Nu kagi, buvau... Be ovaciju, be aplodismentu, bet neapsiverkiau isejusi. Manau, kad pas ji konservatyvesnes sukuosenas megstancios rastu kelia ilgam. Tvarkingai ir profesionaliai vyrukas dirba, bet man kazkodel pasirode, kad pusiau blynus kepa, o gal dabar tokia mada, nezinau. Nu jeigu norit buti panasia sukuosena kaip Agne is desimtuko, Simona is KIZ, ar ta pati Agne is KIZ, tai tada super. Mano reikalavimai: kad nereiketu ryte puse valandos stoveti aleciau prie veidrodzio, ir butu stilinga, o visa kita - prasom. Prie veidrodzio teks visgi praleisti ne 15 minuciu. O del stilingumo.... Nezinau ar mano isvardinti asmenys labai jau stilingi, daugiau i eilines pelytes panasus... Ugne buvo kurkas stilingesne.
Tai va tokie mano ispudziai. Nezinau ar dar karteli eisiu. Nebent del pacio zmogaus, nes labai laisvai bendraujantis, toks fainas meistras. Kaina labai normali (nu cia man taip atrodo) 70 Lt (galvos isplovimas ir kirpimas su dziovinimu, kazkokiu priemoniu ne, ne, ne. Manau tai jau kaip susukavimas traktuojamas).
siaip, as jei galeciau sau leisti - eiciau tik pas juriju. nera lygiu - jei pasakai - daryk ka nori - kad man tiktu ir patiktu. tai jis tada - labai graziai reaguoja i kliente - ir tikrai paleidzia patenkinta.