QUOTE(Palomina @ 2007 01 28, 13:29)
ooo rytoj as einu pas Olga kirptis (pirma kart pas ja) tai ziuresiu, kaip man seksis tikiuosi viskas ok bus ir busiu patenkinta
o beje, kiek mazdaug pas ja kirpimas kainuoja?
o beje, kiek mazdaug pas ja kirpimas kainuoja?
Manau viskas bus gerai, ji gera kirpėja, nors iš tos "iki 5 metų" stažo kategorijos. Kirpimas kainavo 50 Lt, dar porą priemonių nusipirkau iš jų (šampūną ir texturizerį). Ir aš pas ją buvau pirmą kartą. Man patiko tai, kad pradžioje gan ilgai pasišnekėjom, ji pakonsultavo kaip tvarkytis su tokiais plaukais, kokie pas mane (na čia bet kur taip konsultuoja, tačiau ji - labai noriai, įsigilindama, neskubėdama). Kadangi neturėjau konkretaus įsivaizdavimo, ko noriu iš kirpimo, parodžiau jai trūkumus, kuriuos reikėtų pakoreguoti kirpimu, o kaip - jau jos fantazija (pvz., plokščias pakaušis, aukšta kakta). Tai mergina visus tuos elementus ištaisė tiksliai tiksliai, nieko nepamiršo, sujungė į vientisą šukuoseną. Ir nedarė bet kaip, pvz. sakiau, dėl pakaušio gal ten iškarpyti, kad styrotų a la "ežiukas" - pasižiūrėjo, sako, nerizikuočiau, nes ten sūkurys, nors nedidukas, bet taip nukarpyti plaukai gali vis tiek ne stovėti, o gultis. Ir parinko kitą tinkantį sprendimą Daug parašiau, bet gal kiek padėjau