gal vadinasi), priekyje ilgesni plaukai, o is nugaros - trumpesni.. sitaip pabrezia smakra, veidas neatrodo pailgas (nes mano veido forma pailga).. ataugusius kirpcius siek tiek pakarpe kad nebutu tokie stori kokie buvo, nes kai susukuoji ant sono juos tai per daug siek tiek ju
kai apkirpo likau labai patenkinta
gryzus namo gal valanda pries veidrodi prasimaiviau
o kas del priemoniu plaukams, tai - as pasakiau kad esu megeja patiesint plaukus su znyplem, tai sake naudot drekinancius sampunus, dar aliejuka patare naudot ant sausu plauku, ir nuo karscio apsauganti krema.. paprasiau kad man patartu koki krema isbandyt, tai pasiule Tigi Catwalk Fashionista Smooth and Shine.. ir isbandem iskart (ta prasme kai apkirpo).. tai nusprendziau isigyt (jo kaina apie 60 lt), Simonoj nebuvo jo, tai reiks gal iki Akropolio nulekt Salon+..
As tai turejau (ir dar tebeturiu) purskala is Trevor Sorbie plauku tiesinimui, bet man jis labai nepatinka.. jau senokai as jo nebenaudoju...
tai kol kas tiek