Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Vilniuje

QUOTE(Azazella @ 2006 11 30, 09:32)
O kokiu turite atsiliepimu apie "Eslaudos" salona Zveryne?

Kirpausi ten eile metų, o dabar jau ieškau kažkokio kito kirpėjo, nes kainos kyla labai greitai, o kokybė krenta dar greiciau. Kai pirma kart apsilankiau, buvau labai patenkinta, daviau n-šansų "pasitaisyti", o dabar esu 12.27 užsirašiusi pas Rimdžių. Žiūrėsim.
Atsakyti
as taip ir nenuejau... doh.gif blush2.gif
na, itariu po nauju - kitamet... na gal susisvies ir "tam tarpe" bet itariu jie nedirbs.....................

Gražių Švenčių newyear.gif 000054.gif 000059.gif 000059.gif 000059.gif heart.gif supermama.gif friends.gif santa2.gif ploja.gif yahoo.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žvirbliukė: 22 gruodžio 2006 - 22:08
Oi, nu negalejau neparasyti- nu kaip jega kai berniukas isikisa i mergaiciu pokalbius! ir dar toks! toks vazdzialis, kad biski subobejes tas berniukas - robertukas... ir biski didybes manija apsedus... a kazin jau gryzo is dolores kursu? ir ka? jau tipo krutas? maciau viena tokia gryzusia- kaip kirpo po svojemu taip ir tebekerpa... tai indomu kaip te jam sekiojosi... g.gif

O siaip tai gal zinot kur vyriskius gerai kerpa? va kirposi impuls plius- tai labai piktas gryzo...
Atsakyti
QUOTE(Aidar @ 2006 12 19, 13:26)
Kirpausi ten eile metų, o dabar jau ieškau kažkokio kito kirpėjo, nes kainos kyla labai greitai, o kokybė krenta dar greiciau. Kai pirma kart apsilankiau, buvau labai patenkinta, daviau n-šansų "pasitaisyti", o dabar esu 12.27 užsirašiusi pas Rimdžių. Žiūrėsim.

Kaip tau sekesi pas rimdziu gal gali parasyt ispudzius
Atsakyti
QUOTE(liepax @ 2006 12 27, 17:38)
Kaip tau sekesi pas rimdziu gal gali parasyt ispudzius

niu laukiam - siandien turejo nueiti...
Atsakyti
Nu kagi, buvau... Be ovaciju, be aplodismentu, bet neapsiverkiau isejusi. Manau, kad pas ji konservatyvesnes sukuosenas megstancios rastu kelia ilgam. Tvarkingai ir profesionaliai vyrukas dirba, bet man kazkodel pasirode, kad pusiau blynus kepa, o gal dabar tokia mada, nezinau. Nu jeigu norit buti panasia sukuosena kaip Agne is desimtuko, Simona is KIZ, ar ta pati Agne is KIZ, tai tada super. Mano reikalavimai: kad nereiketu ryte puse valandos stoveti prie veidrodzio, ir butu stilinga, o visa kita - prasom. Prie veidrodzio teks visgi praleisti ne 15 minuciu. O del stilingumo.... Nezinau ar mano isvardinti asmenys labai jau stilingi, daugiau i eilines pelytes panasus... Ugne buvo kurkas stilingesne.
Tai va tokie mano ispudziai. Nezinau ar dar karteli eisiu. Nebent del pacio zmogaus, nes labai laisvai bendraujantis, toks fainas meistras. Kaina labai normali (nu cia man taip atrodo) 70 Lt (galvos isplovimas ir kirpimas su dziovinimu, kazkokiu priemoniu ne, ne, ne. Manau tai jau kaip susukavimas traktuojamas).
Atsakyti
QUOTE(Aidar @ 2006 12 27, 22:48)
Nu kagi, buvau... Be ovaciju, be aplodismentu, bet neapsiverkiau isejusi. Manau, kad pas ji konservatyvesnes sukuosenas megstancios rastu kelia ilgam. Tvarkingai ir profesionaliai vyrukas dirba, bet man kazkodel pasirode, kad pusiau blynus kepa, o gal dabar tokia mada, nezinau. Nu jeigu norit buti panasia sukuosena kaip Agne is desimtuko, Simona is KIZ, ar ta pati Agne is KIZ, tai tada super. Mano reikalavimai: kad nereiketu ryte puse valandos stoveti aleciau prie veidrodzio, ir butu stilinga, o visa kita - prasom. Prie veidrodzio teks visgi praleisti ne 15 minuciu. O del stilingumo.... Nezinau ar mano isvardinti asmenys labai jau stilingi, daugiau i eilines pelytes panasus... Ugne buvo kurkas stilingesne.
Tai va tokie mano ispudziai. Nezinau ar dar karteli eisiu. Nebent del pacio zmogaus, nes labai laisvai bendraujantis, toks fainas meistras. Kaina labai normali (nu cia man taip atrodo) 70 Lt (galvos isplovimas ir kirpimas su dziovinimu, kazkokiu priemoniu ne, ne, ne. Manau tai jau kaip susukavimas traktuojamas).

thumbup.gif bet kuriuo atveju - sveikinu 4u.gif pasigrazinus
siaip, as jei galeciau sau leisti - eiciau tik pas juriju. nera lygiu - jei pasakai - daryk ka nori - kad man tiktu ir patiktu. tai jis tada - labai graziai reaguoja i kliente - ir tikrai paleidzia patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(Žvirbliukė @ 2006 12 27, 21:02)
thumbup.gif  bet kuriuo atveju - sveikinu  4u.gif  pasigrazinus
siaip, as jei galeciau sau leisti - eiciau tik pas juriju. nera lygiu - jei pasakai - daryk ka nori - kad man tiktu ir patiktu. tai jis tada - labai graziai reaguoja i kliente - ir tikrai paleidzia patenkinta.

O kas čia per Jurijus ir kokia pas ji kaina?
Atsakyti
QUOTE(Žvirbliukė @ 2006 12 28, 00:02)
thumbup.gif  bet kuriuo atveju - sveikinu  4u.gif  pasigrazinus

drinks_cheers.gif As po ilgu ieskojimu irgi kol kas prie jurijaus liksiu. Aisku dar sunku kazka ir sakyti, nes kirpausi pas ji tik karta, bet jau planuoju vaziuot vasari,jei istempsiu.
Atsakyti
Jurijus - labai fainas kirpejas. Dabar dirba salone Trixy - Vilniuje.
Kaina - nzn(ejau tipo po blatu), ir nezinau kaip dabar - nes jis jau kitam salone dirba (Trixy). Siaip - kiek zinau klientes uz kirpima moka nuo 100 iki 200 Lt.
Trumpi plaukai su dazymu min. 250 Lt
bet mano duomenys netikslus...

Studijos kirpykloje dirba daugeliui vilniečių gerai žinomi kirpėjai Jurijus Levčenkovas, daugiausia dirbantis su "Goldwella" ir "Wella" produkcija, Jaroslavas Gusarovas, dažniausiai visų vadinamas tiesiog Jaru ir Tadas Petraitis, žirklių iš rankų nepaleidžiantis jau dešimt metų. Savo klientams jis siūlo "Schwarzkopf" produktus, nes yra puikiai atidirbęs darbo su jais techniką.

Jurijaus tvarkarastis
Kaip matau jurijus dabar Chinoj - nu reik i saliona skambyti ir tartis - nes nera ziniu kada kur jis bus...

Kontaktai:
Stiliaus Studija "Trixy"
Šv. Stepono 9, Vilnius
Tel: (8-5) 2335441
www.trixy.lt
trixy@trixy.lt

Darbo laikas:
I- nedirba
II-VI - 10:00 - 20:00
VII - nedirba
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žvirbliukė: 28 gruodžio 2006 - 21:07
Sveikos 4u.gif As visą laiką lankau tik vieną kirpykla- "Simona", anksciau Jurijus ten dirbo, dabar nebe verysad.gif Dabar mane kerpa kitas vyriokas biggrin.gif Na, visai nieko man, jau daug metų pas jį vaikstau, jau turbut iš įpročio...na nemėgstu keisti kirpėjų...kaip ir jus turbut...Man geriausi kirpėjai vyrai... wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lika: 28 gruodžio 2006 - 22:20
QUOTE(lika @ 2006 12 28, 23:19)
Sveikos  4u.gif  As visą laiką lankau tik vieną kirpykla- "Simona", anksciau Jurijus ten dirbo, dabar nebe  verysad.gif  Dabar mane kerpa kitas vyriokas  biggrin.gif  Na, visai nieko man, jau daug metų pas jį vaikstau, jau turbut iš įpročio...na nemėgstu keisti kirpėjų...kaip ir jus turbut...Man geriausi kirpėjai vyrai... wub.gif  thumbup.gif

O pas ka toki eini ir i kuria simona
Atsakyti