Nes nei viena neina - visos bijo
Robke, nu imesk keleta savo darbu pavyzdziu
Mano sese isgyre kazkoki Toma, sake visos drauges pas ji kerpasi, eisiu ir as kita savaite isbandyt
cia verda aistros kas yra kas as pas nieka kita neiciau,tik i mazaja simona,beveik visus kirpejus jau isbandziau,wisi bet man engana,visada noriu kitaip ir einu ne daznai,kas kokius 4 menesius man kazkaip nereikia,plaukai atauge vitiek atrodo gerai
Na aš šiandien kirpausi "normalioje" Simonoje, taip ir neturiu nuomonės, gerai ar blogai mane apkirpo, nes ir eidama kirptis neturėjau nuomonės, kokios šukuosenos noriu Tik tiek, kad plaukai sutrumpėjo perpus, buvo žemiau pusės nugaros, o dabar iki pečių liko, ale pati leidau
tai toj normalioj tai pasiluose? pas kuri(a) kirpeja? na visuomet kaip paprasai trumpint taip ir patrumpina man dazniausiai sakydavo gal as tau tik iskarpysiu,labai neturmpinsiu nes tavo grazus plaukai,bet su kiekvienu atejimu norejua keistis,tai plaukai zymiai sutrumpeja,bet bandau atsiaugint
Teko lankytis abiejuose"Simonose", nieko gero apie ju darba pasakyti negaliu, o is mazosios tai apskritai isejau vos ne su asaromis... Zadu apsilankyti Devines salone, gal kas buvote?
ooo rytoj as einu pas Olga kirptis (pirma kart pas ja) tai ziuresiu, kaip man seksis tikiuosi viskas ok bus ir busiu patenkinta
o beje, kiek mazdaug pas ja kirpimas kainuoja?