Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Vilniuje

Robertas.lt gal galetumet rekomenduoti kokius nors dazus, stipriai isimancius plauko pigmenta.
plaukai buvo,kaip as sakau "pora atspalviu sviesesni nei juodi",tamsiai tamsiai rudi (mano naturali plauku spalva pakankamai sviesi), juos nudaziau su Lorealio decolor, ir gavausi slyksciai ryza. Na,kadangi i gatve tokia neiciau,iskart juos nudaziau sokoladiniu atspalviu,tad dabar jie rudi, o noreciau blond.

Ar yra kokie dazai,kurie taip stipriai isimtu spalva?

Kazkada,pries simta metu,viena kirpeja man is rudu plaukuciu padare blond (is vieno karto),bet neisivaizduoju kaip ja dabar surasti ir kiek atsimenu dirbo su Gold wella ta profesionalia produkcija.
Atsakyti
Gal zinote kokiu atsiliepimu apie Lina Zvirblyte, kuri Figaro Grand Duke Palace dirba ir akcentuojama kaip profesionali stiliste ?

Beje, nei viena taip ir neparase kiek stilisto Kesto Rimdziaus kiroimas kainuoja g.gif
Atsakyti
reikia temą skaityti cool.gif
Gulcan kirposi pas Rimdžių
70 Lt
Atsakyti
ir as rasiau tongue.gif aisku seniau kirpaus tai dar kainavo 60lt dabar pabrango.man apie Zvirblyte irgi idomu g.gif
Atsakyti
Perskaiciau nuo ..iki bet matyt, neuzakcentavau tos kainos.
Noriu profesionalaus stilisto - kirpejo patarimu. Nes paskutines savo nuotraukas paziurejau - viskas liuks, tik su sukuosena tai prastai. Nera jos blush2.gif Kazkoks nesusipratimas ant galvos - nei spalvos , nei kirpimo.
Sprendziu klausima - pas Kestuti Rimdziu, Gvida is Vis Unitos ar dar koki g.gif
Atsakyti
QUOTE(asara @ 2006 10 18, 10:46)
Perskaiciau nuo ..iki bet matyt, neuzakcentavau tos kainos.
Noriu profesionalaus stilisto - kirpejo patarimu. Nes paskutines savo  nuotraukas paziurejau - viskas liuks, tik su sukuosena tai prastai. Nera jos  blush2.gif Kazkoks nesusipratimas ant galvos - nei spalvos , nei kirpimo.
Sprendziu klausima - pas Kestuti Rimdziu, Gvida is Vis Unitos ar dar koki  g.gif



nu tada tikrai eik
nes kaina nėra baisinė
netgi sakyčiau visai papigiai pas tokią žvaigždę

gal kada ir aš susiruošiu pas Rimdžių
kai drąsos atsiras su žvaigžde bendrauti ax.gif
Atsakyti
Tai kas gali apie Lina Zvirblyte papasakoti ? Pas Kestuti Rimdziu, tai tik lapkricio pabaigoje vietu yra. Nesulauksiu tiek 4u.gif
Atsakyti
Apie Kesta ir as galiu atsiliepti. Superinis kirpejas. Mano plaukuciai labai nepaklusnus,tad kirpejus vertinu pagal tai,kaip jie tvarkosi su mano plaukais- jei prikrauna kruva priemoniu ir tik tada bando daryti sukkuosena-nieko gero, O kestas... Pirma karta apsilankius,kai pradejo dziovinti plaukus juos purendamas as net pakraupau,liuto sukuosenos ant galvos visai nesinorejo,taciau jis vien rankomis dziovindamas sugebejo sukurti superine sukuosena: mano nepaklusnius,garbanotus plaukucius isdziovino idealiai tiesiai,taip kaip as ir norejau ir be kruvos pasaliniu priemoniu,tokiu kaip putos ir pan.
Atsakyti
Uzsirasiau pas Gvida Vis Unitoje 10 30, nes iki lapkricio pabaigos dar labai ilgai....
Papasakosiu ispudzius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(asara @ 2006 10 18, 16:39)
Uzsirasiau pas Gvida Vis Unitoje 10 30, nes iki lapkricio pabaigos dar labai ilgai....
Papasakosiu ispudzius  4u.gif

Pastebėjau, kad visi apsikirpę pas Gvidą pradeda skųstis tuo, kad labai slenka plaukai biggrin.gif O šiaip tai "biskį" išžvaigždėjęs ir kaineles palaipsniui savo nuožiūra kelia..vienąkart sumoki vieną sumą, kitąkart viskas taip pat, bet pinigėlių jau daugiau reik g.gif
Atsakyti
ax.gif sveiki, o gal kas turite atsiliepimų apie Laimos saloną Vilniuje, Baltupio gatvėje, važiojant link santariškių. Ar neblogai kerpa, kiek ima? Ir aplamai ar gerai kerpa?

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Saulyte @ 2006 10 19, 14:56)
ax.gif sveiki, o gal kas turite atsiliepimų apie Laimos saloną Vilniuje, Baltupio gatvėje, važiojant link santariškių.  Ar neblogai kerpa, kiek ima? Ir aplamai ar gerai kerpa?

Ačiū  4u.gif



Nu cia aisku nuo skonio priklauso, bet man atrodo, kad ji tikrai nepadarys tokios modernovos sukuosenos. Koki chemini gal ir gerai sudes. Ir siaip ji man atrodo tokia biskeli pasikelus ta Laima, tai ziausriai nesistengs
Atsakyti